Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 4.2.2006 8:10:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Če injekcija vsebuje vsebino,ki ima v sebi tale hormon je test lahko lažno pozitiven.Jaz sem delala test po IUI vedno 14.dan in nič prej.Pa veliko sreče ti želim!Upam,da si resnično zagledala in,da ni lažno pozitiven.Pa poročaj. LP Mojca
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 4.2.2006 9:55:15
|
|
|
|
cica
|
Hvala ti za odgopvor. Bom počakala še en teden, ker mislim, da je test lažen zaradi injekcij. Ali je tebe tudi bolel spodnji del trebuha, še posebno ponoči? Rekli so mi, da je to normalno. IUI sem imela tokrat prvič. Pa ti?
|
|
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 4.2.2006 11:11:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cica! Jaz sem imela vedno vse znake,da sem noseča vendar žal nisem bila nikoli.Lansko leto sem imela 4IUI postopke v Mb vendar žal vsi štirje so bili negativni.Ko sem se hotela naročiti na 5.sem doma naravno zanosila.Vendar žal sem v 8t5d spontano splavila.Sedaj drugo soboto bom začela jemati drugo rundo KT ker sem v postopku IVF marca pa naju čaka prvi IVF. Ko pa sem bila noseča pa sem imela le vse znake,da bo prišla M vendar je ni bilo.Kaj ko so so ti znaki tkole podobni,da res ne veš ali bo prišla M ali pa ti bo test pokazal .Midva sva se za čaroben plus trudila točno 30.mesec in po 4IUI nama je kar doma ratalo vendar žal. Sedaj pa spet upava,da bo za naju najin prvi IVF srečen dogodek. Tebi pa držim pesti in poročaj kako je šlo naprej.A ni skrivnost kam hodiš v LJ ali MB? LP mojca
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 4.2.2006 15:37:41
|
|
|
|
cica
|
Tokrat sem prvič na IUI in to v LJubljani. Bomo videli kako bo. Za prvi poskus je malo možnosti za uspeh, bomo videli. Nisi mi odgovorila, a je tebe tudi bolel spodnji del trebuha? Ti hormoni od injekcij in klomifena delajo hudiča in pol! Tudi tebi želim srečno, sporoči, ko boš imela IUI.
|
|
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 4.2.2006 17:50:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cica! Jaz sem le po stop inejkciji bila le v spodnjem delu trebuha napeta.Bolelo me ni nič.Marca me čaka IVF in ne več IUI,sem jih imela štiri vendar brez uspeha. Tebi pa držim pesti,da uspe v prvo pazi čudeži se dogajajo.Jaz grem 3.3. po prve injekcije,tkole da je pri nama punkcija predvidena 29.03. LP Mojca
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 5.2.2006 9:57:01
|
|
|
|
GoYa
|
Da, Cica, stop injekcija (predvidevam, da si jo dobila) vsebuje hormon hcg, zato je bil test lažno pozitiven. Test lahko narediš najprej po približno 10 dneh po injekciji. Na .
|
|
|
|
RE: inseminacija testi za prev. nosečnosti 5.2.2006 22:17:59
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti za +.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?