MATEJA
|
Ja Koda, tudi mene je stalno (od spočetja ) špikalo ampak sem mislila, da se bo pa vendar malo umirilo v sredini nosečnosti, pa mi se zdi, da je vedno slabše ! Ma bo že kako, sam naj bo vse v redu z našimi , drugo je vse minljivo in se splača potrpet. Ravno včeraj me je mož mimogrede vprašal, kako se počutim sedaj v , naj mu malo opišem, pa nisem vedela kje začeti, da bi mu čimbolj "živo" pojasnila te ogromne spremembe, ki se dogajajo v mojem telesu. Najprej to dosadno špikanje in krčki, pa porast teže, pri kateri se niti slučajno ne počutim o.k. (pa se ne sekiram vizualno, ampak telesno čutim, da to niso moje kile, bolj okorna sem..), pa zatekanje, pa ko ne moreš prav zadihat, stres, skrbi, pazljivost in načrtno izbiranje hrane... Joj koliko stvari je, sploh jih ne morem naštet vseh. Da je to "drugo stanje" lepo in enkratno doživetje, je res, je pa tudi toliko "negativnih" stvari, da na koncu ne vem katere prevladajo! Si pa neskončno želiva in bomo to speljali do konca, tako ali drugače, vem da bomo in ko bo otročiček z nama, bo vse pozabljeno.