|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prepir
2.2.2006 23:33:05   
rose22
ko prebiram zaradi cesa se ve kregate s partnerji,imam polne oci solz.Ze zaradi tega,ker bi bila tudi jaz rada tista srecnica,ki bi se samo kdaj pa kdaj malo skregala in potem takoj pobotala.Pri meni je drugace.Sem zaposlena v kc,kjer imam dokaj dobro placo.Imam dva kredita,poleg tega zivim dalec od doma in v najemniskem stanovanju.Moj je s.p. vendar nima kapitala da bi zacel delat,tko pa tud pravi da ne bi sel ker potem se eno leto ne bo mogel zacet na svojem.Pred pol leta sem mu vzela kredit da bi se resil iz financne zagate v kateri je bil.Ni se mogel cisto resiti in prvi kreg ki je bil,mi je vrgel pod nos denar,da mu je zal da si ga je sploh sposodil.Meni se to zdi cisto normalno da si s partnerjem stojis ob strani.Od takrat naprej gre vse se samo navzdol.Kregi so vedno bolj pogosti.vedno vec zaljivk uporablja,ob kregu sem vse druga samo clovek ne,poskusala sem se pogovoriti z njim pa se pogovarja takrat k njemu pase,ves cas mi govori,da ga moti kako jem,kako pijem,kako hodim.Sploh ne vem vec a je kaksna stvar ki jo naredim vredu.Pred krtatkim sem izvedela se da sem noseca in je pri zadnjem kregu rekel,da to ni njegov otrok,da bo zahtevu da grem delat splav,ce ne me bo pa prisilu.Jaz sem mu lepo povedala da splava ne bom sla delat,da bi se rada pogovorila z njim in da ce je ze nenja da noce tega otroka,naj pol podpise da se odreka ocetovskim pravicam in bo stvar resena.ljubim ga sicer iz vsega srca ampak tega ne morem vec prenasat.Rada bi normalen odnos kot sva ga imela na zacetku ko sva vse probleme resevala s hecom.Punce pomagajte.Sama ne bom zmogla v najemniskem stanovanju.A obstaja kaksn pomoc za take zenske?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prepir
2.2.2006 23:38:39   
Aleksandrin
http://med.over.net/phorum/list.php?f=40

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 23:57:17   
Moyca_
joj v grozni situaciji si in ti ne bi znala svetovat druga kot  najdita kakšnega terapevta če ne bo šlo pa pač narazen. Že mora očitno tako bit- morda ti je namenjena tista prava ljubezen za drugim ovinkom.
Prepusti se življenju (ja saj vem lahko je rečti) ampak vsaj poskusi

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2006 3:59:03   
Anonimen
Morda ti moj odgovor ne bo najbolj všeč, Rose, ampak napisala ga bom pa kljub temu.
V oči me je namreč zbodel stavek "ali obstaja kakšna pomoč za takšne ženske"?
Za kakšne ženske, Rose?
Meni se bolj zdi, da bi pomoč potrebovali takšni moški, ne pa takšne ženske.
Edina napaka takšnih žensk (med katerimi sem bila predolgo časa tudi sama) je ta, da takšno obnašanje takšnih moških prenašajo in dopuščajo. In upajo, da bo bolje. Ja, bolje bi bilo v trenutku, ko bi se uredila finančna situacija, ampak bolje bi bilo samo navidezno.
Kajti moški, ki si drzne svoji partnerki govoriti, da "narobe" je, pije in hodi (kaj šele vse ostalo), da jo bo prisilil v splav in podobno, sploh ni moški, ampak navadna REVA!
Glede na to, da si omenila, da delaš v KC in da nimaš slabe plače, da pa plačuješ 2 kredita, jaz osebno niti malo ne dvomim, da bi ti uspelo, v kolikor to bitje, ki naj bi bil tvoj mož, z vsemi stvarmi vred postaviš pred vrata ali pa ti odideš drugam v najem. Če si zmogla do sedaj (praviš, da tvoj mož ne dela, torej...?), boš pa še naprej.
In za vnaprej imaš vsaj motivacijo - otrok. Vsaka stvar pride ob določenem času in ni dvoma, da je tudi s tvojim otrokom tako. Namerno sem rekla tvojim, kajti gospod tako ali tako trdi, da ni njegov, kajne? Torej je samo tvoj. In ne morem se znebiti občutka, da ti je bil ta otrok poslan prav zato, da ti odpre oči, da živiš z napačnim moškim.
Nikar pa ne reci, da ga ljubiš (moža, namreč), ker če trdiš to, potem slepiš samo sebe. Če mi zdaj ne verjameš, nič hudega, tudi prav - verjela mi boš kasneje. Govorim iz izkušenj. Samo upam lahko, da ne boš ena tistih žensk, ki zavoljo tega, kaj bodo rekli drugi in pa zato, da bi otrok imel očeta, ostanejo s takšnimi partnerji.
Jaz sem preživela z 80.000 SIT mesečno v najemu in s 6 let starim otrokom. In to v Ljubljani, ki je najdražja v Sloveniji. Brez redne službe, brez pomoči staršev, brez lastnega avtomobila, brez izobrazbe. Pa da ti ne bi? user posted image user posted image

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2006 7:37:44   
Mala Vita
Se strinjam s Karensouser posted image .
Tebi Rose pa držim pesti, da se postaviš zaseuser posted image .Takšnega odnosa ni vredna nobena ženska.

Lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 7:46:40   
kalbo
Draga rose, steraj tega bedaka stran od sebe, resno. Taki si ne zaslužijo naziva človek. Sicer ti je pa že Kerensa povedala vse. Nekje na svetu živi moški, ki bo ljubil tebe in tvojega otroka, to pokveko pa le steraj stran.

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 8:39:24   
tanikaa
Bolj pametnega nasveta, kot si ga dobila od Kerense ti itak ni mogoče dati. Kar je manjkalo pa je dodal Kalbo.

Zato punca, vzemi svoje življenje in življenje svojega otroka v svoje roke, in pogumno srečnemu življenju naproti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2006 8:52:36   
srki
Se podpišem pod post od Kerense. Ko boš čutila da se v tvojem trebuščku nekaj dogaja, da dojenček raste in da te bo nekoč potreboval, boš našla pot in voljo in vse drugo kar paše zraven. So ženske, ki so v hujši finančni situaciji, pa jim uspe, zato upam, verjamem in držim pesti zate, da ti uspe. Ne poslušaj ga glede splava, niti ga ne poskušaj prepričevat, da je njegov, niti mu ne dokazuj. Enkrat mu bo še pošteno žal, vendar mu takrat zapri vrata!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2006 11:44:40   
tehnofil
Drugo ima in to ne samo v planu.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2006 14:19:28   
Jančika_
Ob vsem tem mi pride na misel samo tole: kaj hudiča sploh še delaš z njim???

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2006 14:42:06   
ronja5
Nateraj ga! A hočeš da tvoj otrok posluša vse to???!!!
Vse se da! Jaz sem ostala sama z dvema otrokoma, minimalno plačo, brez avtomobila, s krediti, minusom na tr, goro neplačanih položnic,... pa sem preživela! Preberi še enkrat Kerenso!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!