|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet nič...
22.1.2006 22:55:26   
tasha23
Drage punce, kot sem vam obljubila, da vem javim kako je, vam žal moram sporočit slabo novicouser posted image .
Čeprav mi user posted image  ni nikoli zamujala, mi je prejšnji teden skoraj 4 dni. Čtrti dan se je pojavil roza izcedek na papirju, ko sem šla lulat, proti večeru pa malo rjavega izcedka na mini vložku. Zjutraj pa se je hinavka pokazala v vsej svoji močiuser posted image user posted image . Razen tega, da mi do sedaj ni nikoli zamujala, mi je bilo tudi zelo čudno, da nisem imela nobenih znakov: nobenih slabosti, nobenega špikanja pa joške me tudi niso bolele,... Saj pravim, čudno mi je bilo, da je zamujala.
Ta mesec pa si bom morala po vsej verjetnosti vzeti pavzo, zaradi kontrole ledvic - nektera testiranja, bi lahko škodila morebitnemu plodu, tako, da zuser posted image , bova morala paziti. Fuj -  kaj ni lepše user posted image user posted image  beu skrbi!!!!

In poleg tega še brez službe sem ostala in virozo kasirala da sem prav user posted image user posted image
Čisto vse gre narobe - user posted image user posted image user posted image user posted image .

Imela sem razgovore in bi bilo vse OK, če bi doma imela malega otroka... Saj jih razumem, a kaj čmo, če pa nama ne rata user posted image user posted image

Nič, želim vsem user posted image  veliko lepih trenutkov in tistim, ki še niso, pa da čimprej zagledajo user posted image user posted image user posted image user posted image

SrEčNo

Nataša

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet nič...
23.1.2006 7:08:51   
Monika79
Hallo Tasha

Ne sekiraj se preveč, boš videla, da boš zagledala te dve magični črtici, ko boš najmanj pričakovala, seveda pa se naše telo z nami poigra, da nas malo nori user posted image  tudi mene je v soboto počakala user posted image , tako, da tudi midva greva v nove boje, pa kaj naj drugega, živciram se in trpim, če pa to ne pomaga, logično, da sem bila žalostna, samo sem se na vse pripravila, pa mislim, da mi uspeva user posted image

Zato draga Tasha veliko sreče v naslednjem ciklusu, ko bosta lahko z dragim spet user posted image user posted image user posted image  in polno veselja, predvsem pa užitkov ob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2006 7:47:58   
Sulfinija
Nataša!

Ne sekiraj se zaradi ene user posted image ,ker jaz sem se zaradi 30.ki so vedno k meni prišle.Jaz samo takole rečem bolje da ne rata,kot pa da po tolikem času rata kot je nama in pol vseeno se zelo nesrečno konča.Ko bo ta pravi čas,boš tudi ti postala najsrečnejša in najbolj ponosna mamica kmlau nam boš tudi ti sporočila veselo novico.

Pa ne bom več naklada,ker te moje sporočil čaka tudi na privat.

Veliko sreče naslednjič.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2006 8:47:07   
Ocenia
Ne sekiraj se preveč. No, to je težko, lažje je reči kajne? Le ne ženi si preveč k srčku, potrpežljiva in umirjena bodi. In takšna pojdi po taktih "Hop Marinke" user posted image

Dežim pesti za naslednji cikel... oz. po pavzi user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 16:23:17   
Elžbet
Zdravo babuškice user posted image  oz. vse ki se trudimo postati user posted image .
Jaz sem si za ta mesec rekla, da se res ne bom več sekirala, ker to samo poslabša vse skupaj.

Glede na to, da sem morala prejšnji mesec jemati Dabroston upam, da bo sedaj vse v redu, da ne bo kakšne vmesne krvavitve, če bo pa še kej ratal, bom pa še tolk bolj vesela user posted image  ravno sedaj naj bi bila (po izračunih???) v obdobju ovulacije - "hopmarinka" vabi user posted image

Sva bla pa z možem včeraj čist šokirana, ker je od moževega sodelavca punčka po 1 tednu matranja (srček, krvavitve ...) umrla user posted image user posted image user posted image user posted image , ja človek kr ne more verjet, kako je svet krut!!!! Je blo celo nosečnost vse ok, mamica je bla sicer na rizični nosečnosti, ampak nič tacga (utrujenost, slabost), se je pa  2 dni slabo počutila in je šla v bolnico in je blo najprej vse ok, naredili so carski rez in potem se je začel pekel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BOGA STARŠA!!!

Oh, upam, da vas nisem zamorila, ampak, sam tolk, da vemo, da ni tako hudo, če ne rata 1. mesec - ko bo čas bo že ratal, hujše je, če rata, pa potem taka grozota, kaj praute???

Lep dan,
Elžbet user posted image

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?