|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stekleničke Tommee Tippee v Baby centru
28.1.2006 14:05:47   
LanaM
Zanima me vaše mnenje o stekleničkah Tommee Tippee, ki jih imajo v Baby centru. Ali so dobre ali bolj priporočate Nuk-ove ali Aventove.Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stekleničke Tommee Tippee v Baby centru
28.1.2006 14:14:53   
Udb
Lana, mi smo imeli najprej aventove in smo imeli krčke, probleme pri kupčku, probleme da je sploh začel vleči...v glavnem slabo! Takoj ko smo prešaltali na Tommee Tippee je bilo dobro - ful lepo je. Tako da jaz PRIPOROČAM!!

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2006 21:57:26   
urška
mi imamo sedaj lonček, ki ne poliva od tomija. flašk sicer nismo imeli, ampak smo zdej z lončkom tko zadovoljniuser posted image user posted image , da bi pri naslednjem, če bi bilo treba definitivno uporabljala tomijeve.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 22:25:31   
mojcadamijan
Mi smo imeli že vse, ker smo imeli probleme z cuclji pa so se najbolj obnesle stekleničke odd chiccota-fiziološke in od nuka-te se baje tudi najbolj svetujejo

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 8:22:07   
nanka
Pri nas se Tommee steklenička super obnesej Imam pa tisto z temperaturnim trakom. Imamo jo za mleko, ker iz drugih sploh ni hotla piti. Za čaj uporabljamo pa avent 125 ml.

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2006 9:58:41   
Grascakinja
Tommee Tippee sicer ne poznam, imamo pa AVENT in so zakon. Super so sploh za kombinacijo z aventovo prsno črpalko, ker se sestavijo zraven, pa tudi La Leche League jih priporoča ker so blizu dojenju.
Je pa na koncu vse odvisno od tega, kako bo otrok stekleničko sprejel - tako da ne nakupi preveč, za začetek eno stekleničko, pa boš videla.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2006 20:08:10   
lex
Aleks jo ima in sem zadovoljna z njo, gor paše tud Aventova duda. Edino me moti, da lahko full cuc potegne not, tak da ga je treba ven nazaj potegnit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2006 21:52:38   
soncek&luna
tudi jaz sem najprej uporabljala aventovo flasko pa je mali, ker se pac prehranjuje z adaptiranim mlekom, dobil krcke... po teh flaskah, Tommee Tippee, so se krcki znatno zmanjsali in je bilo res super... toplo priporocam..
s cuclji pa je tako... mojemu user posted image  je vseen kaksen cucelj je... dude imava aventove in nukove pa oboje lepo cuclja user posted image .. pri flaskah pa tudi ni delal probleme, mleko je pil iz Tommee, caj pa iz aventove... vse sprejema, sam da lepo tece user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2006 22:48:53   
pravljica
naš noče potegnit iz cuclja (probali smo nuk in avent, več ne bom kupovala)...kako pa je s temi lončki ali nastavki? so od tomija uredu? ne polivajo?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.