|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tetra pleničke
22.1.2006 19:25:43   
lenika
Mene pa zanima, zakaj povsod piše, da potrebuješ približno 30 tetra plenic. Če jaz prav razumem so to plenice za široko povijanje, ki jih potrebuješ samo na začetku in jih daš čez  pampers plenice. Zanima me, zakaj jih potrebuješ toliko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tetra pleničke
22.1.2006 19:27:35   
total
Jaz sem jih par kupila za tako,ker povijat itak nisem rabla.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 19:34:45   
žlička
mi jih imamo še za pod glavico v postelji in za podiranje kupčkov. Imamo jih tudi 30 in ni nič preveč

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 19:38:43   
Katrin
30 se sliši veliko, a plenice rabiš vsepovsod (za vzglavje, podiranje kupčka, v vozičku, na previjalni,....); če bi jih rada prala vsak dan, petem jih imaš lahko manj.

Mi jih imamo 30 že od začetka, prala sem enkrat na teden, tako da mi ni žal, da smo jih imeli toliko.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2006 20:14:12   
Seven*
se strinjam s predhodnicami..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2006 20:57:03   
kofetek2010
imam jih 20 in jih imam dovolj, kljub temu, da široko povijam in jih ne menjavam pri vsakem previjanju, ampak na 2 dni user posted image  imam pa še 10 manjših tetra krpicuser posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 9:04:14   
tinkatonka
Jaz jih imam 50. user posted image user posted image  (sej vem too much) Niso nobene nove ampak rabljene. Dodatno sem kupila še 10 kaliko plenic za pod glavo, ker so tanjše in obrazu prijetnejše.

Rabiš jih pa kot so ti že napisale povsod. Za pod glavico v postelji, v vozičku, pa za podiranje kupčka, pa na previjalni, pa za široko povijanje, pa za kopanje na začetku.....Pa še za kaj najbrž bodo prav prišle.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.1.2006 9:05:45 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2006 10:45:50   
dadica
Mi jih imamo nekje med 30 in 40 in jih ni nič preveč,ker naš veliko poliva po hranjenju in včasih perem na 3 dniuser posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2006 11:01:48   
Anonimen
ja js sem jh mela mislm da 20 pa sem jih pol še ene 5 dokupila, k je tamala ful polivala in so ble non stop umazane, sej jih maš za podlagat pod glavo pa na ramo pa za na previjalno, pa kako s sabo v torbi nosiš pa kako pr babici pustiš, v glavnem nč preveč. še zdej jih rabm pa je tamala leto in pol stara - v torbi jo mam če jo morm kje na terenu previt da jo dam podnjo, al pa namest slinčka, pa za roke obrisat pa okol ust pa tak. pa pereš tut ne vsak dan.

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2006 19:19:39   
zaliga
Pozdravček!
Punce če smo glih pri tetra pleničkah, bi vas vprašala katere velikosti pleničk ste kupile; ali 80x80 ali 70x70?
Gledala sem one v DM-u, so manjše a zato debelejše (dvonitne), one tadruge od kobacaja ali od krisa...so velike,a sem videla da tanjše in ene celo enonitne!
kaj priporočate?!
Hvala in lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2006 10:16:52   
Taja Nagaja
Tetra plenice so vedno dvojno tkane. Tosamine so 80x80, pri pranju pa gredo še skupaj. Kakšne boš vzela pa je tvoja izbira. Če boš imela več plenic boš prala lahko bolj poredko, še zmeraj pa jih lahko kasneje dokupiš, če se ti bo zdelo, da jih imaš premalo. Odvisno pa je tudi, kako boš plenice sušila. Mi imamo trenutno kar veliko srečo, da se perilo zaradi ogrevanja dobro sušiuser posted image user posted image , saj nimamo sušilcauser posted image . So pa prijateljice jamrale, da se je vse počasi sušilo, ko ni bila sezona ogrevanja.
Glede velikosti plenic- odvisno kako velikega otročka boš imela. Meni je zadnjič pediatrinja svetovala, da naj čez dober mesec začnem plenice za široko povijanje zlagati na tri dele (do sedaj na štiri), pa še po dolžini ji bo treba prilagajati sproti. Mi naj bi se široko povijali do slikanja kolkov (tri mesece). Nekateri pa širokega povijanja ne prakticirajo. Res smo zelo različni.user posted image
Upam, da se boš iz tega pisanja kaj znašla, da ti bo kaj koristilo.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!