|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik
23.1.2006 18:54:04   
Anonimen
Drage mamice, zanima me, ali katera ve, če so protibolečinske injekcije, ki jih dobimo pri zobozdravniku, škodljive za dojenčka, in če bi morali zobozdravniki na to kaj opozoriti noseče pacientke?

Imate kaj izkušenj s tem?

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik
23.1.2006 19:00:53   
Alisa
Jaz sem bila že kar nekajkrat pri zobozdravniku odkar sem noseča, samo opozoriti jih moraš da si noseča. vem pa da ti ne slikajo zob če si noseč. meni je rekla da mi bo spulila en zob, ker se žal ne da popraviti. je pa gin. rekla da raj ne zaradi krvavitve razen če me boli. tko da tudi jaz ne vem kaj naj naredim. me pa ta zob zelo moti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2006 19:34:57   
KIRA
moj zdranik je rekel da so, pa da jih nosečnicamne daje. na vratih ima celo opozorilo, da morajo nosečnice zdravnika obvestiti o svojem stanju pred bilo kakim posegom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2006 19:38:29   
pikicaa
Pušenjak pravi, da ti lahko dajo inekcijo samo opozoriti moraš zobozdravnika da si noseča, da so pozorni na krvavitve.user posted image pa nič ne škodi.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 23:10:49   
Vesnika
To me zanima zato, ker mi je danes moj zobozdravnik brez vprašanja dal kar dve injekciji, ker prva ni prijela. Sem pa že 31 tednov noseča, tako da se mi trebuh že pošteno vidi... Danes ga sicer nisem posebej opozarjala, sem mu pa na prejšnjem pregledu (mesec ali dva nazaj) povedala, da sem noseča.
Lahko še napišete kakšno mnenje? Čez 14 dni sem namreč zopet naročena in sem malo v dvomih... Imam pa trenutno neko zdravilo v zobu, tako da grem naslednjič po plombico za ta isti zob.

< Sporočilo je popravil Vesnika -- 23.1.2006 23:11:24 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 13:09:33   
magnolija
Zdravo Vesnika!
Jaz sem bila ravno danes pri zobozdravniku in sem tud dobila injekcijo in zdravilo, pa me je sestra takoj potolažla, da ne bo injekcija nič škodla otroku, čeprav sem komaj v 12 tednu.
Slikat pa pravi da me ne more.Mislim, da ne bo imelo nobenih stranskih učinkov na tvojga otrokeca, pomiri se, ker gotovo niso spregledali tvojga bušeka.user posted image

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 13:20:41   
karina
Ja res je, ne škoduje injekcija pri zobozdravniku.Sama sem v prvi nosečnosti ( v petem mesecu) bila  teden dni na zdravljenju zoba- modrostnika.....kateri je bil zdrav vendar narobe rastel in se mi je vnela cela dlesen...ker ni nič pomagalo so mi ga na koncu izpulili.....ni panike.
Seveda sem imela sliko že od prej za ta isti zob, ker pa slikajo ne, vendar moraš zobozdravnika v naprej opozorit na nosečnost.Moja zdajšna zobozdravnica niti mi ne rada vrta in popravlja zob v nosečnosti razen če je nujno.
Se pa zobozdravnika bojim kotuser posted image , upam da zdaj ne bom mela nobenih problemov z zobmi.

Lep dan

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 21:40:38   
Vesnika
Iz srca hvala za odgovore, res ste me potolažile, ker sem bila včeraj in danes totalno potrta, ker sem mislila, da bi lahko škodila mojemu detecu.

Res hvala še enkrat!!!!  user posted image

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2006 9:58:20   
sonchek
Ojla nosečke,
Rada bi vprašala, ali so res zastonj zobozdravstvene storitve za nosečnice, to sem namreč prebrala v eni knjigi?
Srečno

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......