|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za tiste ki ste noseče? Znaki!
1.2.2006 9:09:21   
Anonimen
Zdravo!
Mene pa nekaj zanima, ali je katera imela znak da je bila noseča, ta, da je imela izcedek, ki je bel, na hlačkah pa se pozna tudi rumeno, sicer ko se posuši. Tega izcedka je dosti, hlačke si preoblačim 2-3x na dan!
Prosim za odgovore, ker me res zanima!
Hvala in lepo se imejte
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki!
1.2.2006 9:11:35   
Anonimen
Mogoče. Drugače si pa daš v hlačke lahko mini vložek, da ne boš imela mokre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2006 10:09:16   
total
Jaz sem mela s tem težave pred nosečnostjo in pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2006 12:47:41   
NATAŠI
Jaz sem imela beli tok vse od ovulacije naprej in je trajal vse do tja ko naj bi prišla user posted image ... potem se je pa umirilo in je test pokazal plusek. Želim ti vse dobro

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2006 13:36:10   
borovnička
Jaz sem imela pred zanositvijo probleme z belim tokom in tudi zdaj v nosečnosti imam tak izcedek, kot ga opisuješ. Mi je pa G rekla, da so taki izcedki normalni tudi v nosečnosti, razen tisti bolj krvavi.

Najboljše da narediš test in boš vedela!

Pozdravček user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2006 14:40:54   
Anonimen
Kaj pa v primeru takega izcedka 5 dni po končani menstri, (da ni nosečnosti), mislite, da je kaj narobe ?

Lp

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2006 14:48:21   
lelaval
Povečan beli tok, ful boleča prsa in povečan apetit po sladkarijah.
kot je napisala borovnička- naredi test in boš zagotovo vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2006 18:31:48   
Anonimen
Najprej hvala vsem za odgovore, ste mi pomagale!user posted image
Imela bi samo še eno vprašanje...če naredim test 7 dni pred tem, ko bi morala pridet M, je možno da se pokaže +? ..oz. če se pokaže -, ali je to dokončen rezultat?

Hvala, lepo se mejte!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2006 19:14:31   
Naja30
Obstaja veliko vrst testov, tudi takih, ki ful hitro pokažejo pravilen rezultat. Malo pobrskaj po forumu in boš vse našla. Ampak jaz mislim, da bi vseeno lahko počakala na izostanek user posted image , pa bo še boljše.
Držim pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2006 21:00:14   
pilotgirl
Tud jast se strinjam z NAJO,namreč,meni je zaostajala tri dni in pol smo četrti dan testek nardil pa je pokazu user posted image ,tko da sem zdaj najsrečnejša user posted image .
papa maja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2006 23:42:22   
KODA
Rajši počakaj na izostanek in naredi test.Želim ti ,da ugledaš en lep+.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2006 7:09:31   
NATAŠI
Jaz sem ga naredila prej, v mullerju ga imajo. Moraš pogledat da je tak na katerem piše da je za predvideni 10 dan po spočetju.. no in mi je pokazal bledo črtico, tako da sem ostala vseeno v dvomih. Potem sem pa naredila še prvi dan izostanka in sem videla da je že tisti pokazal prav. Tako, da lahko poskusiš (odloči se sama) sigurno je pa najbolje če počakaš do izostanka, vem pa da je to lažje napisati kot pa dejansko izpeljat. Držim pesti user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2006 8:24:11   
sasabela
Joj, jaz moram tud še en teden počakat, pa sem takoo nestrpna. Sicer me prsi ful bolijo, samo ne vem več, a si to domišljam,a me res. Pa mislim, da vseeno to ni en siguren znak za user posted image , ker prejšnji mesec so me tud ful ful bolela, pa sem pol dobila user posted image .  Imam pa tud en čuden beli tok. Tako da Anonimen držim pesti za obe.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2006 9:35:34   
Tia-na
Jaz imam vsak mesec po ovulaciji (no, upam, da jo isploh imam user posted image ), skratka, vsak mesec drugi del ciklusa, beli tok oz. izcedek. Po enajstih mesecih poskušanja si ne mečem več peska v oči, da so to kakšni znaki nosečnosti.

Že dva meseca me tudi močno špika v levem jajčniku - predvidevam da kakšne hormonske motnje. user posted image

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2006 11:02:16   
Anonimen
Punce hvala za odgovore, upam na najboljše!! user posted image

NATAŠI, bom šla pogledat do Mullerja, če ga bom našla. Mi veš mogoče povedat kako se test kliče, da bom znala vprašat?

Hvala in se tipkamo, ko zvem za rezultat!! user posted image
Papa

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2006 11:04:03   
NATAŠI
Žal sem pa pozabila... ti kar pojdi do tja kjer imajo te teste in prečekiraj vse kar piše zadaj na deklaraciji... Pa veliko sreče in poročaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?