Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 21:38:34
|
|
|
|
Moyca_
|
si di+oločeni = si določeni se že vnaprej opravičujem za napake Pa še nekaj razni Anonimni ki boste imeli sedaj jajce hitro nekaj pametovat vas prosim da če nimate jajc povedat pod lastnim nickom bodite raje tiho
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 21:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj točno si hotela s tem povedat oz. komentirat?
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 21:58:45
|
|
|
|
ZARA
|
Debato na NV. O parkiranju. Se mi zdi.
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala za "podnapise". ja, in?
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:05:21
|
|
|
|
janjja
|
Če bi blo po moje bi se lahko anonimno uporabljajo smao na določenih temah, saj veste kaj mislim -spolnost, težave z zanositvijo, finančne težave itd... Ne pa da zdaj nekateri kar to varianto uporabljajo vsepoprek.
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa kaj, pa naj jo uporabljajo. Saj jim je omogočena. So what? A ni vseeno ali odgovarjaš Zari, Albini, Jančiki...ali ni vseeno ali ti dogovarja Zara, Splišni, Seven? Meni je vseeno, kdo je podpisan, meni štejejo odgovori, mnenja. Pa kaj ste tako obremenjen z anonimnostjo?
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:20:22
|
|
|
|
janjja
|
Ja saa al bina samo nekateri so pa tu mach. Jebi ga; al bina sem si premisla pa naj bodo, gor je vsaj zanimivo.
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:21:33
|
|
|
|
CatJa
|
Objave: 1889 Član od: 10.1.2004 Kraj: Maribor Status: odsoten jaz se včasih resno sprašujem če so določeni osebki na tem forumu invalidi na možganih _____________________________ Lp, Mojca "Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim" -------------------------------------------------------------------------------------------------- Sem šla za hec še enkrat brat debato in do tega odgovora zgoraj nisem zasledila prav nobenega pljuvanja po komerkoli. No, če izvzamem kar neko splošno natolcevanje, da se tako ali tako vsi lažemo, ki pravimo, da ne parkiramo na mestih, rezerviranih za invalide. Jah, jebi ga, ne sodi sebe po drugih. In zase osebno lahko trdim, da se mi ni treba skrivat za anonimnostjo, ko želim povedat svoje mnenje. Se pa s tisto zadnjo anonimno v precejšnji meri strinjam. Žal.
< Sporočilo je popravil CatJa -- 21.1.2006 22:22:40 >
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:26:34
|
|
|
|
Moyca_
|
pa še nekaj ta debata o parkiranju ni kriva za to moje mišljenje.
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kako veste, da tam PONAVADI niso parkirani avtomobili od invalidov ampak od neinvalidov. Kaj hodite okrog avtov in preverjate, če imajo nalepke gor al kako? Mate pa cajta Glej, Catja, naprej sem mislila, da se njeno vprašanje oz razmišlanje nanaša na tole, ampak v končni fazi ji je v pride, tako da res ne vem, kaj jo moti pri tisti temi. Pa saj morda sploh ni pisala zaradi nje, morda je Zara kaj zamutila
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo, sem tooooooooooočno vedla, Zara je zaj....no, katero potem pa, Moyca, daj povej, no, da pridemo do konca?
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:28:56
|
|
|
|
ZARA
|
Aja, no...sem mislla, da je parkiranje krivo...OK, pol pa ne.
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidiš, Zaruška moja, če ti ne veš, za kaj bi šlo, pol pa ne vem. če še kdo ve razen Moyce.
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:30:53
|
|
|
|
CatJa
|
Pa saj morda sploh ni pisala zaradi nje, morda je Zara kaj zamutila Uboga ZARA, nč kriva nč dolžna. No, Moyca, povej, kaj te tare.
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 22:42:06
|
|
|
|
mamči
|
Nekaj v zraku......napeto! Moyci ne sekiraj se - pa saj veš, da se sekirajo samo indijanci . Ne pa saj veš, da so eni tu gor svetniki, pa piclajzli. Pa saj, ko kaj priznaš, da si narobe naredil, te znajo res grdo popljuvat - to pač tak je. Kak dan bolj, kak dan manj. Ob takih rečeh me pomiri : važno je, da smo zdravi, pa da imamo za sproti - ja saj vem, ta rek mi je že Al bina skasirala.
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 23:13:37
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko še 3 dni debatirate o tem, pa se bodo vedno našli taki, ki se ne strinjajo. Ljudje so pač različni. Sicer pa mene tudi motijo takšne pripombe.
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 21.1.2006 23:59:04
|
|
|
|
nejcko
|
Kdo koga špuka? Kje špuka? Zakaj špuka? Spet je par postov na to temo odprtih, meni se pa še vedno zdi, da je taki miiiiiiiiiiiir na RR, da smo vsi kot ena big hepi femili. Evo, mene pa to jezi, da nisem na tekočem z dogajanjem tukaj gor. Kaj pa zdaj???
|
|
|
|
RE: a je treba res vsakega pošpukat ki se ne ... 22.1.2006 10:00:40
|
|
|
|
Moyca_
|
eh zdaj pa ste me nasmejale
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?