Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 15:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidiš, tega pa ne vem, imam sina Zna biti zoprno, ja.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 15:52:38
|
|
|
|
CIPRESA
|
Met kaj pa tist papir ki ga gor lahko napopaš???? Jaz mam vedno tistga s sabo (ponavadi ga pa dobiš kar v stranišču) če vidim da bom prej bruhala preden se gor vsedla.
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 16:09:03
|
|
|
|
Marogica
|
Možnost je tudi, da jemlješ vlažilne robčke s seboj in "sedalo" konkretno obrišeš, preden daš ta malo gor.
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 18:23:40
|
|
|
|
SanjaS
|
Upam, da imaš močne roke, ker:- na javnih straniščih največkrat papirja niti ni za dobit, - stranišče je tako umazano, da se ti največkrat gravža tud brisat (če sabo nosiš robčke) in otroka posedat na školjko,- nekako se mi zdi neumno, da kar najprej "špilam" čistilko stranišč in tvegam, da se še česa nalezem ... Jaz sem svoji punci lepo držala nad školjko tja do 5ali 6-leta...Vse dokler se nista naučili, da se ne smeta skoraj ničesar dotikat, no, pa še danes jima težim, če ne data papirja na školjko... Splača se tudi privzet si navado, da preden greste od doma greste lulat (praviloma)- jaz pri tem še danes vztrajam in zdi se mi, da je veliko manj težav . To je tko al tko je to največja muka staršev majhnih otrok. Upam, da ti bo kak nasvet pomagal. Lep pozdrav, S.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 20:16:42
|
|
|
|
babylove
|
Obstaja plastika - folija za 1x uporabo, s katero prekriješ sedalo školjke. Na letališčih je v vsakem stranišču, tudi v nekaterih gostinskih lokalih sem to folijo zasledila.Kje bi jo lahko kupila, pa žal ne vem.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 20:45:50
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz jih običajno dvignem, naslonm na kolena oz. na stegna in jih obrnem proti školjki (v bistvu lula obratno, torej proti pokrovi školjke) pa dvignem noge visoko...malo hecni položaj, ampak najlažje je tako. Lahko pa obložiš školjko s papirjem in jo posadiš gor.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 20:51:04
|
|
|
|
Ines.
|
Mene je mami tudi tako držala kot pravi Frutka, torej da je punčka v kontra smer. Verjetno je to res najboljši položaj za mamice. Pa zihr ne bosta nič staknile.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 20:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ko jaz Tiborja dajem na kakšen WC v kakšni restavraciji, tudi desko obložim z WC papirjem.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 21:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
MOja prijateljica, ki ima dve punčki, dela isto kot SanjaS. Torej drži punco nad straniščem, da se polula, niti na kraj pameti ji ne pade, da bi čistila školjko z robci Itak pa, če se da, gresta doma lulat ali pa raje za avto ali grmovje, še pravi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 26.1.2006 22:07:38
|
|
|
|
Pajaca
|
Evo Meta to sem se že sama spraševala, pa bomo najbrž do pomladi odvajanje v javnosti pustili, ker bo lažje lulat za grmovjem kot v nagnusnih wcjih. Drgač pa ena resnična zgodbica, ki te odvrne od tega da bi tud s papirjem obrisal wc in se gor usedu. Ko sva imeli s sestrično ene 5 let smo bili skupaj na morju v kampu. Pač wc kot wc ... umazan, smrdeč.... zame so imeli s sabo kahlo, za sestrično pa ne, ker ona je že velka punca in bo ja šla na wc......... še norca so se delal, pa pridigal moji mami, da me ja že lahko na wc navadi hodit.... mat si je misnla svoje (pa itak da sem doma hodila na wc in ne na kahlo). No in potem je čez nekaj dni dobila izpuščaje... pa jih je bilo vedno več, hodila je na široko.... grozno. So jo peljal k zdravniku..... pa jih je tip napizdu kaj se grejo, če so nori, da naj bodo veseli, da so izpuščaji samo zunaj, da niso še notr in naj gredo še preden grejo v lekarno po kahlo. Tko da raj si hrbet polomim, ko pa da dam tamalo samo na javni wc lulat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 27.1.2006 9:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajnfoh!!! Primi jo v roke,tako,da je s hrbtom proti tebi obrnjena,primi pod kolenčki,da je v čepečem položaju in drži jo nad školjko.
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 27.1.2006 11:04:30
|
|
|
|
viv_
|
Kaj pa če bo z atijem kje? A bosta šla na pisoar a na žensko stranišče?
|
|
|
|
RE: Kaj pa zdaj - na javnih straniscih? 27.1.2006 11:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Kaj pa če bo z atijem kje? A bosta šla na pisoar a na žensko stranišče? V moških vecejih ne obstajajo samo pisoarji,so tudi školke. Pa kaj če bosta šla v ženski WC?Saj ni baubau notri?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?