Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 20:13:45
|
|
|
|
ona
|
Za začetek NE rabiš vsega tega,ker če boš dojila boš potrebovala le eno flaško za čajček in nič več,tako.da raje počakaj za nakup teh stvari po porodu!!
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 20:15:54
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pri nas smo kombinirali dojenje in dodajanje, in smo rabili oz. še rabimo nekako toliko stekleničk. Bolje kaka več kot kaka premalo. Eno imaš doma, druugo pri varuški.... Pa še cena je ful ugodna. Priporočam.
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 20:22:09
|
|
|
|
KMALU
|
saj ce vzames ta komplet pa dojis polno.., pride pozneje v postev a ne?
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 20:23:58
|
|
|
|
KMALU
|
aja.. a je od NUKa tudi kak tak komplet? Ker sploh ne vem kaj naj kupim, kaj rabim... Ko grem v trgovino je vsega prevec in grem ven se bolj zmedena...
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 20:42:02
|
|
|
|
mimica
|
Mislim,da tega še ne potrebuješ. Sicer pa lahko to še naknadno kupiš, ko boš videla kaj rabiš. Jaz sem si mleko črpala, pa nisem rabla vsega tega.
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 21:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupila eno stekleničko za mleko in eno za čaj (za vsak slučaj). Od NUKa. No, potem je prišlo do tega, da mi je mož v porodnišnico moral na brzino prinesti pumpico za črpanje mleka, pa je iz lekarne prinesel Aventovo, ki ima stekleničko zraven. Tako smo pristali na Aventu. Iz tega kompleta rabiš kakšni dve ali tri stekleničke. Krtače ne rabiš, ker je vrat steklenic dovolj širok, da jih lahko pomiješ z gobo, dudo boš najbrž tudi kupila kakšno, ki ti je všeč (jaz sem dve različni - hvala bogu, ker prva ni bila dobra), dudke za stekleničke pa kupuješ starosti otroka primerne. Postopoma z več luknjami. Meni se zdi to tu mač denarja za stekleniče, a ni? Saj nimam pojma, koliko so sedaj.
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 21:26:17
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Jaz sem kupila dve steklenički - eno za čaj in eno za mleko.. to je vse in več ne potrebujem, pa ne dojim.
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 21:44:38
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem kupla 1 aventovo (oz. sem jo dobila pri reviji MAMA ) in 1 nukovo...do zdaj ni iz nobene pil ničesar, ker bil polno dojen...iz cuclja še zdaj ne potegne, zato smo nabavili magični lonček in to je to ...raje počakaj pri dm dobiš po porodu knjižico bonov, kjer je tudi bon za NUk črpalko za mleko...4000 sit! če že imaš namen kaj takega nabavit, se splača
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 22:25:23
|
|
|
|
ksenija.
|
V prvi nosečnosti sem kupila tri stekleničke, pa nismo nobene potrebovali. Smo se polno dojili do 6 mesecev, potem pa je Zala začela kar na kozarec pit. Za ponoči in potovanja pa še sedaj uporabljamo aventov magični lonček. Tudi sedaj ne bom nabavljala stekleničk, jih bom potem, če jih bom potrebovala.
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 2.2.2006 23:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kaksen je ta magicni loncek?
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 3.2.2006 7:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak, da iskrice iz njega skačejo. Saj zato pa je magićčen, tak pomisli no malo!
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 3.2.2006 7:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas nismo rbili niti ene flaške niti magičnega lončka, tako da ne meči denarja proč. Raje počakaj, pa boš videla, saj kupiš še vedno lahko, ne?
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 3.2.2006 8:20:16
|
|
|
|
muha1
|
Mi imamo prav ta komplet (dobila za darilo) in še dve aventovi mali steklenički,ki sta bili pri črpalki,pa nam nič ni preveč.Dojili smo se 4mesece. Sedaj je ena stekl. za čaj, druga sok, tretja mleko, druge zamazane za umit... V glavnem vse uporabljene
|
|
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 3.2.2006 9:35:57
|
|
|
|
spacey
|
Jaz sem nabavila eno Aventovo, eno Nukovo in eno Chiccotovo flaško. Pa je pil samo iz Chiccotove Primigiorni. Ta je res zakon! Potem sem pa šla še po eno isto flaško za čaj in kasneje še po eno manjšo za čaj, ki jo zdej tudi sam lahko drži. Dudic sem pa tudi kupla en kup, pa jih sploh ne mara...oz. na začetku je še nekako šla, potem pa je pogruntal eno igračko in zdej ima tisto za topažbo, spanje... Počakaj z nakupom, ker res nikoli ne veš kaj boš potreboval. Pa srečno!
|
|
RE: a je en dovolj? koliko kompletov rabimo? ... 3.2.2006 9:36:06
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU saj ce vzames ta komplet pa dojis polno.., pride pozneje v postev a ne? Ne, KMALU, brezveze je.. ker so tukaj not cuclji čisto majhni, pa količina tekočine , ki jo spraviš v te flaške je znatno manjpa kot količina čaja/mleka , ki ga bo tvoj rabil / hotel poiti v kasnejših mesecih... Brezveze kupit komplet, če imaš namen dojit. Kupi stekleničko za čaj, pa še eno rezervno, pa tamale cuclje....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?