Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zobki ja ali ne nimam pojma-pomagajte 1.2.2006 8:20:14
|
|
|
|
Mimi*
|
Mogoče pa res rabi tvojo bližino.Probaj ga dati k sebi v posteljo,ko bo začel jokati in boš videla,če bo kaj bolje. Moja punca se velikokrat začne jokati sredi noči ko ,pa mislim,da se ji gotovo sanja kaj hudega Lahko pa da tvojega fantka tudi dajejo grde sanje. Lp,M
|
|
|
|
RE: zobki ja ali ne nimam pojma-pomagajte 1.2.2006 8:28:34
|
|
|
|
BUČKO
|
Pa saj od 10 naprej spi v najini postelji pa vseeno noče zaspat ker tuli pa tuli.
|
|
|
|
RE: zobki ja ali ne nimam pojma-pomagajte 1.2.2006 8:51:14
|
|
|
|
tascha
|
Pri nas je sedaj tudi že 2 noči isto, dretje kot , metanje dude ven, opletanje z rokami in se tolažim, da bo kmalu minilo, če so zobki. Zdaj čakam in se tolažim, da bo danes ponoči bolje. Še prej pa mu morm pregledat po ustih, a kaj ko se mi zdi, da je vse neki belo ali nič belo.
|
|
|
|
RE: zobki ja ali ne nimam pojma-pomagajte 1.2.2006 10:03:51
|
|
|
|
cicido
|
Pri nas tud dva dni ne spimo, ampak so zobki.Jest ji vsake tolk casa dlesni namazem z gengigel-om. Zgleda, da ima gel dober okus, ker potem mal cmoka in je bolse. Za neki casa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?