|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice, čaji proti napenjanju....
3.2.2006 17:00:36   
Valeri
Zanima me:

- koliko kapljic Lefaxin dajete svojim malckom ; na dan?

- kateri čaj proti napenjanju priporočate?

- koliko ml, ter kdaj je najbolje dati malcku čaj; zvečer, zjutraj, pred, po dojenju?

Hvala za pomoč,
Val
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapljice, čaji proti napenjanju....
3.2.2006 17:26:39   
NRMM
Lefaxin sem ji dajala dva stiska na pumpico tako kot piše, pomešano z vodo, 3 kapljice vode. Navadno sem ji dala samo pred zadnjim obrokom, pred spanjem, čez dan ne.

Uporabljam čaj plantex (naj bi bil iz sestavin, katere pomagajo proti krčem,napenjanju) ali pa hippovega (čaj za prebavo-kamilice,komarček,janež).

Ker mi čaja drugače noče pit, ji dam vedno pred hranjenjem, čez dan mi ga spije okoli 150ml, ponoči pa nikoli.

Čim manj prebavnih težavic tvojega user posted image .

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2006 20:33:19   
Anonimen
Mi smo imeli samo Plantex tiste trikrat, ko so bili krči.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 10:53:01   
arielca
Jaz ji dajem čaj Hipp (komarček) za žejo med obroki (cca 1 - 1,5 deci), če jo kaj zvija ali napenja, dodam 5 kapljic proti krčem, ki sem jih kupila v lekarni na Deteljici v Tržiču.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2006 13:54:36   
tina104
Lefaxin sem jaz dajala po potrebi. Včaih 3x na dan, včasih samo 1x, kolikor se spomnim en iztis.
Čajev nisem dajala. Sva se samo dojila prve tri mesece, potem ker je ful hitro pridobival na teži, sem mu začela dajat prekuhano vodo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2006 18:18:43   
tincci
Za krče smo uporabljali kapljice od Lekarne deteljice in so res ful pomagale. Čaja ni hotla pit, vode tud ne. Zdaj smo pa stari dobre 3m, se samo dojiva in smo danes popili pol žličke prekuhane vode user posted image user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 11:19:39   
Minka Pobalinka

Jaz mu odkar ne dojim dajem komarčkov čaj od Hippa.. kar na flaško in ga res veliko spije. Tam od 50 ml pa do 100 ml na dan. Proti napenjanju in krčkom imamo pa Sab simplex kapljice in res pomagajo. Prej ga je precej napenjalo, sedaj se je vse uredilo.. Mu pa kapnem 2 - 3 kapljice kar na dudo, ko vidim, da ga začne zvijati.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Imena
diana 28

Katero ime vam je najbolj všeč?

Nik (34%)

Kris (8%)

Sebastjan (14%)

Luka (44%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!