|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovine v Graz-u
31.1.2006 7:42:23   
Bojana 78
Punce prosim za pomoč. S fantom greva ta teden v Graz (glavni cilj je sicer Ikea). Pogledat bi si pa šla tudi vozičke (zanimajo naju predvsem tri oz. štiri kolesniki - z velikimi kolesi) in nekaj nosečniških oblačil bi si rada kupila (pri nas ne dobim nič). KJE NAJDEM TRGOVINE Z VOZIČKI IN NOSEČNIŠKIMI OBLAČILI - kako se imenujejo če se slučajno katera spomni? Lep in uspešen dan vsem. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trgovine v Graz-u
31.1.2006 9:25:20   
kaupic
Midva sva tudi lani kupovala v Grazu in sicer v Toys-Rusu. Ne vem če sem sicer napisala prov ampak tak se reče trgovini. Je velika trgovina v kateri najdeš vozičke, ostalo opremo, oblačila za otroka in igrače, pa še in še midva sva kupila voziček in še eno goro ostalih stvari za bebico. Zraven je še H&M, kjer lahko pogledaš še za nosečniška oblačila.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
31.1.2006 9:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2006 9:39:04   
rija
Če iščeš vozičke je najboljši naslov definitivno KIKA: največja izbira vozičkov na enem mestu od najbolj poceni do tistih najdražjih. Kar ti srce poželi. Imajo tudi veliko pohištva za otroške sobice, vseh možnih dodatkov.....
Toys r us ima tudi dokaj solidno izbiro vseh možnih potrebščin za dojenčke in otroke, vozički bolj slabo, samo določene znamke, odvisno kaj pa iščeš.

Nosečniška oblačila: hm in c&a.

Vedar se ti v vsakem primeru splača pogledati vse te stvari pri nas, ker so po večini cenejše, vsaj večina vozičkov je pri nas cenejših, pa tudi nosečniške hlače so pri nas ca. 600 sit cenejše, povsem enake, kot v hm graz.

Voziček, ki smo ga mi kupili, je bil v KIKI ca. 10 % dražji kot v Sloveniji, edino kar je bilo fajn, imeli so ga razstavljenega, tako, da smo ga lahko v živo videli.

Nekaj vozičkov imaš pa tudi v Leinerju (baje) sama nisem preverjala, samo je ta v mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2006 11:59:29   
Anonimen
3 dni nazaj sem bila v Avstriji.
Zdaj bom podala samo moje mnenje, na podlagi mojih pričakovanj in mojega okusa.
V toysu sem pričakovala večjo izbiro in nižje cene kot pri nas,vendar sem hvala bogu vseeno našla kaj sem hotela čeprav ne po nižji ceniuser posted image
Vseeno sem še šla v Kiko in je bila izbira fenomenalna ampak cene še bolj fenomenalne.Tisti, ki pa so bili cenovno sprejemljivi pa mi niso bili všeč.
Tako, da je čisto odvisno kakšen voziček si sploh želiš.
Najbolj sem pa bila razočarana v h&m zaradi nosečniških cotikuser posted image
Očitno sem bila pozna, ker sem na koncu komaj našla vsaj ene hlače pa še to sem jih vzela, ker jih res rabim.
Bila sem tudi v ikei,sicer ne vem kaj iščeš točno tam, ti pa lahko povem, da so posteljice okoli 100 eur.
Če ne drugega, jaz rada odputujem malo, ker mi je to kot kakšen mini izletekuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2006 12:06:21   
Bojana 78
Punce hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 14:01:29   
Pi@
Samo v opozorilo, H&M v Seiersbergu nima nosečniških cunj. Imajo jih pa v Shopping centru West (zraven Ikee).

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2006 14:15:24   
ella2006
Pi@

V H&M v Seiersbergu imajo cunje za nosečke. Spodaj ob stopnicah pa kar precej jih je bilo še v torek.

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2006 11:47:14   
Samoyedka
No, tudi jaz sem bila prejšnji teden v Seiersbergu v H&M in C&A pa so imeli kar dosti nosečniških cunj- je pa res, da je vse ful prebrano in ni številk. Jaz sem si komaj "izkopala" ene hlače in majčko, tako da bom še sigurno morala enkrat po nakupih. Tiste, ki ste iz Maribora- kakšne so npr.cene v Ma-mi oz. drugih trgovinah za nosečnice, ker nimam niti rahle predstave, koliko te stvari stanejo pri nas- npr.kakšne "normalne" kavbojke za nosečnice ali majčke? Kar se kavbojk tiče v Avstriji- živa katastrofa kak so grde user posted image joj joj. Glede vozičkov sem bila pa tudi jaz razočarana- ali so sami po 400 EUR dalje z nič posebnega opreme, ali pa niso za nikamor- samo moje mnenje (Kika, XXXLutz,...) 

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?