Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 2.2.2006 20:02:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Polno dojili smo se 6 mesecev, sedaj pa sem začela z uvajanjem goste hrane. Načeloma nimam težav, je vse kar sem ji do sedaj dala, ampak recimo riževa kašica se mi zdi tako brezokusna z vodo, pa tudi pire, močnik ipd, se mi zdi da bi bilo bolj dobro z mlekom. Sedaj pa sem v dilemi. Ker se še vedno dojiva in se še nameravama nekaj časa, nimam pojma o adaptiranih mlekih. Katero naj kupim, oz. katero je najboljše, ali da se bolje izrazim s katerim ste ve zadovoljen oz. vaši . Saj ne da bi komplicirala, ampak sej veste mame hočemo najboljše za naše sončke. Torej katero naj kupim, za dodajanje k hrani?
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 2.2.2006 20:40:34
|
|
|
|
hubi
|
Kar se tiče žitnih kašic, lahko kupiš tiste, ki že vsebujejo adaptirano mleko in za pripravo potrebuješ le še vodo. Mleko bo pa verjetno vsaka svoje priporočila. Potrebovala boš že nadaljevalno, ker je že 6 mesecev stara. Mi pa imamo Aptamil.
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 2.2.2006 20:52:11
|
|
|
|
taška30
|
Jaz v pire in špinačo dam kar malo alpskega mleka (boljše je sicer navadno, ki se skuha, ampak mi imamo doma le alpsko, pa ne kompliciram). Kašice kupujem tiste, ki se pripravijo z vodo, pa tudi take, ki se pripravljajo z mlekom (čokolino)- te naredim z adaptiranim. Mleko za večerjo tudi adaptirano. Uporabljamo pa Aptamil. Uporabljali smo tudi Hipp, pa je bilo tudi v redu.
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 3.2.2006 9:35:37
|
|
|
|
muha1
|
Mi pijemo nadaljenvalno mleko Aptamil 2 in ga dobro prenaša. Glede žitnih kašic pa na vsaki piše s čim se meša ali z vodo ali z mlekom. Jaz rajšši mešam z mlekom, ker si ne morem predstavljati, da bi sama jedla kašo mešamo z vodo.Bljak!! Drugače pa moraš presoditi sama, kaj bo odgovarjalo tvojemu .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2006 9:53:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 3.2.2006 10:05:52
|
|
|
|
pikica123
|
Mi imamo Aptamil2. Lp
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 3.2.2006 10:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Adaptirano mleko je narejeno na osnovi kravljega mleka (razen eden, pa ne vem kateri), tako da je čisto vseeno, če krompir z navadnim mlekom pripraviš.
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 3.2.2006 17:17:21
|
|
|
|
bajsek
|
čao. mi uporabljamo novalac, ker se nismo polno dojili. samo za pripravo kašic pa bi jaz na tvojem mestu uporabljala hipp al pa aptamil, ker sta cenovno ugodnejša. Alpskega pa jaz do približno enegal eta ne bom uporabljala, je preveč alergij. lp
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 5.2.2006 10:20:51
|
|
|
|
Rubin.
|
Kot vidim, je najbolj "popularno" Aptamil, ga bomo verjetno poiskusili, saj ima tudi Milupine kašice najraje. Zanima pa me, ker še sploh ni nikoli pila adaptiranega mleka, ali naj začnem z 1 ali 2? Aja, pa še to. Kaj je zelo sladko to mleko? Meni namreč ne diši, da bi ji že zdaj dajala sladko.
< Sporočilo je popravil CAPPY -- 5.2.2006 10:24:16 >
|
|
|
|
RE: KATERO ADAPTIRANO MLEKO? 5.2.2006 10:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli hipp in nikoli ni imel nobenih krčev, lepo je akal in vse!Priporočam! Drugače pa smo kupovali kašice npr. frutolino, ki se dela kar na vodi!Mali jih ima ful rad! Mislim, da kar bi mogla kar 2, kajti nevem če bo 1 dovolj sitosno!2 je bolj gost in je za otroke menda po dopol. 4 mescu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.