|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 16:28:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ima katera policista za moža?
24.1.2006 16:35:32   
janjja
Moj brat je policaj.
Ima 180-200.000 SIT plače, ne vem točno, dela pa kakor kdaj, včasih podnevi, včasih ponoči. Po 12 ur skupaj. Kadar ima nočno ima pol en dan fraj al nekaj takega. Moraš se iti šolat v Tacn in pol opravljaš nekaj časa prakso pol pa te vzamejo, ampak mislim da za stalno ne jemljejo več. Moj brat še je.
Če te še kaj zanima pa vprašaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 16:35:51   
Anonimen
SANDY  je policistka. Poišči jo v imeniku članic RR in ji pošlji ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 17:16:18   
eva1
Ja moj je policaj-plača odvisna od dela, ponavadi dela po 12 ur-dnevne nočne, je pa v primerjavi z mano ki delam v zdravstvu ful več doma! On je s službo zadovoljen, vendar sva oba mnjenja da ženske niso za policijo, ker enostavno ko je potrebno kaj ukrepati , mislim fizično, pač ne moremo,  ker le nismo tako močne, da bi obvladale enga naspidiranega kretena-no to je pač najino skromno mnjenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 17:16:36   
Moyca_
ja imamo ženslo policistko, ni treba moževuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 17:17:21   
Moyca_
ja imamo žensko policistko, ni treba moževuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 17:28:39   
mammy26
tudi moj je policist. Dela po 12 ur, dva dni skupaj, nato je od 2-4 dni prost. A na to delovno mesto prideš ščasoma.... to so dežurni na postajah. RAzen če so veze, potem si kmalu na višjem. Moj je zadovoljen tam, plača ok.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 19:17:26   
Anonimen
Verjemi, ni najboljše delo za žensko..sploh za družinsko..urnik je pa odvisen od posamezne postaje oziroma od komandirja, ki napiše urnik. Včasih ne veš, za naslednji dan, kdaj imaš službo, načeloma naj bi pa vedel cel teden v naprejuser posted image urnik naj bi bil nočna, dnevna, fraj- dela pa se po 12 ur, kot so že prejšnje napisale. Veliko je tudi odvisno, kje delaš, na primer na prometni, na splošni...ni vse tako rožnato, kot se sliši, premisli raje 2X! Vsekakor sodi k službi dober želodec in dobri živci! Ni vse v uniformi in ustavljanju.
Dobro premisli!

(odgovor članu mammy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 20:56:13   
Anonimen
user posted image samo ni več šole v tacnu se mi zdi.moj brat je tudi policist pa je zadovoljen.moram povedat,da smo imeli tudi tukaj eno policistko pa so se je vsi bali kot vraga še sami policaji tako je bila zajebana.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2006 23:57:31   
lelaval
Mislim, da  trenutno novih niti ne sprejemajo ( sem bila septembra na testiranju za varuha na meji), pa so rekli, da prav za policaje jih še en čas ne bojosprejemali.
Moraš pa oravit najprej test fizičnih zmogljivosti (med drugim Cooperjev test) - jaz opravila  user posted image  + psihološke teste (te pa ne) user posted image . To je pogoj, da si sploh lahko sprejeta. Potem pa je šolanje v Tacnu.
Če te še kaj zanima, mi lahko pošlješ na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2006 7:22:33   
NinKa
Ko so začeli to s Tacnom, sem imela takrtnega fanta tam. Nič ni blo cajta za kaj drugega kot Tacn. Je pa bil bolj zagnane sorte. Kaj je sedaj z njim...pojma nimam, razen da je policaj, ker me je ustavil, da me je vprašal kako je in kaj delam v njegovem firlu slovenije. Baraba.

Naslednje leto je šel ful dober kolega tja...končal in po enem letu tiraniziranja na postaji, šel dalje študirat.

Še eno leto kasneje se je od najboljše prijateljice fant vpisal...končal.....sedaj že 2 leti dela na meji .....in kaj misliš...ni mu všeč zato je šel raje študirat...ampak ob delu.

Sklep lahko sama potegneš....

Lep dan

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.