Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podnajemniško stanovanje-prednost? 25.1.2006 19:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni mi namreč čisto jasno, kaj bi rada izvedela. Kakšno finančno prednost bi naj imela v podnajemniškem stanovanju kot mati samohranilka?
|
|
|
|
RE: Podnajemniško stanovanje-prednost? 25.1.2006 21:24:44
|
|
|
|
ronja5
|
Ja dobiš dodatek za najemnino, če imaš ok pogodbo in če ti pripada socialna pomoč. Mislim da je okrog 11 jurjev poglej na CSD šiška.
|
|
|
|
RE: Podnajemniško stanovanje-prednost? 25.1.2006 22:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za pomoč. Tudi jaz sem imela v mislih teh 11000 sit. Podrobneje si bom pa pogledala kakšni so pogoji za odobritev. Hvala še enkrat in lp.
|
|
|
|
RE: Podnajemniško stanovanje-prednost? 25.1.2006 23:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Imaš pa še to prednost, da če se na naslovu najetega stanovanja prijaviš (stalno ali začasno) in potem daš vlogo na razpis za neprofitno stanovanje, dobiš več točk kot brezposelna samohranilka v najemu.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 25.1.2006 23:38:14 >
|
|
|
|
RE: Podnajemniško stanovanje-prednost? 26.1.2006 9:58:46
|
|
|
|
Lorena
|
Kam pa to pogledaš? Midva z možem se bova v roku enga meseca preselila v podnajemniško stanovanje, mi to kaj pomaga? Tudi bova letos zibala. Meni poteče pogodba o zaposlitvi isti dan, kot nastopim s porodniško, kaj bom torej jaz? Brezposelna al kaj? kaj ne delovna doba še teče tekom porodniške(komaj sem jo še ujela ) Za kakšnih 11.000 gre?Koga to pripada? Brezposelne, samohranilke,.koga?
|
|
|
|
RE: Podnajemniško stanovanje-prednost? 27.1.2006 1:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
O tem, da bi šla plačana najemnina v davčno olajšavo (kakor npr. plačana preživnina), ne vem nič, ampak tudi, če gre, je nesmiselno, saj ti štejejo samo 3%, torej malenkost. Da dam primer: nakup računalnika je šel v olajšavo (vrednost je bila 180.000 SIT), upoštevali so samo 24.000 jurjev, kar je zapolnilo celotne 3%, vse ostalo (zdravila itd.) je šlo pa v 3 p.m. Delovno razmerje se ti ne prekine, če greš na porodniško zistim dnem, kot ti poteče pogodba - delovna doba ti laufa dalje, prispevki so plačani, tudi porodniško dobivaš. Vsaj tako je po zakonu. 11.000 SIT pa je na CSD pri dodeljevanju DSP dodatek za plačilo najemnine, ampak moraš imeti overjeno najemno pogodbo, registrirano na Stanovanjskem skladu. Dodatek pa menda lahko uveljavlja samo tisti, na katerega je pogodba pisana - ostali stanovalci pa ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?