Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjige o negi in vzgoji otrok 23.1.2006 9:43:47
|
|
|
|
April
|
Prvo imam sposojeno iz knjižnjice in se mi zdi zelo fajn, ker je vsak mesec v prvem letu posebej opisan. Si jo vsakič znova sposodim, ker mislim da je kar precej draga, nekje okol 10 jurjev. Drugo imam doma. Je tud fajn, predvsem kar se vzgoje tiče. Za tretjo pa prvič slišim.
|
|
|
|
RE: knjige o negi in vzgoji otrok 23.1.2006 10:25:46
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz imam tisto drugo: Otrok od rojstva do šole. Jaz sem nad knjigo navdušena in sem v 2 dneh prebrala že 150 strani. Več pa raje ne bom zdaj, ker dokler bo moj otrok star pol leta, bom že vse pozabla. Sem mi zdi pa vredu, da imaš kakšno izmed knjig doma, ker lahko ko pride do problema, prebereš kakšen napotek kako se z določenim problemom spopasti.
|
|
RE: knjige o negi in vzgoji otrok 23.1.2006 11:01:16
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Knjiga Penelope Leach je v Mladinski K. celih 15.000 SIT. Prva iz Vale Novaka je bila menda okoli 11.000, potem pa nekaj časa po polovično znižani ceni, zdaj pa je razprodana. Zadnja se prodaja v MK za malo manj kot 8.000 SIT. Jaz bi vse te knjige imela - pa naj bankrotiram na njih? Zato pa iščem kakšne rabljene...
|
|
RE: knjige o negi in vzgoji otrok 23.1.2006 11:19:33
|
|
|
|
Andra
|
Jaz imam knjigo Nega dojenčka in malčka od avtorice Miriaqm Stoppard in sem z njo zelo zadovoljna. V njej piše čisto vse kar me zanima, saj obsega 350 strani, pa še draga ni bila (cca 4000 SIT).
|
|
|
|
RE: knjige o negi in vzgoji otrok 23.1.2006 18:03:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
drejcdrejc....sej te čist zastopim. Jaz tud vprašanje, če bi si jo kupila, ker je tako draga, pa sem jo dobila v dar za novo leto. No če se boš pa vseeno na koncu odločila za nakup je pa preko spletne strani www.domus.si 1500 SIT ceneje. Ja sej vem..se ne pozna dosti, pa vseeno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?