|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroček je čisto miren
24.1.2006 8:32:40   
Anonimen
Sem v 27. tednu nosečnosti in že od prejšnje srede je moj otroček precej miren, glede na prejšnje dni. Sicer čutim neko dogajanje, ampak zelo slabo, tako da sploh ne vem, če je to to.
Malo me skrbi, kaj pa pravite ve?
Hvala vam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroček je čisto miren
24.1.2006 8:37:01   
dory
Svetujem ti, da poklices G,ki bo vedela naprej kako in kaj...je cisti nesmisel,da si v dvomih, poleg tega ne vec samo za tvoje zivljenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 8:49:51   
Lorena
Mislim da sem slišala, da ni toliko pomembno s kakšno ''silo'' se giblje user posted image , ampak le da se. Toliko da nekaj čutiš.

Bi pa na tvojem mestu vseeno poklicala G.

Vse bo dobro, ne skrbi!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 11:09:08   
majamo
Včeraj sem brala Pušenjakovo knjigo Nosečnost od tedna do tedna in tam pise da je otročka od nekje 24 pa do 28t mogoče malo slabše čutiti kot prej. Razlog je pa ta da se v tem času poveča količina plodovnice, pa maternica raste hitreje kot prej, tako da se gibi ublažijo. Vse to pa naj bi nekje okoli 28 t prenehalo in bi spet čutili naše user posted image bolj intenzivno.

Moj me tud samo žgečka zadnje par dni, prej me je pa včasih tak zarezal da se mi je kar buškica na trebuhu nardila. user posted image

Še dost časa bodo meli da nas zbrcajo, verjemi.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 11:14:25   
janjja
Po moje ni nič takega, To je čisto normalno za te tedne katere si noseča.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 11:23:59   
deily

Sestrinjam. Vprašaj G, saj ne more nič škodit.
Moja je bila skoraj celo nosečnost mirna, čutila sem le nekakšno božanje, le včasih kaka malo bolj močna brca

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 19:49:43   
metuljčica2
Sem teden dni pred rokom. Imela sem CTG, ki je pokazal da je otroček manj aktiven (verjetno je takrat spal). Dali so mi le listek za štetje brcik. Dovolj je da otroka čutiš 10 x čez dan. To pa ne pomenijo le brcike, pač pa vsako gibanje oz. premik ploda. Ko našteješ teh 10 premikov označiš uro do kdaj si jih naštel in nato prenehaš s štetjem tisti dan.

Le mirno! Jaz se vedno udobno namestim malo pomesiram trebušček in mali se začne premikati. Zgleda pa bolj kot valovanje in ne močne brce. Če kaj delam in nisem pozorna na otrokovo gibanje ne vem ali se giblje ali ne. Nekatere jih pač čutimo slabše in se moramo zavestno posvetiti štetju.

Lp

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 22:33:11   
Mari71
Zivjo, se kar strinjam z Majamo oz. Pusenjakom. Sem sredi 26 tedna in se mi je zacelo enako dogajati kot tebi. Brca bistveno manj, cutim ga pa tako, kot takrat na zacetku v 18tednu ali malo kasneje, ko brcike se niso bile zelo izrazite. Ko pa se ulezem na bok in malo umirim, je tudi user posted image  bolj aktiven (se premika, a ne brca zelo). Ampak se ne sekiram, "Pusenjak" ze ve, a ne?! Jaz mu kar verjamem, da se povecuje kolicina plodovnice, ker mi je tudi busi nekam pognal,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......