Barbs
|
Glede potovalne posteljice - moja izkušnja . Ima dno skoraj "na tleh" , kljub temu, da daš vanjo jogi - morali bi biti vsaj kaki trije, da bi lahko otroka sploh normalno položil vanjo - predstavljaj si prve dneve, tedne, tudi mesece, ko ga vsake dve, tri ure, dajaš not in ven, se moraš listo sklonit, ne moreš ga lepo prijeti... Pa tudi, kako zgleda, ko dobesedno leži čisto na tleh...Jaz sem jo oddala po treh tednih in kupila "ta pravo" ... Na potovanjih, v hotelu, pri babici, pa smo itak imeli voziček, velike postelje, male hotelske posteljice za dojenčke, ležalnik... skratka , meni se potovalna postelja zdi čisto mim pogruntavščina . Nekater pravijo, da kasneje, ko otroček zraste jo uporabljajo kot kombinacijo za stajico - ker se da odpreti s fršlusom cela stranica. Meni ni čisto jasno, saj se ne more igrati na rjuhi in jogiju, kjer potem spi - če pa vzameš ven imaš pa spet en kup komedij, ker moraš na novo posteljnino postavljat, pa igrače pospravljat ... V glavnem, jaz ne. Posteljica Lip - Poljčane , pripravna 120x60 , za ta denar, kot je potovalna v nekermanu oz. še ceneje, dobiš na bolhi rabljene, super ohranjene lesene z jogijem in posteljnino vred... V Arielu bo meseca februarja znižanje prav teh posteljic .... zdaj so bile med 26 in 36 tisoč sit.... Glede kengurujčka...meni je pri ta prvi hčerki ful prav prišel, ker je bila huda crkljivka in je še "kuhala " z mano, povsod je hotela biti pri meni in sem tako imela proste roke, ta druga hčerka je pa že pri prvem poskusu kričala noter in je nismo nikoli več spravili ... predlagam ti, da si kupiš rabljenega, ne kakega fensi in oh in sploh. če bo mali hotel biti noter in bo tudi tebi pasalo, lahko še vedno kasneje kupiš novega in kvalitetnega... papa