Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 30.1.2006 11:18:50
|
|
|
|
puncica
|
Ja jaz in to v 26t pa g. pravi da je vse ok. Po moje če ti je rekel G da je vse ok, je vse ok, glavno da se ne odpiraš pa da nimaš stanjšan MV. Ja pa počivat je treba no vsaj to je men svetovala G.
< Sporočilo je popravil puncica -- 30.1.2006 11:19:20 >
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 30.1.2006 11:24:03
|
|
|
|
mala Zala
|
Hoj! Pa ti je G kaj rekel, kaj bi to bilo? Prei meni 14 dni nazaj, ko sem imela pregled še ni bilo tako grozno in ga niti nisem spraševala. Po moje otrok na mehutr pritiska? A, kaj misliš? Počivat, ja ... LP!
|
|
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 30.1.2006 12:37:16
|
|
|
|
Lorena
|
Sicer ne vem, kako čutiš to pritiskanje? Jaz sem v 32.tednu in sem pred dnevi G omenila, da me nekak boli spodaj, neke kosti, notranja stran stegen, nisem ji znala točno opisat, sem pa prebrala v knjigi, da se te bolečine pojavijo kadar otrok z glavico pritiska na neke živce, skratka ko je že obrnjen z glavico navzdol. Pritiska na medenične kosti. Tudi maternični vrat se mi je zmanjšal na 3,8mm, odprta pa še nisem. Ne vem, če pritiskanje čutiš tako kot jaz? Je pa tudi vse O.K., samo moram počivat, ne preveč hodit, ker čutim bolečine samo kadar hodim- migam na tak al pa drugačen način... Ni to nič takega. Kako pa čutiš to pritiskanje?
|
|
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 30.1.2006 13:10:38
|
|
|
|
mala Zala
|
Lorena, veš kako, kot bi me skoz lulat tiščalo oz. da imam otroka že čisto spodaj, skoraj zunaj. Saj imam čez en teden kontrolo in mu bom še enkrat povedala. Upam, da bo vse ok. Lepo nosečnost do konca!
|
|
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 31.1.2006 0:19:23
|
|
|
|
Margareta
|
Prav tako kot ti sem imela nekje od 34. tedna občutek, da mi vse pritiska k tlom. Vse do konca - se pravi do 42. tedna, ko se je rodil.
|
|
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 31.1.2006 8:46:13
|
|
|
|
tea
|
Živ-žav! Tebi dol pritiska v 33. tednu, meni se pa že v 24. zdi, da mi bo vsak čas kaka rokica ven pogledala . Se bila prejšnji teden pri Pogačniku, zdaj kontrolirava maternični vrat in dokler se še ne odpiram je baje ok. Je pa nosečnost v drugo bistveno drugačna kot v prvo (saj sva o tem že govorili), pa tudi teleščki se drugače "obašajo" kot prvič. Saj nič čudno, če se pa nič ne pazimo, pa cartkamo in razvajamo , kot smo se prvič. Žal pri naših to res ni mogoče. In kako ste drugače? Imej skrajno lep dan in pazi nase!!
|
|
|
|
RE: Pritiskanje otroka navzdol v 33. tednu 31.1.2006 13:21:54
|
|
|
|
mala Zala
|
Ohoj!!!!! Ti tut tuki??? Joj, Tea, men se tut zdi, da bo glihkar zuni. Veš kaj, po moje tut tele naše stopnice na naju ne vplivajo prav dobr, kaj praviš? Mi smo drugače ok, akcija je itak vedno 100 na uro, pa sej sama veš . Danes nam pa še sesalec pripeljejo, tko, da bom mela še s tem delo. No, zdejle se greva pa najest, pol pa mal spančkat. Lepo se imejte, se vidimo, pa, pa, B
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?