|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sodišče - preživnina
23.1.2006 17:52:42   
Anonimen
Imam vprašanje za tiste mamice samohranilke, katere ste si že uredile preživnino preko sodišča - sporazumno! Zanima me kaj so vas na sodišču spraševali, kdo je spraševal in kako dolgo je trajalo vse skupaj.

Lp in hvala za odgovore že v neprej!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sodišče - preživnina
23.1.2006 18:10:53   
ona
Sporazumno lahko urediš najprej na socialnem in potem ti ta papir kao potrdi sodišče,seveda če ti bivši sporazumno podpiše:Je pa ful tega in napiši kaj konkretno te zanima!Ti rade volje pomagam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2006 18:13:27   
Anonimen
Spiši si seznam mesečne porabe zate in za otroka, ker nikol ne veš kako te lahko za.... tvoj bivši.Pošlji mi ZS, pa ti ga posredujem, da boš sam spremenila podatke...Če ti bo v korist seveda...
LP Nati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2006 20:31:30   
Anonimen
Midva sva se že dogovorila in moj bivši je že podpisal znesek za 17.000. Zdaj sva pa dobila, da morava priti na narok. Kaj pa naju bodo spraševali tam? Še kaj? Saj sva se pa sporazumno dogovorila za znesek?

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 22:04:46   
Anonimen
Tule ti kopiram, smo že enkrat govorili o tem. Lp

Veliko je odvisno od tega na kakšno sodnico oz. sodnika
bosta naletela. Moraš vedeti, da sodniki to rešujejo v dobro
otroka. Oba morata predložiti zadnje tri plačilne liste, potem
pa sledi naštevanje stroškov, ki jih imaš ti in tvoj otrok.
Vse moraš povedati v tolarjih, koliko porabiš za hrano, oblačila,
otroško opremo, kozmetiko, čistila, pralni prašek, plenice,
vlažilne robčke, igrače,....aja pa potem, ko bo šel v vrtec....
Potem pa še kje živiš, npr. najemnina, voda, ogrevanje, komunalni
stroški, ....
Pa če imaš avto...pa kakšnega imaš...

V glavnem en cel kup vprašanj, tako da se malo pripravi in si
okvirno napiši številke.

Tudi midva sva imela tako nizko cifro pa se je sodnica samo
nasmejala in seveda predlagala dvakrat več. No pol smo se pa
zmenli za nekaj vmes.
Kako ti bo pa plačeval, na roko ali pa na TR pa je čisto vajin
dogovor, sodnica samo to zapiše v zapisnik.

Pri nas je vse skupaj trajalo dobre pol ure.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2006 22:47:09   
jagoda
Jaz ti samo povem, da je 17.000 zelo zelo malo. Ne vem sicer koliko ima tvoj bivši plače in koliko jo imaš ti, sem pa sigurna, da te otrok na mesec stane več kot 34.000 sit. kot je že napisano. Malo si izračunaj... Drugače pa lahko traja tud 15 minut, če se v vsem strinjata. Ni noben bav bav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 7:08:18   
Katyj
Pri preživnini se upošteva tudi otroški dodatek. Saj pri nama se je. 50.000 sit na mesec porabim za otroka (vrtec, plenice ni ostalo). Od 50.000 je odštela otroški dodatek. Kar je ostalo je dala na pol. Mene niso nič spraševali o avtu samo o otroku in stroških zanj. Sva pa tudi midva določila preživnino sporazumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?