Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 13:54:39
|
|
|
|
fricka
|
Moja se je prejšnjič pri -2 ful prehladila in dobila bronhitis. Nasvet pediatra: obvezno ven pri + 6, med 0 in + 6 pa samo ob sončku in močno zavit čez usta s šalom. Pri nižji temperaturi ostati doma. Stara je pa 9 mesecev. Verjetno za večje to ne velja.
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 13:55:07
|
|
|
|
MajaPRO
|
Bila sem včeraj (ne vem, koliko stopinj pod ničlo je bilo, je pa pihal hladen veter), s tem, da sem čez voziček dala tisto folijo (za dež), da mu ni noter pihalo. Pri nas je zdaj -8 in sem se odločila, da ne grem ven. Če bo pa še dalje tako hladno, pa bomo morali tudi ven pokukat...
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:04:01
|
|
|
|
hubi
|
Smo ravno nazaj. Mali spi ko buba, oblečen kot eskim, mami je pa primrznila.
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:06:36
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi midve greva ven vsak dan; je toplo oblečena, čez voziček dam pa tisto plastično preveleko proti dežju, ki zadrži tudi veter. Lp
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:15:56
|
|
|
|
*maja
|
Midve greva ven skoraj vsak dan, pa jo dobro oblečem, zadekam in je vedno, ko prideva domov prav lepo topla, mami je pa po navadi ledena kocka .
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:16:26
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz te prevleke proti dežju nimam in ne bova šli ven. Pa še v sredo imava prvo cepljenje in se bojim, da bi se prehladila. Drugače je pa fino, če ima otroček zunaj dudo v ustih, ker je prisiljen dihati skozi nos. Menda se zrak po tej poti do pljuč bolj pogreje.
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:31:12
|
|
|
|
lelaval
|
Midve sva danes ostali notri - zunaj je bilo -13, pa se mi je zdelo vseeno malo premrzlo. Bom verjetno šla ven popoldne, ker čez opoldne pa je spala.
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:38:16
|
|
|
|
anckabancka
|
Tudi midva se danes crkljava kar notri. Sem hotela it ven, pa se smreke zraven hiše tako majejo, da me ne mika. Sej Aljaža verjetno ne bi zeblo, bi pa mene...
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 14:39:11
|
|
|
|
Dejča
|
Midve sva tudi ravno prišli nazaj - sva šli sicer le za slabe pol ure, ker je mene zeblo . Tara je zaspala in niti ličk ni imela mrzlih, pa noska tudi ne, saj sem jo zadekala kot Eskima .
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 15:48:05
|
|
|
|
Dadi
|
Pri nas smo bolni tako da raje ne gremo ven...sva šli dopoldne s Klaro samo pogledat če je kej pošte pa naju je skoraj odneslo k je tolk pihalo. Drugače bi pa šli ven če bi bili zdravi...vsaj za 10 minut.
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 15:51:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Opoldne je bilo pri nas -10 in še pihalo je ko sam vrag. Malega bi že nekako zadekala, kaj pa jaz? Resnično ne vidim nobene potrebe po sprehajanju v takem vremenu. Že tistih pet metrov od bloka do avta me je totalno nazeblo. Sva šla raje na obisk. Lani februarja smo bili pa zunaj pri -17. Ni bilo druge, saj smo imeli ob 7.30 posvetovalnico, doma smo pa tako blizu ZD, da se ne splača iti z avtom. Mali je takrat itak še ležal v vozičku in je bil tako precej bolj zaščiten kot je zdaj, pa še termofor sva mu dala not.
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 17:43:31
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo bili prejšnji teden vsak dan med 3-4 urami zunaj. bili smo na Ribnišli, kjer je bilo ca -10 stopinj. Malega sem oblekla najprej še v flisast komplet, nato pa smučarski kombinezon in ga posadila v voziček, v katerem imamo "ovčko". Rokavičke, kapico(kapuco, če je fejst pihalo) in šal preko ust/nosu. Pa seveda sem stalno kontrolirala nogice in rokice, ki so bile tople. Pravi užitek. Pa še na sončku je postalo topleje. Zvečer, okrog 5. ure smo šli še na "večerni" sprehod. Nobenega kašlja, vnetih oči, smrkanja....nič. Je pa res, da sedaj, ko smo zopet doma, se ravno ne silim, če je tako mrzlo, pa še gripozna sem, tako, da smo danes ostali doma.
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 18:52:12
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Midva greva ven vsak dan za najmanj eno uro.., razen v izjemnih primerih (dež, sneg, ošpičene prekle) .. V soboto je bil krasen sonček in toplo, pa sva bila tri ure zunaj, včeraj eno in pol, danes pa samo pol ure, ker je bil tak mraz, da sem mislila, da me bo kar primrznilo. Malemu ni bilo hudega, ker je bil oblečen in zadekan kot eskim
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 21:01:15
|
|
|
|
malika
|
Vsak dan, ne glede na vreme!
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 21:28:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Mraz in nizke temperature niso problem pri nas, ne grem pa ven, ko piha veter. ne upam raskirat. Takrat, ko ne moreva ven, ga oblečem in zračim sobo in se sprehajava po sobi, le da veter ne piha ne po meni in ne po otroku. To traja par minut, a bolje je kot nič. V soboto bova stara dva meseca.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 22:11:29
|
|
|
|
pika**
|
Danes sva šla ven, ker se mi je že fuzlal. Oblečen je bil za v Sibirijo ( ki je pri nas tudi bila ) zadekan, šala itak ne prenese čez usta , rokavice je pa pustil imet. Več kot uro uro sva bila zunaj. Videt ni , da bi mu kaj škodilo. Mene je pa prepihal. Aja - rezultat !!! Po kosilu ob 1 h sva se še cotkala,igrala, dojenje potem pa je mali zaspal okoli treh, jaz pa za njim eno uro kasneje. Zbudila sva se ob pol 9. Zdajle z očijem zidata z legicami.
|
|
RE: Polarna zima in sprehod 23.1.2006 22:36:02
|
|
|
|
Pilar
|
Če piha( tako kot danes), sigurno ne rinemo na sprehod.Ni govora. Prej, ko je bil še v vozičku in pri miru, smo šli ven, ker je bilo lažje.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?