Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 12:42:06
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romcka - dali smo jo spat v svojo sobico (prebrala sem nekje, da tudi mi motimo malega bejbija s premikanjem in ne samo on nas) Ja, bi se strinjala. Današnjo noč je naša mala prvič prespala v svoji sobici. Smo namreč na obisku pri tašči in imajo 4 sobno stanovanje, pa smo probali. Šla je spat ob 21.30 in spala v kosu do 7.30. Matr! Doma se kar zbuja, pa duda, pa čaj, pa okrog obrnit, pa v spalko se zaplete...non stop nekaj. Samo kaj naj če pa živimo v enoinpolsobnem stanovanju in dokler se ne preselimo, pač ne more imet svoje sobice. Tako, da , tisti, ki imate možnost, dejte otroka v svojo sobo.
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 14:54:27
|
|
|
|
Ines.
|
Ja, pri nas je bilo isto, le da si je priboril zase spalnico, midva sva se pa odselila v pisarno, in spal je v 12 ur v kosu. Pa zvečer fajn porcija grisolinota. Aha, pa še ena fora: celo noč se mu vrti CD, na katerem je šumenje vode in žvrgolenje ptičkov, tako da moj dragi lahko brez problema po bajti vrta, štema,..., in počne ostale stvari za velike fante, jaz velika punca pa lahko ropotam z lonci, pa spančka.
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 14:57:32
|
|
|
|
KODA
|
Veliko pomeni,da otrok lepo spi.
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 20:39:19
|
|
|
|
mimica
|
Mi smo tudi poskušali vse mogoče. Obrnili posteljo, da je glava gledala na sever ( nekaj časa zgledalo kot da pomaga ), dali gosto hrano za jest zvečer, ga dali spat v vrečo. No, in danes zvečer ga bomo prvič dali spat v njegovo sobico. Zdaj že lepo spančka,meni pa je tako ZELOOOOOOOOOOOOOO HUDO pri srcu, da bi kar jokala. Ampak morali smo nekja narediti, saj se nama je začel zbujat na dve uri in je bilo že prav mučno. Mislim,da sva ga midva motila zato sva ga selila. Nekaj me zanima. Spijo vaši junaki pri prižgani nočni lučki ali ne ?
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 20:47:49
|
|
|
|
tulip
|
Srečne ve, ki imate dodatno sobico.. Naš fant ima zdaj 5,5 mesecev in se zbuja 1-2 krat na naoč in se hrani, vmes pa seveda tarna, pa se premetava in ropota po posteljici. Radi bi ga dali v svojo sobo, a je žal nimamo.. Sicer pa dokler je tako se nimam kaj dosti za pritoževat, upam pa da da ne bo problemov ko bo starejši !
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 20:49:59
|
|
|
|
tulip
|
Spimo pa brez lučke. Dokler sva pa midva pokonci in mali spi, gledava tv in imava luč, sicer nima direktne svetlobe, ampak je svetlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2006 21:12:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 22.1.2006 22:30:54
|
|
|
|
lelaval
|
Držim pesti, da obdrži ta ritem spanja.
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 8:39:30
|
|
|
|
hubi
|
Pri nas je tudi pomagala selitev v svojo sobico. Takoj je spal celo noč. Midva sva pa v splanici čakala, kdaj se bo zbudil.
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 9:59:32
|
|
|
|
bini
|
jest bom pa jokat začela, ker smo probali že ČISTO VSE kar omenjate (verjetno še kaj drugega) , pa se še kar zbuja edino srečo ima mala, ker se potem zjutraj tako lepo smeji, pa lupčka da, pa stisne se - mamica in očka pa se stopiva in za ravno dovolj časa pozabva kakšna baraba je ponoči
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 10:47:06
|
|
|
|
zoya24
|
Tudi pri nas smo začeli spat, ko sva ga dala v svojo sobico. Mi je žal, da tega nismo storili že prej.
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 10:57:43
|
|
|
|
bombonček
|
Midva bova našo nespečo zvezdico danes preselila v svojo sobico upava,da nam bo to pomagalo.
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 11:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo danes tudi spali od 19.30 do 8.10 v enem kosu
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 11:57:27
|
|
|
|
makica
|
Srečnice Moja pa se še vedno zbuja 1 - 2x ponoči. Je pa ne morem preseliti v svojo sobo, ker nimamo prostora. To bo izvedljivo šele poleti . Tinka74 - a tvoj Gašper spi tudi v svoji sobi? LP
|
|
|
|
RE: za vse, ki bi rade spale:) 23.1.2006 14:11:21
|
|
|
|
mujcek
|
Ko smo že pri spanju: mene zanima kako ste jih navadile, da zvečer hitro zaspijo? Naša dva sta čez dan v dnevni sobi, zvečer ju skopamo in nahranimo potem pa spita v najini sobi. Ampak zvečer se onadva komaj prav prebudita in kukata s tistimi velikimi očkami iz posteljce. To traja tako dolgo (nekje 2-3 ure), da sta potem že spet lačna... Sedaj sem nabavila tisto lučko, ki se da na posteljco in na stropu krožijo liki in ta stvar igra; pa je to šlo nekajkrat skozi, mala dva sta gledala ampak zaspala pa nista . Verjetno mislita, da morata tako dolgo gledati dokler to kroži . Mogoče pa sta zvečer res premalo utrujena, ampak kako naj ju utrudim (stara sta 2 meseca)???????? Saj ju vlačimo pa vse možne finte ampak nič ne pomaga . Sredi noči, ko ju nahranimo in damo v posteljco pa takoj zaspita, samo zvečer je problem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?