Suzi*
|
Evo, naš otrok spi, jaz pa jem domač krof in pijem mleko. Mislim, da bom pojedal kar dva ali tri, ker niso veliki. Za K sem pa jedla pizzo z bučkami, papriko in čebulo. matr, pa sem tako zakomplicirala stvar, da sem bila sama nase jezna. Sem imela testo od pečjaka, pa ko sem se odločila, da bi jedla, sem se spomnila, da sem ga pozabla dat ven odtajat. na paketu pa piše, da se ostaljuje eno uro, pa še pol ure vzhaja. Sem popokala testo in ga dala v mikro da se odtali. Ko sem ga pa pogledala, je blo pa že skor na pol pečeno. Pol ga nisem mogla razvlečt in sem isto ponovila še z enim testom, da sem sploh zapolnila cel pekač. No, pol sem se pa odločla, da bom probala jo spečt v mikro, ker jo je ena kolegica ful hvalila in dam pekač v mikro, prižgem.....pol se pa spomnim, da je pekač plehnat. Matr, sem hitela jo ven jemat. Kam naj jo dam??? Sem se spravila jo premeščat na krožnik, pa valda da se mi je čist zmučkala. Eh, sem bla jezna. No, saj potem sem jo pojedla, je bila še kar užitna edin testo sem seveda zabluzila.....tako je to, če je prehuda lakota. No, jutri, pa spet sadje. Zadnjič sem si popekla banane na pikici masla in zraven dala mandeljne v lističih. Ful je bilo dobro in jutri bo tudi to na meniju, verjetno za kosilo, ker je ful nasitno. Ja res punce, kje ste vse???? A ste vse zunaj na tortici al kako?