|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj alergija izgine?
29.1.2006 8:56:19   
Jessy
Zgleda, da je tudi moja hči alergična na hrano, ampak še ugotavljamo na katero. Zanima pa me, v kolikem času po zadnjem zaužitju alergene hrane znaki alergije izginejo? Vem, da se pojavijo do 72 ur po zaužitju, ne vem pa kdaj izginejo?

Ali je brokoli tudi alergen? Sumim, da bi lahko bila alergična na banano, brokoli ali Hippove mlečne kašice (morda na tisto z breskvijo in marelico).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj alergija izgine?
29.1.2006 18:26:57   
Dejča
Izboljšava stanja lahko traja kar nekaj časa - pri naši je pbl. 14 rabilo, da se je izboljšalo (sumimo na alergijo na mleko in morda tudi jajca), tako da sem zdaj na strogi dieti brez jedi, ki vsebujejo karkoli od teh sestavin. Se je pa alergija na srečo pojavila še v času, ko sem jo izključno dojila, tako da mi ni bilo treba ugotavljati, če je alergična na kaj od tega.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2006 18:28:19   
Dejča
Če je alergična na mleko, je velika verjetnost, da je dobila alergijo zaradi Hippove mlečne kaše.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2006 21:51:29   
tins
Zaradi pesticidov, s katerimi so škropljene, so pogosto alergene banane. Tudi marelice bi lahko bile, za brokoli pa dvomim. Če bi bila alergična na mleko, bi najbrž imela kake težave že prej. Ukini banane, pa boš videla, če bo kaj bolje!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2006 20:59:08   
KODA
Naš tudi ohrovta in brokolija ne sme.(Odsvetovana zelena zelenjava).Pri našem tamalem,je telo rabilo cca14 dni,da se je prepucalo,potem,ko so mu odkrili alergijo na mleko. Ukini banano,tudi meni so tako rekli.

< Sporočilo je popravil KODA -- 30.1.2006 21:01:36 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2006 22:03:06   
Jessy
Hvala za nasvete! Zdaj sva 3 dni jedli krompir in jabolko, ter Bebijevo žitno kašico na mojem mleku, pa so pikice skoraj izginile. Zdaj bom pa počasi ugotavljala, kaj ji ni ustrezalo!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 7:35:30   
darjatimci
Največ otrok je alergičnih res  na mleko so pa tudi breskve zelo alergene in pri dieti tudi prepovedane.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!