|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   s forumom je lažje
21.1.2006 23:16:47   
muzika
Nisem še dolgo na forumu, pa mi je že lažje. Znanka, ki je skušala z umetno o. pa ji ni ratalo, mi je nekoč rekla, da ji je žal, ker je to povedala več ljudem.Jaz sem še vedno pod vtisom njenih besed in pojasnila, kako ji je bilo neprijetno in hudo, ko so jo spraševali, ali ji je uspelo. Odgovarjati je morala nikalno. Jaz sem zato zelo omejila krog ljudi, s katerimi se o tem pogovarjam. Odkar sem na forumu, mi je lažje. Saj veš, lažje ti je, če veš, da v stiski nisi sam. Pa čeprav ima vsaka svojo, obstaja skupen imenovalec. Ena pove to, druga svetuje drugo, tretja vpraša, četrta vzpodbuja...vse pa se veselimo ob tistem koraku sotrpinke, ki jo pripelje bližje k user posted image . Vesela sem, da sem našla ta forum. Če ste za to, da kdaj še v živo kakšno rečemo (predvsem štajerke, pa tudi tiste, ki se rade vozite na štajersko), se lahko dogovorimo. Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: s forumom je lažje
21.1.2006 23:22:03   
mamči
Muzika, dobrodošla! Pa želim ti, da čim hitreje vidiš dve črtici.

Pa Štajerke in Neštajerke se že dobivajo malo v Koloseju pa še kje - poglej pod Srečanja in družabni dogodki.

Pa lepo pridno še nam piši........user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 13:11:57   
Naja30
Muzika, dobrodošla. user posted image  Imaš čisto prav.
Tudi midva z user posted image  sva kar kmalu, ko sem zanosila, povedala širšemu krogu ljudi in se je usoda malo poigrala in plodek je odmru. Tako da sem seveda morla na čiščenje in semse odločila,da ko bom naslednjič user posted image , bom kar počakala,preden bom spet raztrobila. Saj je dovolj, da veva midva.
Na srečo pa imamo forum, da se vsaj malo razpišem.

Lep pozdravček. user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 15:41:15   
pika74
Muzika - res je. S forumom je lažje. Tudi iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da mi je pomagal. Glede na "staž" neuspelega poskušanja (5 let in pol) vem, kako je. Na tem forumu boš našla veliko... od raznih odgovorov s prve roke v zvezi z vsemi možnimi operacijami, ki so povezane z zdravljenjem neplodnosti, do rame, na katero boš lahko naslonila glavo in potočila solzo, ko ti bo težko... Želim ti, da bi bilo slednjih čim manj. Če pa že bodo - vedi, da je tudi v solzah nekaj dobrega. Ko je prehudo in ko srce ne zmore več, takrat je potrebno odpreti ventil... in spustiti tudi kako solzo...in potem je lažje. Tako, kakor za vsakim dežjem posije sonce, tako je tudi v srcu potem lažje...

Dobrodošla na forumu user posted image .

Lp
Pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2006 16:03:43   
VITA74
Muzika dobrodošla user posted image  

tudi meni je forum velikokrat pomagal brebroditi krizo, svetovati in predvsem se z vsemi veseliti in deliti izkušnje iz prve roke... user posted image

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?