|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZAKAJ IZCEDKI?
2.2.2006 9:22:03   
Sisy
ČAU PUNCE!

Mene pa nekaj zanima....Če ima še katera podobne težave...Vsakič pred prihajajočo M se mi pojavi obilen beli tok...tko da vsakič že po tem sodeč vem da spet ne bo nič....Pa berem da je to večinoma težava nosečnic zato mi ni jasno zakaj se meni pojavljauser posted image  Pozna katera vzrok tega, zakaj se sploh pojavi?

lepo četrtkovo jutro vam želim,

S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAKAJ IZCEDKI?
2.2.2006 9:53:50   
enia
Jst ga mam tud, pred user posted image pa sploh. Žal ti, niti sebi, ne zanm odgovoriti zakaj se pojavlja. user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 11:39:15   
Irena
Tudi jaz imam isti problem pred menstruacijo, ampak kolikor vem imajo nosečnice izcedke bolj rumenkaste barve,no kolikor berem.:)

Irena

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 12:50:38   
petraz
Tudi meni so to dogaja, sedaj po porodu, žal .... ne vem kaj naj..... user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 15:20:49   
KODA
Jaz ga imam ta mesec ogromno,pa nisem noseča.
Ne vem kaj me matra.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 8:52:57   
zvezdica5
na temo izcedkov: zmeraj sem imela teden dni pred M rahel izcedek, ki je bil posledica vnetja (srbenje, pekoč občutek), kar je moj dolgotrajen problem. sedaj pa sva začela z dragim delati na user posted image  in glej ga zlomka - moja obdobja vnetij so se prestavila prav v "čas " ovulacije. to zgleda tako, da sploh ne moreva oz. so posledice "grozne" - peče tako kot jod na rano. Kaj narediti? Je imela katera podobne težave?

zvezdica

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 12:34:54   
nelly
Draga Zvezdica5.Tudi jaz sem imela podobne težave s tem izcedkom da me je zunaj vse okoli peklo in srbelo.Pa sem uporabila hrastovo lubje in zdaj moram potrkati nimam več težav.To hrastovo lubje skuhaš in si ga vliješ nekam da boš sedela nad njim, nad paro.Potem se pa še z njim umiješ.To ponovi večkrat na dan.

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2006 14:55:34   
zvezdica5
nelly, hvala za tvoj nasvet. grem takoj danes v lekarno nabavit hrastovo lubje. zanj še nisem slišala in poskusila. upam, da mi bo to pomagalo, ker je to moja dolgotrajna težava. sedaj pa je postala že ovira, ko se gre za user posted image .
pa upam, da bova lahko ...že naslednji mesec.

lep vikend ti želi zvezdica.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2006 16:43:36   
nelly
Tudi jaz upam, da ti bo pomagalo Zvezdica5.Potem pa sporoči kako in kaj.Želim ti da bi se čimprej pozdravila in začela delat na user posted image . Tudi jaz želim lep vikend.

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2006 23:53:09   
delfinčica
Sisy, pri meni je z izcedkom enako. Zadnje čase tako vem, kdaj bo prišla M. Sploh ta mesec sem imelo od O dalje kar pecejšen beli tok, pa potem par dni pred M spet. No, pa je danes prišla. Res ne vem, kaj je s tem belim tokom oz. izcedki, samo vem, da jih imam.

A tole s hrastovim lubjem pa res pomaga? Jaz ponavadi uporabljam eno kremo (se ne morem spomniti, katero), ampak bi poskusila tudi tole, če res pomaga. No, zdej že nekaj časa nisem imela težav s to nadlogo... trkam na les... a je fino za naslednjič vedeti.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2006 7:38:03   
Naja30
Punce, katere vložke pa uporabljate, ko imate tako močen izcedek? Jaz ne vem,ali sem imela po abraziji tako občutljivo vse spodaj,ampak nikakor nisem mogla imet mini vložkov, kot da me je vse začelo bolet in neprijeten občutek je bil. Sicer pa tud G ne priporočajo, najbolje je imet tiste vir,ampak kaj ko so tako ogromni! user posted image  Tako da jaz si raje kar hlačke večkrat menjam.

Kaj pa ve?

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?