|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolecine
28.1.2006 8:42:31   
ribica.
A še katero boli predel med dojkami oz. malo pod njimi, proti trebuhu. Mene tako boli kot bi bila polna modric. Ne vem no, a je res vse to od teže trebuha?. Res sem pravi paket: spredaj me zateguje trebuh in to o čemer pišem, zadaj pa sem tako cela adijo, saj me cel hrbet peče. A je katera že dobila kak nasvet od svojega G glede enakih problemov?

Lep dan vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolecine
28.1.2006 9:12:57   
fipi
Koliko časa pa si noseča? Mene je tam nekje po 25 tednu tudi bolelo pod dojkami, pa ful težko sem dihala. Se mi zdi, da je to normalno, saj otrok raste in pritiska na želodec.

Saj proti koncu nosečnosti se trebuh spusti in bolečina mine.user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2006 9:38:25   
sicilija
Tudi jaz sem imela podobne tezave, pa so minile same od sebe. Je pa neprijetno...

Lep pozdrav!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 13:32:04   
mojsoncek
Jaz sem pri koncu 25. tedna in tudi zadnje dva oz. tri dni opazam taksno bolecino.  Je pa to cisto nekaj normalnega, ker otrocek raste in si dela prostor... Res pa je, da ni nic kaj prijetno.

lp

(odgovor članu sicilija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2006 14:16:05   
KMALU
Meni se zdi, da je to od teze trebuha - ker te "vlece" navzdol. Cim vec se mazi s kremami, da je koza cim bolj prozna- meni pomaga. Pa nosecniski pas si tudi lahko kupis, tudi pomaga

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2006 16:06:49   
ribica.
Ja, pozabla sem povedat, da sem v 28.tednu. Mažem se še kr redno, pa tud pas nosim, sam ne non stop. A vam je G svetoval nošenje pasu? Jaz sem svojo povprašala kako je s tem, pa mi je rekla, da niti ne ve. Rekla sem ji da ga dam gor predvsem, če morm mal več stal, al pa hodit, pa mi je rekla, da ok, sam doma naj ga pa ne nosim. Se kr mal bojim tega, da bi ga imela skoz na sebi, pa ne vem ali upravičeno.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2006 16:21:52   
eya
Mene je tudi par tednov nazaj tako bolelo, no zdaj sem v 30t, pa me že kak teden ziher ne boli več, tako da upam, da bo tudi pri tebi hitro minilo...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2006 16:41:46   
KMALU
Pas lahko nosis ves cas, edino ko sedis, ga malo popusti, ker te lahko zacne prevec zulit.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?