|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažji in bolj praktičen voziček
28.1.2006 16:16:56   
Naja31
Ojla,

trenutno imamo trokolesnik od Haucka ki je full velik in tezak. Za sprehode je idealen, malo manj idelaen je pa za zlaganje v avto. Glede na to, da bo sinko vedno manj v vozičku, bi rada imela kakšnega bolj praktičnega, ki se zloži na enostaven način, ki je lahek in ne zasede veliko prostora.
Sem gledala Zapp samo mi ni všeč, ker se ne da spreminjati naslona.
A imate kakšno idejo? Kakšno marelo?

Hvala!
Cau, naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lažji in bolj praktičen voziček
28.1.2006 16:49:51   
Anonimen
Ja, kupi kakšno marelo. Toliko glej, da se da spreminuati naslon, ker dete verjetno kdaj še v vozičku zaspi. Pa mogoče strehica, kakšna snemljiva, v temle vremenu ne bo odveč. Jaz sem imela tudi Hauckovega trikolesnika in eno navadno marelo.
Če pa si pripravljena odšteti malo več denarja za še en voziček, je pa meni super Maxi Cosi (mislim  da taxi) - marela.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2006 16:51:22   
Anonimen
Evo, tale:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 17:10:16   
mammy26
Mi smo zamenjali Hauckov - Ministar trikolesnik za voziček JANE ENERGY;

http://www.apollo.si/shop/prod_show.php?code_no=02170

Zelo lahek, dobro za vozit in kolesa niso tako majhna kot je to videti na sliki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2006 17:52:47   
Primoza
Sam nisem pristaš malih, lahkih vozičkov, ker se mi zdijo preveč nevarni ker ni otrok v njih nič zaščiten, npr. če se zaleti vanj nekdo na rolerjih ali kolesar.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2006 17:54:55   
Dashenka
Priporočam ti angleško MacLarnovo marelo. Zdaj se dobijo tudi v SLO. Mislim, da jh prodaja Buši, lahko jo naročiš tudi preko interneta direktno iz UK. Kakšna je razlika v ceni pa žal ne vem.

So izredno lahke, se zelo enostavno zložijo (zložene zavzamejo res malo prostora), predvsem pa so izredno lepo vodljive in okretne.

še link:
http://www.maclarenbaby.co.uk/pages/productimages.html

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2006 18:49:00   
mayci
Midva imava tudi trikolesnik od Haucka (Asahi), pa sva pred kratkim tudi nabavila marelo, ker je res veliko bolj praktična npr. za v trgovino, za na morje... Je pa super, da ima tudi marela vsaj malo boljšo strehico, ki otroka tudi s strani zaščiti pred soncem, ne samo tista ravna strehica nad glavo.
Meni je všeč Jane energy, sicer pa imava midva marelo malo nižjega cenovnega razreda (BBY), ki pa je za občasno uporabo povsem v redu.

Lep pozdravček od Mayci in Lana

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2006 19:00:57   
TORTICA
Kaj pa tele? Je laheh in enostavno se zloži. Ima več naklonov,dežno prevleko,... Mi bomo čez mesec ali dva 100% kupili tega. Pa še drag ni.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157233

To je moje mnenje.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2006 19:41:40   
jana30
SAŠKATIMI-jaz imam isti voziček, kupljen lansko leto, le da je modre barve. Je bil pa lani v Baby centru v akciji za 11.ooo sit, tako da če se ti ne mudi, se splača malo počakati. Ti pa povem, da je super in zelooooo trpežen. Mi smo ga imeli na morju v kampu, na naši parceli, kjer je hud makedam, z nami je šel v Grčijo, povsod v mesto in je skratka super in še danes takšen kot nov. Zelo prav mi je prišla tudi PVC prevleka.
Za negovat sploh ni panike, jaz sem hga poleti kar z vrtnim "šlavhom-cevjo prala in malo postavila na sonce in je bil takoj kot nov. Jaz ga priporočam.

Carpe diem !

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2006 20:55:17   
frutka_
Quinny Zapp!

Izredno vodljiv, zložen zavzame zelooo malo prostora, lahek...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2006 23:09:15   
urška
hauck shopper 6. sicer ni marela, ampak je lahek in vodljiv naslon ima več položajev, pa še ful veliko košaro ima spodaj

user posted image

mi smo bili ful zadovoljni z njim.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2006 9:24:49   
A-N-J-A
Mi mamo Quinny Comforta,v avtu imam pa skoz Loolo od Bebe Comfort.Je bolj kompaktna pa še sedež se da obrnit (edima od marel).Ampak na koncu je še vedno marelauser posted image .

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2006 11:21:57   
violinski
Jaz imam tudi za okrog doma za sprehode 'po terenu' težek voziček, me je pa enkrat ko strela z jasnega zadelo, da bom za dopust potrebovala nekaj lažjega in lažje zložljivega in sem na vrat na nos hitela kupit Pliko P3 classico.

Zame je to zakon (je res, da so danes še boljši vozički, ampak ta združuje vse ' kar imajo veliki') in se mi je investicija že 100x povrnila - ga zložim in dvignem z eno roko, brez trenit z očesom ga pospravim v prtljažnik male Fieste, nanj lahko celo položim lupinico od Maxi Cosi (ki je precej velika) in prepeljem malega kakšno kratko pot. Za starejšo sem ga, kot rečeno, uporabljala pri potovanjih in z njim zlezla na vsako podzemno, na vsak tremvaj, medtem ko dobro vem, da bi imela težave to narediti z mojim 'težakom'.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!