|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DM krema proti strijam
24.1.2006 11:07:26   
Tia27
V dm-u sem opazila da imajo svojo blagovno znamko kreme proti strijam, ne vem ali naj jo uporabljam, a ima katera izkušnje z njo, ker je tudi cenovno ugodna 1700 sit za 100 ml, ker Chicotova mi je pa kr mal draga 3000 sit za 150ml, ker na teden porabim eno, pomagajte z nasveti.Lp

PDP:26.08.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DM krema proti strijam
24.1.2006 11:30:45   
MiaSophia

Krema od Dm, mislim, da se ji reče babylove Mama user posted image , je čist uredu. Sem jo dobila za darilo, fajn je za mazat, tudi diši lepo, zraven imam še kremo za noge in stopala, tudi fajn, tak da po moje - ti jo kar nabavi user posted image  . Jaz jih imam sicer kar nekaj, a trenutno se mažem s temi žavbami user posted image  Obstaja pa tudi olje za telo iste znamke.

< Sporočilo je popravil MiaSophia -- 24.1.2006 11:32:33 >

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 13:01:19   
Tia27
Ni ta, firmi se reče Rell"ee.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 13:21:13   
copka77
zdravo!
jaz sem jo uporabljala v nosecnosti ,pa sem z rezultatom po porodu zelo zadovoljna,sicer nevem ce je res od kreme ali pac nisem nagnjena k strijam...vglavnem,kljub izredno velikem trebuhu strij nimam- sem se pa mazala 1 krat dnevno po tusiranju in se kak mesec po porodu!!!
pozdrav...

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 14:28:09   
MATEJA
Tia27 sigurno bo tudi ta krema, ki je cenovno ugodnejša, dobra.Tudi če uporabljaš navadno mleko za telo - npr. za suho kožo, bo o.k..Te kreme, ki kupujemo za strije, ne vem kaj bi morala imet več od navadnega vlažilnega mleka za telo user posted image  user posted image , proizvajalci napišejo pač vse in na veliko reklamirajo, da lahko nabijejo cene in mi naivni potrošniki kupujemo.Kaj pa je drugačna krema za strije za prsa ali za trebuh??!!Ma prosim te, ne zapravljaj po nepotrebnem...in če si nagnjena k strijam in če tvoja koža ni preveč elastična, bo vseeno popokala in jo noben bog ne reši.NAŽALOST!!

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 15:45:47   
Tia27
Fora je v tem, da moja mami, ko je bila noseča, to je pred 29imi leti, takrat se niso neki mazale in to, ima grozne strije po trebuhu in jaz sem to vzela v naznanje, in v prvi nosečnosti sem se res redno mazala, pa sem imela velik trebuh, pa hvalabogu nisem pokasirala niti ene strije.Sedaj sem drugič in se bom tudi skrbno mazala, samo ne morem se z isto kremo mazat kot v prvi nosečnosti, ker mi grozno smrdi(afroditina), zato sem našla tole Relle" ejevo iz dma.Hvala za nasvete punce.Lp

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 11:19:17   
zaliga
Ojla tia27!
Naj ti jaz povem še svoje izkušnje! Imam ful čudno kožo, saj če sem se zredila za 2 ali 3 kg so se mi naredile že strije. Ampak takrat se tega še nisem tak zavedala, sedaj ko je pa grozno, pa nisem srečna!
Zdaj sem noseča malo manj kot 21 tednov in sem se zredila za, piši in beri; 12kg. Mažem se z mandljevim oljem, kupljenim v DM. v taki prozorni steklenički od Pharmachem in stane 500 sit! Je pa 200ml. in sem ful zadovoljna, saj je tud za čiščenje kože in si čistim obraz. Verjemi ali ne, tud gubice okrog oči počasi "izginjajo"!
Prej pa sem kupovala kreme za gube po 4.000 za 15 ml, pa nič
Se opravičujem, sem se razpisala. Hotla sem ti samo povedat, kak se da tud prišparat! Uživajte

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?