|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   So to že priprave telesa na porod?
24.1.2006 7:55:15   
Lorena
'jutro!

Zadnja 2 dni opažam, da me zelo boli v mednožju, samo ne znotraj, ampak kot da bi me bolele nekakšne kosti, nekaj,user posted image  ne vem vam točno opisat!
Na čase hodim kot da bi imela na riti plenicouser posted image

Moj možek pravi, da se telo pripravlja, širiuser posted image , da se verjetno bliža moj čas (predčasno).

Sem pa v 31.tednu.

Kaj bi to bilo?
Drugače se počutim o.k.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: So to že priprave telesa na porod?
24.1.2006 8:15:50   
Marogica
Lorena, počivaj, počivaj, če se le da. To se je meni zgodilo v 32. tednu, da sem imela bolečine, mislim, da je bila sramna kost, posledica je bila zelo kratek maternični vrat. So mi rekli, da moram samo počivat in čisto nič delat. Se ni za šalit. Za vsak primer pa to povej ginekologu, da ti on svetuje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 8:33:44   
Lorena
Res?user posted image

Ampak jaz drugih bolečin nimam. Da bi me naprimer bolelo kje v trebuhu ali kaj takega.

Tudi mi G vsakič pregleda maternični vrat, in je bilo do sedaj vse O.K. (je pa res, da mi ga je pregledala nazadnje v 22.tednu mislim).
In kakšne so lahko posledice? Prezgodnji porod?

Hvala ti za tvoj odgovor!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 8:34:27   
Anonimen
Ja, se spomnim te bolečine, špikne nekje spodaj, zareže pa vse gor do možgan oz. nekje za ušesi me je zapeklo, kot bi me elektrika stresla. Čist zares. Pa je tudi kar trajalo nekaj časa, tako da mislim, da še nisi na vrsti. Pa kot pravi Marogica, čimveč počivat.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 8:35:49   
Anonimen
Moj MV je bil v redu,. porod osem dni čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 8:57:14   
Marogica
No saj mogoče ni to. Meni so tudi komaj v 32. tednu ugotovili, da imam krajši maternični vrat in to pri 2 otroku, prej še slišala nisem o tem. Tudi jaz sem se počutila OK, samo če sem hodila oz. se gibala, me je "spodaj" bolelo kot hudič. Ne vem pa, če je pri tebi isto, saj ne morem na daljavo postavljati diagnoze, pa še G nisemuser posted image .
Sem pa rodila v 36. tednu, kljub STROGEM počivanju, vendar je bil razlog 3x ovita popkovnica okoli vratu otročka in je "hotel" ven. Vsaj tako so mi rekli, ker sem res mirovala. Čimprej vprašaj G, on bo najbolje vedel

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.