Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prenehanje uvajanja - za nekaj časa 22.1.2006 21:43:50
|
|
|
|
miševi
|
Zdravo! Gosto hrano uvajamo ene 14 dni. Zanima me, če bi bilo zelo narobe, da za ene 5 dni prekinem uvajanje, potem pa zopet začnem. Popolne zamenjave obroka itak še nimamo, smo bolj spoznavali okuse. Razlog: na eni strani lička, pod ustnico ima rdeč, hrapav flekec. Mislila sem, da je nastal zaradi mraza+sline+zadrge - je ravno tam, kjer je zadrga od kombinezona (sta 2 zadrgi, zato prideta bolj postrani). Mali skoz tišči roke v usta, tako da je tam non stop mokro. Mazat tudi ne upam z bepantenom, ker je blizu ust in bi z rokami zanesel noter. Danes sem po kopanju namazala z olivnim oljem iz lekarne. V glavnem pa nisem več 100%, da je ta flek zaradi opisanega, ker se pa na drugi strani lička hoče isto naredit, samo da ni rdeče, je samo malo hrapavo. Po čelu nima nič, koža po telesu je zelo lepa, brez izpuščajev, pikic, ni suha. Zato bi rada prekinila z gosto hrano in upala, da flekec izgine, potem pa spet postopoma začela dodajat, kot da bi ponovno začeli. Če ne bo izginil, potem hrana verjetno ni vzrok . Časa imam itak še, ker je star šele 5 mesecev in 5 dni. Za vsak odgovor najlepša hvala!!!
|
|
|
|
RE: prenehanje uvajanja - za nekaj časa 22.1.2006 21:53:58
|
|
|
|
urška
|
moj je imel prvič take fleke predlani decembra, ko je bil star skoraj eno leto; flekci so se večali, bili hrapavi in rdeči in isto se mu je potem razširilo še na drugo stran; je bilo pa zanimivo, da ga ni nič srbelo; potem sem neki mazala pa ni blo nič boljše in smo šli k pediatrinji in nam je dala recept za neo kremo, ki so jo v lekarni zmešali. in je bilo to izginilo v petih do sedmih dneh. no ravno v petek sva bila pa zaradi iste situacije spet pri njej in dobila isto kremo, pridno maževa in že gre na bolje. je pa tko, da itak najbrž še ne je ne vem koliko različnih stvari, tako, da bi tudi lažje ugotovila na kaj je reakcija...
|
|
|
|
RE: prenehanje uvajanja - za nekaj časa 22.1.2006 22:01:11
|
|
|
|
beba76
|
Naš je dobil tak flekec, kot ga opisuješ, na deni strani bradice, ko sem mu v kad dodala Niveino tekoče milo za dojenčke. Pa kolegici se je zgodilo čist isto.Pri nas je ziher to, ker ga zdaj več ne kopam v tem (sem ga samo enkrat, ker sem od nekod privlekla tisto malo testno flaško, ki smo jo dobili v porodnišnici) in gre na bolje. Hrane pa nisva nič spreminjala ali česa ukinjala na jedilniku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?