Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kapljice, čaji proti napenjanju.... 3.2.2006 17:26:39
|
|
|
|
NRMM
|
Lefaxin sem ji dajala dva stiska na pumpico tako kot piše, pomešano z vodo, 3 kapljice vode. Navadno sem ji dala samo pred zadnjim obrokom, pred spanjem, čez dan ne. Uporabljam čaj plantex (naj bi bil iz sestavin, katere pomagajo proti krčem,napenjanju) ali pa hippovega (čaj za prebavo-kamilice,komarček,janež). Ker mi čaja drugače noče pit, ji dam vedno pred hranjenjem, čez dan mi ga spije okoli 150ml, ponoči pa nikoli. Čim manj prebavnih težavic tvojega . l.p. Irena
|
|
RE: kapljice, čaji proti napenjanju.... 3.2.2006 20:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli samo Plantex tiste trikrat, ko so bili krči.
|
|
|
|
RE: kapljice, čaji proti napenjanju.... 4.2.2006 10:53:01
|
|
|
|
arielca
|
Jaz ji dajem čaj Hipp (komarček) za žejo med obroki (cca 1 - 1,5 deci), če jo kaj zvija ali napenja, dodam 5 kapljic proti krčem, ki sem jih kupila v lekarni na Deteljici v Tržiču.
|
|
RE: kapljice, čaji proti napenjanju.... 5.2.2006 13:54:36
|
|
|
|
tina104
|
Lefaxin sem jaz dajala po potrebi. Včaih 3x na dan, včasih samo 1x, kolikor se spomnim en iztis. Čajev nisem dajala. Sva se samo dojila prve tri mesece, potem ker je ful hitro pridobival na teži, sem mu začela dajat prekuhano vodo.
|
|
RE: kapljice, čaji proti napenjanju.... 5.2.2006 18:18:43
|
|
|
|
tincci
|
Za krče smo uporabljali kapljice od Lekarne deteljice in so res ful pomagale. Čaja ni hotla pit, vode tud ne. Zdaj smo pa stari dobre 3m, se samo dojiva in smo danes popili pol žličke prekuhane vode
|
|
|
| Stran: [1] |
Imenadiana 28Katero ime vam je najbolj všeč?Nik (
34%)
Kris (
8%)
Sebastjan (
14%)
Luka (
44%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!