|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rokice v ustih....
31.1.2006 21:23:23   
petarda
....skoz in skoz. Dude pa ne mara, oz. jo kmalu vrže ven. Rokice rine v usta, pol je pa ves slinast pod brado. Neprijetno. A ve katera kako to preprečiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rokice v ustih....
31.1.2006 21:34:05   
vevi2
Jaz sem bila tudi na začetku panična, vendar gre za raziskovanje. Ves čas sem samo razmišljala ali je sedaj čas za dudo. Naš si je tolk tlačil prste, da je včasih skoraj bruhal, no pa je potem nekako pri treh mesecih dobil občutek tudi za to.
Otrok najprej najde oziroma odkrije rokice, v bistvu vse probava skozi usta še zelo dolgo. Problem nastane le, če sesa palček. Takrat je duda zelo priporočljiva.
Drugače pa sem jaz svojega pustila, sedaj pri osmih mesecih si ne rine več toliko prstkov v usta, občasno ko ga kakšen zobek srbi, stvar pa še vsaka najprej  pristane v njegovih ustkih.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rokice v ustih....
1.2.2006 11:23:13   
Avri
Tudi naš user posted image  je to začel delati nekako pri treh mesecih. Nekaj časa sem še mu dajala rokice ven iz ust, seveda brez uspeha. No, pri štirih mesecih je dobil prva dva zobka. Ne verjamem da boš lahko to čisto preprečila, saj veš, bolj otroku nekaj "prepoveduješ", manj uspeha bo. Lahko da ga dlesni srbijo. Mi imamo zdaj 8 mesecev in še vedno občasno rokice in prstke v usta devamo. Pa seveda vse kar pride pod roko. Tako pač naši user posted image  raziskujejo svet.

(odgovor članu vevi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rokice v ustih....
1.2.2006 12:28:10   
lelaval
Mislim, da čisto preprečit ne boš mogla, saj raziskujejo z usti. Vse, kar bo imel v rokicah, bo tiščal v usta. Jaz sem i dala dudo, ki sem jo namazala z Daktarin kremo - vsaj začasno pomaga. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rokice v ustih....
1.2.2006 12:28:35   
petraz
Tudi naš ni maral dude, rokice pa je imel skozi v ustih. Nato sem na pregledu vprašala pediatrinjo in mi je rekla, da tako otrok raziskuje svoje telo in svet. Zato se ne sekiraj, saj bo s časoma to opustil in bo začel tiščati v usta igrače in vse stvari, ki mu bodo prišle pod roke. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rokice v ustih....
1.2.2006 14:43:40   
toni
Brez panike.
Takoj ko sem rodila so setre v porodni na naši pikici opazile, da ima žulj na malem prstu .V trebuhu je sesala prste in najverjetneje imela rokice po ustih.Sedaj pri sedmih tednih ni nič drugače. Dude noče rokice pa skos.
Meni je pediatrinja rekla, da je to nekaj povsem normalnega.

lp

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rokice v ustih....
1.2.2006 15:16:04   
chips
Tudi pri nas so takšni problemi.Rokice in rokice v usta že koraj mesec po rojstvu .
No sedaj bo pa stara 3 mesece in jo ful srbijo dlesni sem ji poskusila dati dudo, ki je na začetku sploh ni marala, sedaj ji pa paše .Si jo tako premetava po ustih in jo vleče da  je joj.



_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu toni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?