Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 4:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V kakšnem obdobju svojega življenja je imela skoraj vsaka od nas kakega sostanovalca ali sostanovalko. A se vam je kaj za crknit od smeha zgodilo? - Mi smo v stanovanje hodili čez balkon v pritličju, saj smo stalno nekje pozabljali ključe... - Pa enega je nosila luna (in nekaj promilov alkohola) in je šel lulat k sosedi v stanovanje (kot zakleto je imela vhodna vrata odklenjena - skoraj jo je kap)... - Cimr se dva meseca ni premaknil iz svoje sobe, ker je igral Play Station 2 (samo na WC in do hladilnika je šel)... - Drugi cimr je zaspal na tipkovnici in se ni pustil motiti, čeprav je vse piskalo celo dopoldne... - Eden se je s svojo punco hotel diskretno umakniti v svojo sobo, kar pa mu seveda ni uspelo - s kamero smo uleteli za njima... - Če za nekaj časa zmanjka elektrike, potem tudi električna budilka ne zvoni takrat, kot bi morala - da bi vi videli potem to norenje v službe... - Dolgo časa nisem vedela, da se da igrico igrati 56 ur skupaj... - Tudi gazdarica je bila "navdušena", ko je po najemnino uletela ravno sredi res hude žurke (namesto najemnine smo ji ponujali whiskey)... - In če ti odklopijo elektriko, jo moraš pač nekako priklopiti nazaj, ne da bi jo plačal, kajne? Sredi Ljubljane smo lezli po cestnih svetilkah in vlekli kable... - Poštar je začel hoditi v rikverc pred vrati stanovanja, ker sem mu odprla z mesarskim nožem v rokah (ravno sem rezala meso, on je pa prinesel pošto od sodnika za prekrške)... - Ko pa pride dostavljalec pizz, pa je bilo treba vrata odpreti pomanjkljivo oblečen in upati na zastonj pizzo, seveda... Ne lažem - za pol naštetega imam foto dokaze...
|
|
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 8:23:29
|
|
|
|
lelaval
|
Pravilno, da si se znala v življenju tudi zabavat
|
|
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 8:34:30
|
|
|
|
KODA
|
Meni se je zgodilo edino to,da sem nadstropje falila,ko sem šla iz kleti.Smo v drugem nadstropju,jaz pa začnem vrata odpirat v prvem. Seveda,iz kleti gor,je to drugo nadstropje.
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 10:20:58
|
|
|
|
tanikaa
|
Res lepi spomini Zdaj samo čakam, da te kaka anonimna napade...saj to je zdaj že čisto normalno, a ne
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 11:47:24
|
|
|
|
_jana_
|
Kerensa, tole tud mene spomni na prigode s sostanovalci. Sicer niso za crknit smesni, ampak vseen.. V studentu sem imela 3 leta nazaj cimra, ki se je tusiral vsak torek. Zivet z njim je bilo znosno samo v torkih zvecer in mogoce se v sredo. Ostale dni.. pod nosom sem se mazala s kolonjsko vodo in odpirala okno. Ampak je bil ful zmrznen in mi je non-stop tezil zarad okna. Ko sem zvecer zaspala ga je sel zapret. kaksen zrak je bil zjutraj....raj ne bi o tem vseskup je trajal 4 mesece, na sreco se je kasneje ustrasil inspekcije, ker je bil na sverc noter in sel. Pa se ful nekih zgodbic je iz studentskega doma. Tam ni nic nenavadnega, da ti snamejo vrata ob 3 ponoc, da bruhajo pred tvojimi vrati, da uletijo, ko se ucis in ti tezijo in ne grejo dokler ne vzames od njih nek cuden alkoholni zvarek in ga spijes. Na splosno je bilo kar fino, ampak takile izpadi so me vcasih motili, ponavad se je to nardilo ravno med izpitnim obdobjem. Zdaj zivim privat, tud z enim sostanovalcem je pa tud razred zase. On s tusiranjem pretirava v drugo smer, po stanovanju priziga disece svecke. In zadnjic, ko sem prisla iz sluzbe, sedi na klopi in me ne opazi, ko stopim v kuhinjo. Ker mi ni bilo nic jasno sem ga ogovorila in je bil pol ful besen name, ker sem ga zmotila pri sproscanju Kar pestro je imet sostanovalce nabrane iz cele slovenije...
|
|
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 11:58:56
|
|
|
|
Sibil_
|
Ja, je bilo vsega, v študentu je pestro. Med eno žurko, tako malo bolj divjo, so določeni osebki pod vplivom alkohola v celem študentu spustili aparate za gašenje (s prahom).Kar je seveda pomenilo, da je bil cel študent zasnežen-odznotraj. Pred novim letom je bilo dost snega zunaj, in se lotijo študentje in na takem betonskem kvadratu zunaj, kjer so not cevi od vode itd. iz snega naredijo velik penis.Kaj velik-gromozanski.In seveda tale skulptura iz samega snega ni bila kaj vem kako obstojna, zato jo je bilo treba utrdit.Tako se je en študent lepo okorajžil in potrkal na moja vrata, seveda s hidrantom v roki.In tako je potem ta penis s pomočjo vode poledenel, med polivanjem le-tega so pa seveda dobili malo vode tudi vsi tisti študentje, ki niso bili ali za šipo ali zakriti.Rezultat-ledeni orjaški penis in en kup mokrih študentov. Enkrat (to sem slišala) so pa baje razbili po hodniku 10 paketov jajc in se po tej jačasti zadevi potem s smučkami drajsali.Ko je prišla čistilka je bil halo, zaradi tega so jo podkupili. -vsak je moral nekaj prispevat.In seveda čakali so jo za vrati da pride, da ne bi slučajno ravnatelju šla povedat... LP, Sibil
|
|
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 12:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, ja. Internat...Na začetku sem imela za cimro eno dekle, z vsemi simptomi hipohondra. Ko sem zjutraj odprla oči, me je gledala že čisto od blizu, na par cm in me vedno vprašala; "A sem kaj otečena..." Z drugo cimro sva počeli same traparije. Cel štuk je hodil k nam, v naš wc kadit, čeprav so imele vse svoje wc-je. In potem smo puhale, da je bila samo še megla in se niti videle nismo. Od časa do časa je kateri padel čik v zračnik, še dobro, da nismo zakurile internata. Na obvezne učne ure smo hodile bolj malo, v sobo nas je z največjim šopom ključev hodil redno budit naš vzgojitelj. Ti fino zveni v glavi, če ti v snu nekdo pocinglja z njimi direkt pri ušesu. Druga varianta bujenja je bila košarkarska žoga, ob steno, ali kamorkoli, tretja pa odprto okno in vrata obenem, da je bil močan prepih, ampak, ta varianta je bila najmanj učinkovita, ker smo spale naprej kot polhi, saj svež zrak je dober za kožo, itak smo se "zluftale" samo na kakšni čik pavzi pred internatom.
|
|
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 25.1.2006 12:46:37
|
|
|
|
Teni_
|
Koda me je zdaj spomnila, da je tako moj enkrat šel eno nadstropje nižje, odprl vrata, sezu čevlje. Ženka je zgleda v kuhinji pomivala posodo in ga ni slišala, njeu se je pa fajn zdelo, da njegova draga pospravlja.Potem pa le začne gledat po predsobi in ugotovi, da mi pa nimamo omar v predsobi. Hitro čevlje gor in tiho kot miška skozi vrata.Še lep čas smo se smejali na ta račun.
|
|
|
|
RE: Prigode sostanovalcev :-) 26.3.2007 12:49:37
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: teni* Koda me je zdaj spomnila, da je tako moj enkrat šel eno nadstropje nižje, odprl vrata, sezu čevlje. Ženka je zgleda v kuhinji pomivala posodo in ga ni slišala, njeu se je pa fajn zdelo, da njegova draga pospravlja.Potem pa le začne gledat po predsobi in ugotovi, da mi pa nimamo omar v predsobi. Hitro čevlje gor in tiho kot miška skozi vrata.Še lep čas smo se smejali na ta račun. Ojej, ojej,ojej, jokam od smeha!! Si kar predstavljam....kako sezuva čevlje! Jaz sem pa samo ključ tiščala v eno stanovanje pod mojim. Pa od znotraj slišim en glas. Ful se mi je zdelo čudno, ker naj nobenega ne bi bilo doma. Pa odpre ena baba vrata...Preden jaz poštekam....Joj, joj, joj!
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?