|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašljanje
27.1.2006 8:55:04   
dana
Hoj,
vem da ste o tem že razpravljale, pa tudi prebrala sem si že nekaj na to temo, pa vendar...

Naš mali je začel kašljati v torek zvečer, najprej malo, potem pa se je vsak dan stopnjevalo; danes smo se zbudili ob 3 zjutraj in je krehal tako, da sem mislila, da bomo morali iti na urgenco, pa se je potem mal omirilo. Kašlja pa na približno 2 minuti in to ene trikrat zakašlja pa neha. Ni pa to suh kašelj ampak imam tak občutek kot bi si hotel odkašljati.

Dajem mu Apisirup ampak zaenkrat nič ne pomaga, tko da bom danes probala ta recept z redkvico.

Pa še neki, vem da bi bilo dobro da gre k zdravniku ampak me je groza čakalnice ki bo polna bolnih otrok in bo pokasiral še kaj hujšega.

Če imate kakšen dober nasvet, lepo prosim !!!

Lp dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašljanje
27.1.2006 9:04:56   
nynna
Jaz sem imela isti primer, pa smo zdaj doma z bronhitisom. Nisem je hotela peljati k zdravniku, da nebi še kaj druzga fasala. Eno noč ko je imela napad kašlja pa sem zaslišala neko piskanje, ikn zjutraj sem jo peljala k zdravnici. Rezultat bronhizis in inhalacije.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 9:53:15   
amadeusa
kaj mi lahko katera napiše recept za pripravo zdravila z črno redkvico, kako se to naredi, ker naša mala tudi kašlja pa še kihat je začela in nos ima kar naprej poln gnoja.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 10:03:01   
Anonimen
Pri nas se je tud začelo s kašlanjem, potem je dobil vročino, sem ga vseeno peljala k pediatrinji in je rekla, da gre za virozo.
Ponoči pa je tako kašljal, da je ostajal brez sape, kličem v dežurno in smo ga morali takoj pripeljati. Dobil je injekcijo, inhaliranje, nato pa na pediatrično, od tam pa takoj na ORL, kjer sva čez noč ostala na opazovanju. Dobival je še naprej inhalacije, popoldne sva pa bila spuščena. Diagnoza.laringitis
Nasvet, ki sva ga dobila. Čimveč vlažiti stanovanje, da ne pride do suhega zraka.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 10:33:24   
muha1
Recept: črno redkev zgoraj malo izdolbeš, prav tako še manj od spodaj.Potem prepičič s tanko iglo od zgoraj navzdol. Redkev postaviš na kavni lonček(redkev se ne sme dotikati dna skodelice) in v zgornjo vdolbinico nasuješ sladkor. Sladkor se bo napil soka, ki bo tekel skozi redkev v skodelico.Najbolje je, da narediš to zvečer in ponudiš naslednji dan. Baje da fuul pomagauser posted image user posted image

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 10:58:29   
amadeusa
hvala za recept, takoj danes to naredim. ali se ta črna redkev dobi v mercatorju? koliko sladkorja pa dam notri?

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2006 12:06:48   
bini
ej nočem trdit da to vsem deluje, ampak na forumu otroci sem napisala kako smo mi tak kašelj trpeli 2 tedna in ga rešili s čebulo - narežeš in daš na krožnik ob posteljico - naša že prvo noč ni več kašljala, je pa seveda dišalo še daleč okoli nje in pa po celi sobici user posted image

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2006 12:47:11   
dana
Hvala za odgovore, samo vseeno mislim, da bomo šli kar k zdravniku, da ne bi res kakšnega bronhitisa dobil - če ga že nima.

lp dana

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2006 14:16:03   
muha1
Za merkator trgovino ne vem, videla pa sem, da so imeli črno redkev v šparu

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!