Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 8:48:02
|
|
|
|
buča
|
futra vseh ptičev,golobov,vseh,kar leti in kar hodi po 4 tacah?Meni se bo zmešalo,vam povem....sedaj se je naselilo ene 20 in več golobov na našo streho,pa še na sosedove-nikoli prej nismo imeli golobov,le vrabčke....sedaj je vse posrano,perje kr frči...da ne omenjam vseh bolezni,ki jih golobi prinašajo ...da pa to še ni dovolj,pa mama futra še vse mačke iz okolice,daje jim v verando,ponavadi sta tam dva,ki se cufata za hrano,pa še kakšen pes pride,da nam ni preveč dolgčas....men se bo zmešal,sploh si ne predstavljate,kakšno imamo.... sploh ne pucam več!!!!!!kAKO NAJ MAMI NA LEP NAČIN POVEM,NAJ NEHA S TEMI STVARMI?Nočem se kregat z njo,ker tud ona ni zatežena...kako naj jo pri 82 letih spreobrnem....matr,vse je posran,zdejle bo pomlad,kje se bo Pika igrala???Men so se živali kr mal zamerle,ker jih je preveč...pa vem,da niso živali krive....ampak vse tako poserjejo....ful sem alergična na to svinjarijo,odkar imam Piko.... ,včeraj sva z mojim golobe kepala....ja,kt da je kaj pomagalo.....
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 8:54:10
|
|
|
|
Seven*
|
Hmm. Pa saj malo drekeca ne skodi. Bo pa tamala imela stik zivalmi, kar je tud nekaj vredno..
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 8:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Puskusi ji na miren način razložit, da danes pač ni več tako, kot je bilo včasih. Da ptice in potepuške živali pač lahko prinašajo s seboj različne bolezni, da poznaš kao že kar nekaj otrok, ki je zbolelo recimo za mačjo boleznijo. Pa to ni hec, če otrok to dobi. Zdravila so res blazno močna, mislim, da za jetra sploh niso nedolžna. Zelo dolgo jih je treba jemati, pa še takrat ni nujno, da so učinkovita. O pticah se pa itak govori vse sorte, od tega, da so golobi resnično prenašalaci raznih bolezni, pa do ptičje gripe. Kaj pa če bi ji predlagala, da jih hodi hranit kam drugam, recimo če imate kje v bližini kakšno polje, kakšen gozd, pa naj jim tam na robu, kjer ni prav obljudeno, naštima hrano. Npr. zraven kakšnega grmovja. Te razumem. Jaz sem ljubiteljica živali, ampak tole bi mi šlo pa tudi na živce.
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 8:58:47
|
|
|
|
Seven*
|
ideja od splisni ni slaba. postavi krmilnico za zivali malo stan od hise, pa naj tja nosi
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 9:03:01
|
|
|
|
buča
|
sj ma krmilnico,ene 4 metre od bajte,ampak zdej je pa že potko nardila,pa že kt Janko pa Metka drobtince trosi....golobi pa čakajo na naš streh,pa mojmu balkonu....zdaj,ko ni več ata,da bi jo bremzal,že za potepuške mačke whiskas kupuje....vsak drugi dan ji moramo iz štacune prnest 5 whiskas konzerv,30 dag piščančje salame,2 poli salame pa še 1 kg kaše,pa sončnice za ptiče....kt bi vi vedl,da to ni mal dnarja....
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 9:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
js tut skos futram žvali pa jih nikol ne pride tolk? a ste kje na vasi?
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 9:58:12
|
|
|
|
buča
|
ja,na vasi.A pa ti nič ne poserjejo? Enkrat je en maček prišel v kopalnico,ki jo imamo9 spodaj..poleti,skozi okno...sem imela ravno obiske...potem so odšli,pa mi niso nič rekli,ko pa sem prišla v kopalnico,je bilo vse potacano,ker je glih dež padal...kva me je blo sram.....
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 10:05:23
|
|
|
|
Marogica
|
Mislim, da boš 82-letni ženski težko obrazložila, da te to moti in naj spremeni svoje "navade". Mogoče je to edino, ki jo trenutno v življenju veseli oz. jo drži pokonci, saj ima tako neke vrste "zaposlitev" in občutek, da je nekomu potrebna. Zato ne vem, kaj reči tvoji mami, kar bo tudi upoštevala. Priznam pa, da bi tudi mene to zelo motilo-iz istih razlogov kot tebe.
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 10:12:27
|
|
|
|
cmokec
|
Marogica ima prav. Kaj pa, če bi ji kupili kakega kanarčka ali papigo, da bi imela eno žival ob sebi.
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 10:20:27
|
|
|
|
baguSka
|
Ne. Ne bo pomagal, če bo mela svojo žival. Zanjo so vse tiste uzuni tud njene živalce, za katere mora poskrbet. Žal ne vidim nobene rešitve. Mi smo mel včas isti problem s tastom. Nismo sicer živel skupi, so se pa vsi njegovi sosedje prtožval... Ampak on je bil sam, drucga ni mel, v tem da jih je hranu je maximalno uživu... zdej je na žalost že pokojni, tko da do rešitve nismo pršli.
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 10:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
cmokec ni fora da maš svoje žvali. js mam mačka, pa moja mat ma 2 mačka, pa psa pa obe glih tko futrava še zunanje žvali k se nama pač smiljo al neki. sicer pr ns ni golobov sploh??!! so ostali ptiči, dajeva jim tut ostanke od kosil, recimo makarone al pa na meso so sploh požrežne kake srake. mačke pa mava tut vse svoje, pa še kaki sosedovi al pa potepuški pridejo. samo za te ne kupujeva viskas ampak najbl pocen hrano recimo merkator al pa kej. mogoče bi jo saj to odvadl, da je za une žvali dobra navadna posebna salama ne poli, pa tapocen konzerve! ne nč kej ne poserjejo. ptiči itak ne so po dreveysih nč po bajti, mački mi grejo pa bl naživce k vse pošpricajo tist šele smrdi, serjejo pa itak ne kr naokol. maček vedno zakople svoj drek. po hiši pa tut ne tacajo, nimajo vstopa! notr so samo domače živali!
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 12:59:25
|
|
|
|
bskrle
|
A ne obstajajo naprave, ki odganjajo živali, sem videla v različnih katalogih. Mami verjetno ne bošđ nič dopovedala, četudi se boš 100% potrudila.
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 15:15:01
|
|
|
|
Anja**
|
Pr nas pravijo, da tam kjer golobica gnezno napravi, da bodo tam dojencka dobili. Mogoce ti pa hoce s tem ko vabi golobe nekaj povedat Oprosti, samo sem mogla :ups:
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 23.1.2006 16:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
in ta obisk,ki je videl vašo potacano kopalnico sem bila jaz Bom jaz začela pri meni futrat golobe,pa bodo vsi sem prileteli Med golobi se hitro razve kje je hrana.
|
|
|
|
RE: Kako na lep način povedat mami naj ne 24.1.2006 7:46:20
|
|
|
|
buča
|
ah ****,ti pa si...zdejle enkrat prid,tiste mačje tačke so malenkost v primerjavi s tem,kako golob poserje.Ja,z mami sva že kupile tisto razpršilo,ki naj bi odganjalo mačke,pr Neckermannu...in kaj je bilo?Ja,ravno tam so potem ždeli ,pomoje jim je še pasalo...saj,men je kuj žal,če mami kaj rečem...sam tko pa tud ne more it naprej...aja pa ma svojo mačko,muco Belo,že 10 let....lah ji kupm še eno,sam da bo mir.Men se živali smilijo,vedno reče.Ja,saj se meni tud.Pa rečem,da vse poserjejo pa poščijejo,pa vedno mirno reče:kdor je,tud serje!Na,pa maš,k nč nimaš!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?