Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 9:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče. Drugače si pa daš v hlačke lahko mini vložek, da ne boš imela mokre.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 10:09:16
|
|
|
|
total
|
Jaz sem mela s tem težave pred nosečnostjo in pol.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 12:47:41
|
|
|
|
NATAŠI
|
Jaz sem imela beli tok vse od ovulacije naprej in je trajal vse do tja ko naj bi prišla ... potem se je pa umirilo in je test pokazal plusek. Želim ti vse dobro
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 13:36:10
|
|
|
|
borovnička
|
Jaz sem imela pred zanositvijo probleme z belim tokom in tudi zdaj v nosečnosti imam tak izcedek, kot ga opisuješ. Mi je pa G rekla, da so taki izcedki normalni tudi v nosečnosti, razen tisti bolj krvavi. Najboljše da narediš test in boš vedela! Pozdravček
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 14:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa v primeru takega izcedka 5 dni po končani menstri, (da ni nosečnosti), mislite, da je kaj narobe ? Lp
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 14:48:21
|
|
|
|
lelaval
|
Povečan beli tok, ful boleča prsa in povečan apetit po sladkarijah. kot je napisala borovnička- naredi test in boš zagotovo vedela.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 18:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej hvala vsem za odgovore, ste mi pomagale! Imela bi samo še eno vprašanje...če naredim test 7 dni pred tem, ko bi morala pridet M, je možno da se pokaže +? ..oz. če se pokaže -, ali je to dokončen rezultat? Hvala, lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 19:14:31
|
|
|
|
Naja30
|
Obstaja veliko vrst testov, tudi takih, ki ful hitro pokažejo pravilen rezultat. Malo pobrskaj po forumu in boš vse našla. Ampak jaz mislim, da bi vseeno lahko počakala na izostanek , pa bo še boljše. Držim pesti za
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 21:00:14
|
|
|
|
pilotgirl
|
Tud jast se strinjam z NAJO,namreč,meni je zaostajala tri dni in pol smo četrti dan testek nardil pa je pokazu ,tko da sem zdaj najsrečnejša . papa maja
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 1.2.2006 23:42:22
|
|
|
|
KODA
|
Rajši počakaj na izostanek in naredi test.Želim ti ,da ugledaš en lep+.
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 2.2.2006 7:09:31
|
|
|
|
NATAŠI
|
Jaz sem ga naredila prej, v mullerju ga imajo. Moraš pogledat da je tak na katerem piše da je za predvideni 10 dan po spočetju.. no in mi je pokazal bledo črtico, tako da sem ostala vseeno v dvomih. Potem sem pa naredila še prvi dan izostanka in sem videla da je že tisti pokazal prav. Tako, da lahko poskusiš (odloči se sama) sigurno je pa najbolje če počakaš do izostanka, vem pa da je to lažje napisati kot pa dejansko izpeljat. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 2.2.2006 8:24:11
|
|
|
|
sasabela
|
Joj, jaz moram tud še en teden počakat, pa sem takoo nestrpna. Sicer me prsi ful bolijo, samo ne vem več, a si to domišljam,a me res. Pa mislim, da vseeno to ni en siguren znak za , ker prejšnji mesec so me tud ful ful bolela, pa sem pol dobila . Imam pa tud en čuden beli tok. Tako da Anonimen držim pesti za obe.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 2.2.2006 9:35:34
|
|
|
|
Tia-na
|
Jaz imam vsak mesec po ovulaciji (no, upam, da jo isploh imam ), skratka, vsak mesec drugi del ciklusa, beli tok oz. izcedek. Po enajstih mesecih poskušanja si ne mečem več peska v oči, da so to kakšni znaki nosečnosti. Že dva meseca me tudi močno špika v levem jajčniku - predvidevam da kakšne hormonske motnje.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki ste noseče? Znaki! 2.2.2006 11:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce hvala za odgovore, upam na najboljše!! NATAŠI, bom šla pogledat do Mullerja, če ga bom našla. Mi veš mogoče povedat kako se test kliče, da bom znala vprašat? Hvala in se tipkamo, ko zvem za rezultat!! Papa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?