Mel_A
|
PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, TUD MENI JE USPELOOOOOOOOO!!! Sori, ker kričim, ma sm tolk ponosna nase, da se vam niti sanja ne. Pa sem bla prepričana, da mi ne bo uspelo, pa da bom kar sadni usekala danes. Pa evo me, 21.30 je ura in jaz sem prebrodla dan samo ob vodi in čajčkih... ja in pa 3 (!!!) orbit žvake sem uničla Sem pa hotla si it v trgovino kupit kosilo za jutri, pa sem raje preložila, saj veste, kako zgleda it v trgovino, ko si lačen tam pa vse tako omamno diši... Dobra ukana, res. Me pa tud mene malo bolj zebe kot ponavadi, ma zdaj bom itak šla v postlo. Moram pa povedat, da je vaga dans pokazala še dodatn kilo manj, skupaj torej -4,5kg (ni dosti v primerjavi z unimi, ki ste skinle dol po 8 kil, ma ok, nej gre tako, počasi ma ziher). Mi je pa danes blo presenetljivo lahko, še prej sem kuhala kosilo za , za lubija in še za taščo, je tko dišalo, jaz pa trdna kot kamen. Mater, prav ponosna sm, hodim kot pav naokoli . Se počutim zelo dobro, brez problemov (če odmislim mraz), bi lahko celo nadaljevala še kak dan. Ma za kaj bi se človek matral... Čestitke za vse nas, ki smo uspele! Zdaj pa lahko noč, Mel.