|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lastnice Zappa
31.1.2006 8:58:29   
Seven*
Imam nekaj vprasanj. Z Emo rabiva za nekoliko kasneje okreten in lahek vozicek. Nas tastari ima namrec 15 kg in ga tako tezko prekladam iz avta, pa se vsakic moram kolesa dol jemat.. user posted image user posted image Sem razmilsjala o Zappu, vendar se tu pojavi problem.. Ema zaradi razvojnih motenj naj ne bi sedela na necem kar daje relativno dobro oporo. Zdaj me pa zanima, ce imate obcutek, da daje ta vozicek vredu podporo otroku in ni kot vreca v katero pade otrok noter. Saj veste kaj mislim.. Sem namrec v dilemi, poleg tega je tako tezko sam s tistimi velikimi vozicki plazit po bolnicah in ZD domovih..

Mnenja prosim..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lastnice Zappa
31.1.2006 9:11:48   
Mina1
Meni se zdi Zapp v redu, mi ga imamo kot ta drugi voziček in je zelo okreten in otročka dobro oprime. Ker je manjši, je zato ožejši in otroček ne pleše notri, če me razumeš.

Mi smo zadovoljni, je pa res, da ga ne vozim vsak dan, načeloma je zame naš Speddy, ta prvi model še vedno "tornado" oz. tank in najboljši voziček na svetu.

Glede na to, da si spraševala za Zappa, ti povem, da je v redu vozek. Le neke težke torbe ni za obešati nanj, ker je prelahek.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lastnice Zappa
31.1.2006 15:12:00   
polona2
Glede na to, da bo voziček veliko v uporabi, bi ti jaz predlagala marelo, ki se da v ležeči položaj. Teutonia Solano se mi zdi marela, ki ima vse odlike vozička. Pa še streha se da tako regulirat, da ne potrebuješ senčnika.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lastnice Zappa
31.1.2006 20:46:28   
andrejaz
Voziček daje kar dobro podporo otroku in otrok ne pade noter kot kakšna vreča. Je pa Zapp namenjem malo večjim otrokom kot je tvoja Ema. Mi smo Zapp-a uporabljali do Markovega kakšnega 8 meseca, kar v kombinaciji z lupinico Maxi cosi, ki paše na ta voziček, nato pa smo ga dali v športni del.

Je pa res, da mi Zappa ne uporabljamo vsak dan, ampak ga imamo za v trgovino, za obiske, na morje,... Zelo super se obnese zaradi svoje okretnosti v bolnicah in ZD domovih. Mi drugače za vsak dan uporabljamo našega terenca, tako da mi nikoli nismo pogrešali naklona hrbta pri Zappu.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lastnice Zappa
31.1.2006 21:49:50   
lin
Mislim da je opora dobra,ampak vseeno lahko stopiš do kakšne otroške trgovine kjer prodajajo zappa pa otroka posedež not pa boš sama najbolje ocenla.
Mi smo z njim ful zadovoljni,smo pa tudi mi našo Lin prvič dali not pri cca. 7-8 m

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lastnice Zappa
1.2.2006 19:40:08   
Anonimen
Moj nasvet - obnese se le po trgovinah ter podobnih zadevah. Po asfaltu, še sploh, če je pesek, zoprno ropotajo kolesa.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lastnice Zappa
1.2.2006 23:56:23   
rayy
Mi smo ga nameravali kupiti, nato buzza a smo v avstriji videli Esprit, ne vem pa žal imena modela izgleda pa čisto enako kot JEEP Infinity - vidiš ga lahko na strani od Schmida. Kot sem rekla šli smo po zappa ali buzza in odločili se bomo za tega od Esprit. Zložen zavzame enako prostora kot buzz, s tem da ni treba školjke pri zlaganju jemati stran kot pri buzzu, je zelo lahek in dobiš zraven zimsko vrečo. V Lutzu stane 300eur. Res da dosti več kot zapp, a zapp je lahko samo kot dugi voziček, za vožnjo po trgovinah in podobno, to menijo tudi trgovci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Lastnice Zappa
2.2.2006 10:16:47   
skuštrana
Mi imamo Zappa. Smo super zadovoljni, majhen, lahek ( lahko ga nesem po stopnicah skupaj s tamalo, okreten po trgovinah, super v dvigalih in v majhnih prostorih, v stanovanje ne zavzame nič prostora,...). Je res, da ropotajo kolesa, samo ne po pesku ali asfaltu, ampak po recimo tistih granitnih kockah. Mene to ne moti...
Glede opore je pa tako, da spodnji sedežni del sicer ima notri neko podlogo (kot neka goba - pena), hrbtni del pa nima nič ( je samo tista tkanina) in ta hrbtni del po moje ne daje ravno neko full oporouser posted image
Je pa najbolje, da greš do trgovine in probaj...

(odgovor članu rayy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?