Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 7:41:56
|
|
|
|
tascha
|
Slišala sem, da se dela sirup iz čebule in sladkorja proti kašlju. Da pa lahko takole... Še boljš! Lažje čebulo voham, kot pa jem sirup iz nje. Si bom zapomnla, sicer pa upam, da bom tak nasvet čim kasneje rabla.
|
|
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 7:46:07
|
|
|
|
Magi*
|
bomo poskusili. rajši jem čebulo kot pa antibiotike
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 8:35:06
|
|
|
|
tinica
|
Pri nas doma pa čebulo prepražimo in jo potem damo na robec ali pa serveto in potem to serveto damo na prsni koš za nekaj minut seveda še toplo čebulo. In bojde pomaga, jaz mojemo sinčku še tega nisem kdaj naredila, ker še hvala bogu ni bilo takšne krize glede kašlja. Lp, Tina
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 9:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz uporabljam dva cebulna recepta. Za kaselj: narezem cebulo, dodam 2 zlici medu, po dveh urah precedim in pijemo po zlickah. Za vneto grlo: cebulo malo poprazim, zavijem v krpo in ovijem okrog vratu. Preverjeno deluje tudi v borbi proti pohotnemu mozu
|
|
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 9:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A veš,da to pa nisem zasledila Sicer imam jaz osebno tak problem,da že teden dni po cele noči kreham. Da pa čebulo na nočno omarico postavim,me pa mož res kar čez okno na dvorišče vrže Že tako jamra,da ne more zaradi mojga krehanja spat,pol pa ne bi še zaradi smradu.Ja ne vem,če bo izvedljivo,edino,če grem v garažo spat,daleč od nosov.
|
|
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 9:44:44
|
|
|
|
dejčka2
|
Smrad čebule pomaga tudi pri polnem nosku.Smrdi pa res kot .
|
|
|
|
RE: kako smo umirili nočni kašelj 26.1.2006 13:22:24
|
|
|
|
bini
|
he he ja, smrdi res grozljivo in še po celem dopoldnevu zračenja, je še vedno precej dišeče... ampak vam povem, da se lažje navadim živet s smradom čebule kot pa še kaj dolgo poslušati tako krehanje - resnično VSAKO NOČ DVA TEDNA je kašljala po več kot eno uro... pljuča čista, zdravnica je rekla da je pač potreben čas... srečo imamo le to, da spi v svoji sobici in smrdi le tam.... ja, ne vem pa kako bi to blo, če bi poskusla v spalnici.. ej Meta - povej kako pa spraviš Ani to mešanico po grlu?? jaz sem slišala tud za to mešanico z medom, ampak si ne predstavljam kako bi to vanjo spravila... zato smo pač naredili preprosto - čebulo na krožnik in zraven postelje... bomo videli, če bo tud dans ponoči delovalo - upam da ja, ker je tako fajn spat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?