|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sedenje in hranjenje
21.1.2006 14:49:04   
Dolina
Ojla,

sej ne vem, kakšen naslov naj dan svojemu vprašanju. user posted image  Zanima me, če so vaši malčki pri miru oz. sedijo v stolčku ves čas, ko jih hranite?

Zoja je do nedavnega zdržala, dokler ni bila vsaj približno sita. Zdej pa že lep čas noče več sedet v stolčku, čeprav je še lačna. Kar vstane in hoče ven, na moj stol in potem tam telovadi. In seveda sproti jo še hranim. A ve vztrajate, da poje do konca v stolčku? Ker ne vem, če je ravno v redu, da skačem za njo s hrano. In kadar tega ne naredim, potem je čez pol ure že lačna. user posted image

Hvala za mnenja. Lp, Dolina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sedenje in hranjenje
21.1.2006 19:32:20   
kimi
Jaz svojega pri 2 letih tudi lovim pa mi ni nič težko važno da je tako ali drugače. Pač nemiren je...oziroma živahen in ne mora sedeti na miru. Ponavadi ga imam kar v naročju ko je napol sit pa zbeži jaz pa za njimuser posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?