Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 13:15:23
|
|
|
|
rainbow
|
GROZA. Pa kaj se lahko sploh to dandanes zgodi, takšna malomarnost??? Žal očitno. Uboga starša.
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 13:18:04
|
|
|
|
AKŠ
|
s tem dekletom sem se velikokrat srečevala na pregledih pri G.....full mi je hudo zanjo....
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 13:21:37
|
|
|
|
petraz
|
O, groza..... sem brez besed....
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 14:04:36
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi jaz sem nedolgo nazaj brala isto zgodbo na RR-u, žalostno . Tudi od mene še enkrat iskreno sožalje!!!!
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 14:35:23
|
|
|
|
mia-2
|
Groza!
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 19:29:44
|
|
|
|
Še ena T
|
Uboga družinica . Moram pa reči, da tudi v Ljubljani v Leonišču kdaj delajo UZ na hitro v 3 minutkah in marsikaj spregledajo. Ravno tako pa tudi na rednih pregledih. Sama imam res srečo, da se je pri meni in moji hčerkici vse srečno izteklo... Pač nisem tip, ki bi znala "težiti" in vztrajati, verjamem zdravnici, če reče, da je vse ok, čeprav je komaj vrgla oko na zadevo....
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 21:10:13
|
|
|
|
KODA
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 21:50:28
|
|
|
|
Barči78
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 23:17:37
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz tega tudi ne razumem zakaj so UZ-ji tako kratki... Sama sem sicer imela 2 v MB porodnišnici, kjer imam G in moram reči, da ni trajalo 5 minut in da si je dr. Lužnik vzel čas (HVALA!), tudi za to, da je pogledal spol, čeprav je nekaj časa trajalo in se je malo namučil... Sem si pa tudi sama plačala vsaj 3 dodatne UZ-je. Sem morala. Zaradi svojega duševnega miru. Meni 2 UZ-ja absolutno nista dovolj!!! Usrana zavarovalnica pa jih več ne plača..
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 30.1.2006 23:19:02
|
|
|
|
bobek05
|
aja, pa dr. Lužnik ni moj G in čakalnica je bila polna...
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 31.1.2006 9:22:41
|
|
|
|
AKŠ
|
ja res je - tudi meni sta 2 UZ premalu - hvala bogu da imam takšno G, da mi jih je omogočila več (to je čisto od njih odvisno) ja kar se zavarovalnice tiče pa sploh ne govorim -šparajo na vsakem koraku, pol se pa naredi to kar se je zgodilo rainbow oz. jery. Medtem ko dnar pa skoz okn mečejo, ko gre zavarovanec v tujino in mu za tri mesece naredijoplastificirano zdravstveno izkaznico za tujino - tud to je dnar, k bi ga lahko bolš izkoristl - mogoče ravno za UZ.....
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 31.1.2006 12:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je moj g. naredil UZ na vsakem pregledu, torej sem ga imela 10x, pa še potem 2x v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 31.1.2006 20:09:56
|
|
|
|
Emm
|
Groza saj nemorem verjeti, da so zdravniki tako neodgovorni. Moja ginekologinja mi je porod izračunala da naj bi rodila 20.1.2005 torej da sem zanosila 15.4.2004 ampak to ni mogoče saj sem bila še maja naredila 2 testa in sta bila negativna. Krivila sem teste a pred mesecem dni v izvidih ugotovila da je bil otrok prezgodaj rojen saj bi morala rositi 10.2.2005 in ne 30.1.2005 na CR kot so to oni naredili.Bilo je dovolj plodovnice in telo z umetnimi popadki ni hotelo sodelovati. Spet ena od napak zdravnikov. Aja pa ko sem povedala ginek. da je napačno izračunala je rekla da je to moja prva nosečnost in da kako bi jst bolj vedla kot ona, ki ima že 30 let prakse!!!!
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 1.2.2006 11:00:06
|
|
|
|
mana7
|
Grozno...zdravniki so včasih naši veliki rešitelji, žal pa je včasih ravno obratno ! Iskreno sožalje tej punci tudi od mene!
|
|
|
|
RE: še ena žalostna zgodba..... 1.2.2006 23:27:49
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, sem že brala to zgodbo in sem . In danes sem jo zopet prebrala in zopet . Moje sožalje za izgubljeno princesko. Upam, da jima je usojen otrok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?