Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obrazec za vpis v vrtec 4.2.2006 1:15:42
|
|
|
|
Suzi*
|
Evo, ravno včeraj oddala vlogo, imam vse naštudirano : - otrok gre v vrtec letos, torej 2006, vse ostale podatke (zaposlitev) izpolniš za leto 2004 (priložiš ODLOČBE o dohodnini za leto 2004) - če oče ni bil celo leto 2004 zaposlen, vlogi priložiš kopije zadnji treh plačilnih list (preračunajo z deflatorjem za nazaj, večino podatkov upoštevajo iz leta 2004 )-mi imamo isto, pa me prav zanima, kaj bodo pogruntali - glede občine: vloga se odda tam, kjer ima vlagatelj prijavljeno stalno prebivališče - glede vozila: napišeš znamko (npr. renault, letnik in vrednost). Glede vrednosti je pa tako, da se pri izračunu NE upošteva vozilo, ki stane manj kot 18 minimalnih plač, preračunano to znese cca. 2115000 sit) Upam, da sem ti pomagala!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?