Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 11:24:03
|
|
|
|
m_m
|
Ne vem če je ravno vprašanje za tu... Zanima me, kakšno višino kuhinjskih pultov, umivalnikov, delovnih pultov imate? To standardno, mislim da je 85 cm, ali po meri. Meni je namreč ta standardna prenizka, Pa nisem tak visoka. Ko kaj pomivam na roke, me prav križ boli, ker moraš biti tak nerodno nagnjen naprej, pa še od poroda niso mišice na hrbtu tako utrjene kot so bile prej.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 12:26:48
|
|
|
|
alenkapk
|
Midva z možem sva oba velika, zato so pulti v kuhinji na višini 93 cm, mi je pa žal, da niso 95. LP
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 12:34:05
|
|
|
|
miška piška
|
Midva z možem nisva velika, jaz 165, on 178, pa sva dvignila delovni pult na višino 93 cm in je super .
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 12:59:38
|
|
|
|
CatJa
|
Mi imamo 93 in mi je prav smešno, ko pridem kam, kjer imajo standardne mere. Mi deluje tako "palčkasto"
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 13:08:34
|
|
|
|
MarijaPo
|
Midva sva tudi vzela ta visoko mero, mislim, da je 93, ampak nisem ziher, ni bilo treba nic doplacat, samo "cokl" je visji. Vsi, ki pridejo na obisk pohvalijo, ker res ful manj boli hrbet. V kopalnici sva pa dvignila na 100 cm visine, ker smo delali po meri in je super. Midva sva visoka 170 in 180 cm.
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 13:27:34
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Mi imamo višino pultov 85 cm, štedilnik pa spuščen na 75cm, kar nama zelo ustreza, saj sva bolj majhne postave. Kar pa se tiče pomivalnega korita pa bi bilo najbolje, če bi bilo na 95cm, ker je dno delovna površina in ne rob korita. Žal se ni dalo, ker bi pokvarilo izgled kuhinje, če bi element s koritom štrlel sredi kuhinje. Če bi še enkrat delali odtoke, bi najbrž spremenila in bi bilo korito višje. Kuhinjo naj bi imeli prirejeno glede na višino uporabnikov. Sem pa slišala, da obstajajo kuhinje, ki jih lahko sproti prilagajaš po višini.
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 14:24:59
|
|
|
|
m_m
|
No fajn, da nisem edina ki me to moti. Smo mel eno debato in moj predlog, da bi bilo lahko malo višje je izvisel Meni se pa zdi pameten predlog.
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 4.2.2006 18:29:27
|
|
|
|
KIRA
|
midva sva pulte dvignila - tako da so 10 cm višje od standarda, ker je meni drgač umivalnik prenizek. sva reden cokl naredla v novi kuhinji, pa tud element v kopalnici je više.
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 5.2.2006 12:17:55
|
|
|
|
Baldi
|
A 85 sploh še obstaja, al kaj Naš kuhinski pult je na višini 92 cm. Na ta račun so v predelu cokla še talni predali (kuhinja Dan Kuchen). LP
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 5.2.2006 12:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ja js mam tut kuhinjo v večini tavisoko varjanto..ne vem okol 90 al kok je? sem visoka 181 pa mi je še to včasih prenzko. sploh kopalnica mi je pa sploh prenizka k se mi zdi da je še nižja k standard in sem čist nesrečna. v novi bajti bo zihr vse zelo nadstandardno visoko :)
|
|
|
|
RE: višina pultov, delovnih površin... 5.2.2006 15:15:13
|
|
|
|
m_m
|
Baldi to je stara kuhinja, pogovarjal smo se pa o novi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.