Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj vam je test pokazal + 4.2.2006 18:37:33
|
|
|
|
Eviii
|
jaz sem imela zadnjo m 21.5., 18.6. sm se poročila in sm vedla, da bi enkrat takrat mogla dobit spet m. pa sm si rekla, da sm živčna in da bom še malo počakala. nato sva šla z možekom na potovanje in šele nekje na sredini (po več kot enem tednu) sm začela malo sumit. počakala sm, da sm prišla domov (1.7.) in takrat je cb po eni sekundi izpisal velik +. drugače pa testa nism hotla sploh nardit, ker sm vedla, da sm , samo so me sestre pri g prepričale, nej najprej nardim test in se šele pol naročim na pregled.
|
|
RE: Kdaj vam je test pokazal + 5.2.2006 9:36:13
|
|
|
|
marty5
|
Meni je test (BC mini) pokazal že 26. dan ciklusa - torej 3 dni pred predvideno M - sem bila neučakana . Črtica je bila sicer zelo rahla, ampak je bila. Potem pa sem seveda teste kar ponavljala....od sreče . M pa sem imela tudi jaz redne.
|
|
RE: Kdaj vam je test pokazal + 14.2.2006 10:18:28
|
|
|
|
sasabela
|
oj...a potem pravite, da je možno, da test ne pokaže že prvi dan izostanka menstruacije. K jaz jo imam na 35 dni, pa sem 36 dan takoj naredila test..nič...pa potem na 37...nič...zdej me pa že ful ful skrbi, če je karkoli narobe, ker niti ne pokaže, da sem , niti ne dobim . V ponedeljek sem sicer naročena pri G, samo sem vseeno že čisto panična, kaj mi je. Ker še nikoli mi ni toliko časa zaostajala.
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je test pokazal + 14.2.2006 12:08:05
|
|
|
|
3new!yes!!
|
narobe ne more biti nic. Lahko da ne pokaze, ker se ni dovolj nosecniskega hormona, da bi test zaznal nosecnost. Ppcakaj na pregled pa naj ti kri vzamejo- najbolj zanesljivo..
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je test pokazal + 18.2.2006 10:33:44
|
|
|
|
Birdybirdy
|
Hej! Meni je izostajala že 6 dni, pa sem tri teste naredla pa so bli vsi negativni. Sem klicala ginekologinjo in je rekla nic ne skrbite, tak izostanek je lahko še normalen, če ni še 10. ali 12. dan, pa ponovite test. In jaz seveda neučakana 100 na uro sem ga naredla spet 7. dan in bla je zelooo rahla crtica. Upam da jo bos kmalu vidla tudi ti. Drzm pesti. Lep pozdrav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?