|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prigode sostanovalcev :-)
25.1.2006 4:54:50   
Anonimen
V kakšnem obdobju svojega življenja je imela skoraj vsaka od nas kakega sostanovalca ali sostanovalko.
A se vam je kaj za crknit od smeha zgodilo? user posted image user posted image user posted image

- Mi smo v stanovanje hodili čez balkon v pritličju, saj smo stalno nekje pozabljali ključe...user posted image user posted image user posted image
- Pa enega je nosila luna (in nekaj promilov alkohola) in je šel lulat k sosedi v stanovanje (kot zakleto je imela vhodna vrata odklenjena - skoraj jo je kap)... user posted image user posted image user posted image
- Cimr se dva meseca ni premaknil iz svoje sobe, ker je igral Play Station 2 (samo na WC in do hladilnika je šel)...user posted image user posted image user posted image
- Drugi cimr je zaspal na tipkovnici in se ni pustil motiti, čeprav je vse piskalo celo dopoldne... user posted image user posted image user posted image
- Eden se je s svojo punco hotel diskretno umakniti v svojo sobo, kar pa mu seveda ni uspelo - s kamero smo uleteli za njima... user posted image user posted image user posted image
- Če za nekaj časa zmanjka elektrike, potem tudi električna budilka ne zvoni takrat, kot bi morala - da bi vi videli potem to norenje v službe... user posted image user posted image user posted image
- Dolgo časa nisem vedela, da se da igrico igrati 56 ur skupaj... user posted image user posted image user posted image
- Tudi gazdarica je bila "navdušena", ko je po najemnino uletela ravno sredi res hude žurke (namesto najemnine smo ji ponujali whiskey)... user posted image user posted image user posted image
- In če ti odklopijo elektriko, jo moraš pač nekako priklopiti nazaj, ne da bi jo plačal, kajne? Sredi Ljubljane smo lezli po cestnih svetilkah in vlekli kable... user posted image user posted image user posted image
- Poštar je začel hoditi v rikverc pred vrati stanovanja, ker sem mu odprla z mesarskim nožem v rokah (ravno sem rezala meso, on je pa prinesel pošto od sodnika za prekrške)... user posted image user posted image user posted image
- Ko pa pride dostavljalec pizz, pa je bilo treba vrata odpreti pomanjkljivo oblečen in upati na zastonj pizzo, seveda... user posted image user posted image user posted image

Ne lažem - za pol naštetega imam foto dokaze... user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prigode sostanovalcev :-)
25.1.2006 8:23:29   
lelaval
Pravilno, da si se znala v življenju tudi zabavat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2006 8:34:30   
KODA
user posted image user posted image
Meni se je zgodilo edino to,da sem nadstropje falila,ko sem šla iz kleti.Smo v drugem nadstropju,jaz pa začnem vrata odpirat v prvem.
Seveda,iz kleti gor,je to drugo nadstropje.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2006 10:20:58   
tanikaa
Res lepi spominiuser posted image user posted image user posted image

Zdaj samo čakam, da te kaka anonimna napade...saj to je zdaj že čisto normalno, a ne user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2006 11:47:24   
_jana_
Kerensa, tole tud mene spomni na prigode s sostanovalci. Sicer niso za crknit smesni, ampak vseen..

V studentu sem imela 3 leta nazaj cimra, ki se je tusiral vsak torek. Zivet z njim je bilo znosno samo v torkih zvecer in mogoce se v sredo. Ostale dni.. pod nosom sem se mazala s kolonjsko vodo in odpirala okno. Ampak je bil ful zmrznen in mi je non-stop tezil zarad okna. Ko sem zvecer zaspala ga je sel zapret. kaksen zrak je bil zjutraj....raj ne bi o temuser posted image  vseskup je trajal 4 mesece, na sreco se je kasneje ustrasil inspekcije, ker je bil na sverc noter in sel.

Pa se ful nekih zgodbic je iz studentskega doma. Tam ni nic nenavadnega, da ti snamejo vrata ob 3 ponoc, da bruhajo pred tvojimi vrati, da uletijo, ko se ucis in ti tezijo in ne grejo dokler ne vzames od njih nek cuden alkoholni zvarek in ga spijes. Na splosno je bilo kar fino, ampak takile izpadi so me vcasih motili, ponavad se je to nardilo ravno med izpitnim obdobjem.

Zdaj zivim privat, tud z enim sostanovalcem je pa tud razred zase. On s tusiranjem pretirava v drugo smer, po stanovanju priziga disece svecke. In zadnjic, ko sem prisla iz sluzbe, sedi na klopi in me ne opazi, ko stopim v kuhinjo. Ker mi ni bilo nic jasno sem ga ogovorila in je bil pol ful besen name, ker sem ga zmotila pri sproscanju user posted image user posted image

Kar pestro je imet sostanovalce nabrane iz cele slovenije...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 11:58:56   
Sibil_
Ja, je bilo vsega, v študentu je pestro.user posted image

Med eno žurko, tako malo bolj divjo, so določeni osebki pod vplivom alkohola v celem študentu spustili aparate za gašenje (s prahom).Kar je seveda pomenilo, da je bil cel študent zasnežen-odznotraj.

Pred novim letom je bilo dost snega zunaj, in se lotijo študentje in na takem betonskem kvadratu zunaj, kjer so not cevi od vode itd. iz snega naredijo velik penis.Kaj velik-gromozanski.In seveda tale skulptura iz samega snega ni bila kaj vem kako obstojna, zato jo je bilo treba utrdit.Tako se je en študent lepo okorajžil in potrkal na moja vrata, seveda s hidrantom v roki.In tako je potem ta penis s pomočjo vode poledenel, med polivanjem le-tega so pa seveda dobili malo vode tudi vsi tisti študentje, ki niso bili ali za šipo ali zakriti.Rezultat-ledeni orjaški penis in en kup mokrih študentov.user posted image

Enkrat (to sem slišala) so pa baje razbili po hodniku 10 paketov jajc in se po tej jačasti zadevi potem  s smučkami drajsali.Ko je prišla čistilka je bil halo, zaradi tega so jo podkupili.
-vsak je moral nekaj prispevat.In seveda čakali so jo za vrati da pride, da ne bi slučajno ravnatelju šla povedat...user posted image

LP,
Sibil

(odgovor članu _jana_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2006 12:25:07   
Anonimen
Uf, ja. Internat...Na začetku sem imela za cimro eno dekle, z vsemi simptomi hipohondra. Ko sem zjutraj odprla oči, me je gledala že čisto od blizu, na par cm in me vedno vprašala; "A sem kaj otečena..."
Z drugo cimro sva počeli same traparije. Cel štuk je hodil k nam, v naš wc kadit, čeprav so imele vse svoje wc-je. In potem smo puhale, da je bila samo še megla in se niti videle nismo. Od časa do časa je kateri padel čik v zračnik, še dobro, da nismo zakurile internata.
Na obvezne učne ure smo hodile bolj malo, v sobo nas je z največjim šopom ključev hodil redno budit naš vzgojitelj. Ti fino zveni v glavi, če ti v snu nekdo pocinglja z njimi direkt pri ušesu. Druga varianta bujenja je bila košarkarska žoga, ob steno, ali kamorkoli, tretja pa odprto okno in vrata obenem, da je bil močan prepih, ampak, ta varianta je bila najmanj učinkovita, ker smo spale naprej kot polhi, saj svež zrak je dober za kožo,
itak smo se "zluftale" samo na kakšni čik pavzi pred internatom.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2006 12:46:37   
Teni_

Koda me je zdaj spomnila,  da je tako moj enkrat šel eno nadstropje nižje, odprl vrata, sezu čevlje. Ženka je zgleda v kuhinji pomivala posodo in ga ni slišala, njeu se je pa fajn zdelo, da njegova draga pospravlja.Potem pa le začne gledat po predsobi in ugotovi, da mi pa nimamo omar v predsobi. Hitro čevlje gor in tiho kot miška skozi vrata.Še lep čas smo se smejali na ta račun.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 12:49:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: teni*

Koda me je zdaj spomnila,  da je tako moj enkrat šel eno nadstropje nižje, odprl vrata, sezu čevlje. Ženka je zgleda v kuhinji pomivala posodo in ga ni slišala, njeu se je pa fajn zdelo, da njegova draga pospravlja.Potem pa le začne gledat po predsobi in ugotovi, da mi pa nimamo omar v predsobi. Hitro čevlje gor in tiho kot miška skozi vrata.Še lep čas smo se smejali na ta račun.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, ojej,ojej,  jokam od smeha!! Si kar predstavljam....kako sezuva čevlje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa samo ključ tiščala v eno stanovanje pod mojim. Pa od znotraj slišim en glas. Ful se mi je zdelo čudno, ker naj nobenega ne bi bilo doma. Pa odpre ena baba vrata...Preden jaz poštekam....Joj, joj, joj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2007 19:35:42   
iva01
-men je enkrat en tip na vrata potrkal in me na vsak način prepričeval da sva dogovorjena za obisk in še nekaj za kar mi je bil pripravljen plačati 15.000 situser posted image user posted image user posted image
-ja, tud jaz sem odpirala vrata od narobnega stanovanja
-nekega dne nama je soseda pod nami prinesla tiste podstavke za pod stole ker jo blazno moti kako z cimro ropočeva z stoli, ne morte mislt kakšno veselje nama je dala.....user posted image user posted image user posted image
-ko smo meli zabavo zakonec šolskega leta,je prišla policija češ da smo preglasni, ampak smo bile večćinoma same babe na zabavi in nam je ratal policaja prepričat da sta ostala in žurala z nami, ma to so spominiuser posted image user posted image user posted image
-aja ta je pa bila najbolj čudna, stanovala sem na jakčevi v Štepanjskem naselju, in enkrat po enem žuru v stanovanju smo se odpravle z zadnjim avtobusom v mesto žurat naprej, z 9 se peljemo in kar naenkrat pri kliničnem cimra stopi ven z avtobusa češ da je pozabila uhane in da brez njih nemore nikamor,in je šla peš na jakčevo  v stanovanje po uhane in prišla nazaj peš v mesto za nami v KMŠja kjer smo se zabaval. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?