Elžbet
|
Zdravo babuškice oz. vse ki se trudimo postati . Jaz sem si za ta mesec rekla, da se res ne bom več sekirala, ker to samo poslabša vse skupaj. Glede na to, da sem morala prejšnji mesec jemati Dabroston upam, da bo sedaj vse v redu, da ne bo kakšne vmesne krvavitve, če bo pa še kej ratal, bom pa še tolk bolj vesela ravno sedaj naj bi bila (po izračunih???) v obdobju ovulacije - "hopmarinka" vabi Sva bla pa z možem včeraj čist šokirana, ker je od moževega sodelavca punčka po 1 tednu matranja (srček, krvavitve ...) umrla , ja človek kr ne more verjet, kako je svet krut!!!! Je blo celo nosečnost vse ok, mamica je bla sicer na rizični nosečnosti, ampak nič tacga (utrujenost, slabost), se je pa 2 dni slabo počutila in je šla v bolnico in je blo najprej vse ok, naredili so carski rez in potem se je začel pekel BOGA STARŠA!!! Oh, upam, da vas nisem zamorila, ampak, sam tolk, da vemo, da ni tako hudo, če ne rata 1. mesec - ko bo čas bo že ratal, hujše je, če rata, pa potem taka grozota, kaj praute??? Lep dan, Elžbet
|