Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: So to že priprave telesa na porod? 24.1.2006 8:15:50
|
|
|
|
Marogica
|
Lorena, počivaj, počivaj, če se le da. To se je meni zgodilo v 32. tednu, da sem imela bolečine, mislim, da je bila sramna kost, posledica je bila zelo kratek maternični vrat. So mi rekli, da moram samo počivat in čisto nič delat. Se ni za šalit. Za vsak primer pa to povej ginekologu, da ti on svetuje.
|
|
RE: So to že priprave telesa na porod? 24.1.2006 8:33:44
|
|
|
|
Lorena
|
Res? Ampak jaz drugih bolečin nimam. Da bi me naprimer bolelo kje v trebuhu ali kaj takega. Tudi mi G vsakič pregleda maternični vrat, in je bilo do sedaj vse O.K. (je pa res, da mi ga je pregledala nazadnje v 22.tednu mislim). In kakšne so lahko posledice? Prezgodnji porod? Hvala ti za tvoj odgovor!
|
|
|
|
RE: So to že priprave telesa na porod? 24.1.2006 8:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se spomnim te bolečine, špikne nekje spodaj, zareže pa vse gor do možgan oz. nekje za ušesi me je zapeklo, kot bi me elektrika stresla. Čist zares. Pa je tudi kar trajalo nekaj časa, tako da mislim, da še nisi na vrsti. Pa kot pravi Marogica, čimveč počivat.
|
|
|
|
RE: So to že priprave telesa na porod? 24.1.2006 8:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj MV je bil v redu,. porod osem dni čez rok.
|
|
|
|
RE: So to že priprave telesa na porod? 24.1.2006 8:57:14
|
|
|
|
Marogica
|
No saj mogoče ni to. Meni so tudi komaj v 32. tednu ugotovili, da imam krajši maternični vrat in to pri 2 otroku, prej še slišala nisem o tem. Tudi jaz sem se počutila OK, samo če sem hodila oz. se gibala, me je "spodaj" bolelo kot hudič. Ne vem pa, če je pri tebi isto, saj ne morem na daljavo postavljati diagnoze, pa še G nisem . Sem pa rodila v 36. tednu, kljub STROGEM počivanju, vendar je bil razlog 3x ovita popkovnica okoli vratu otročka in je "hotel" ven. Vsaj tako so mi rekli, ker sem res mirovala. Čimprej vprašaj G, on bo najbolje vedel
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.