|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAMPERS SLEEP AND PLAY
27.1.2006 13:18:39   
TORTICA
A katera uporablja omenjene pleničke in kako ste zadovoljne z njimi'
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAMPERS SLEEP AND PLAY
27.1.2006 13:22:08   
nanka
Jaz sem jih naši včeraj sprobala (4-9kg) in so se mi zdele OK. Nič niso premočile, tudi ponoči ne, so mi bolj všeč kot Activ baby. So pa zelo tanke na otip. Bom videla kako se bodo obnesle. 

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 14:14:37   
k1
jaz sem jih 1x kupila, štirko, pa bila ful nezadovoljna z njimi. čez noč so premočile, tanjše so in malo manjše kot aktiv.

jaz osebno jih ne kupim več.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 16:03:29   
darja72
Mi smo jih kupili 1x za 3x, torej prvič, zadnjič in nikoli več!

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 17:50:23   
urši77
Mi jih uporabljamo že mesec in pol (od 4-9 kg) in sem do sedaj zelo zadovoljna-še najboljše se mi zdijo od vseh plenic ki smo jih imeli do sedaj:)

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 20:29:06   
Zdenka30
Jaz sem jih probala (3-ko) pa so premočile. Pol sem pa kupla Pampers - sensitive (z aloe vero) in so zakon - so bistveno bolj debele in zadeva 12 ur ziher ne  premoči (preverjeno).

GABER JANEZ (30.08.2005. OB 18:10) - ŽIVLJENJE JE POSTALO ŠE LEPŠE...

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2006 10:41:42   
joca
Jaz uporabljam 3 že dva meseca in sem zadovoljna. Probala sem vse ostale pamperske in nobene niso boljše. Čez dan uporabljam pampers sensative ponoči pa sleep & play.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2006 18:58:50   
mayci
Mi smo jih uporabljali pred časom, pa sem bila prav zadovoljna z njimi. Všeč mi je bilo, ker so tanke in so zelo malokrat premočile. Kljub temu pa sem šla nazaj na Pampers active baby, ker so mi barvno bolj všeč-slikice pa vzorčkiuser posted image .

Lep pozdravček od Mayci in Lana

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2006 21:46:41   
tanjaDi
Mi smo jih tudi sprobali, pa so ble OK, niso nič premočle, boooo, fullll čudno, enim so fulll dobre enim pa prav za nič.

Trenutno uporabljamo pampers premiums.....morem povedat, da so zakon!user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!