Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 20.1.2006 22:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana... ko boš na RR izpadla tako velika budala kot jaz, takrat se pa sekiraj... Zaenkrat še pošteno zaostajaš za mano...
|
|
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 21.1.2006 9:08:13
|
|
|
|
*maja
|
Kar se tiče teh novih Lumpi plenic, jaz že od samega začetka ok kar so prišle ven, trdim da so veliko boljše kot tiste stare, tako da mi prisegamo na Lumpi plenice za našega dvoletnika. Pa lahko ti povem, da čez dan in ponoči ogromno popije, pa se do sedaj še ni zgodilo, da bi bil moker okoli in okoli tako kot se zgodi pri npr. Pampersi ali pa novi DM-ovi plenici.
|
|
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 21.1.2006 10:29:59
|
|
|
|
jana30
|
Kerensa res hvala za tolažbo. Si mi kar polepšala dan.
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 23.1.2006 9:22:00
|
|
|
|
Bejba
|
Mi smo tudi razočarani nad novimi Lumpi plenicami, tako da smo presedlali na Hoeferjeve. Ampak zaenkrat res še nismo našli plenic, ki bi našemu zdržale na riti vsaj tri ure, če gremo kam ven, ne da bi premočile . Je pa res, da spije ogromne količine čaja. LP; Bejba
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 23.1.2006 10:07:32
|
|
|
|
Mateja*
|
Men pa glih Hoferjeve niso preveč všeč. Nam slabo držijo. Lumpijeve so mi pa že od začetka supe, pa zdaj tudi, ko so nove. DM-so tud slabe, Pamperske pa itak kupim samo v Mullerju, ker so original nemške. Tiste iz DMja ali Mercatorja so samo kopija teh nemških. Te pa super držijo celo noč, pa naš ogromno pije.
|
|
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 23.1.2006 10:10:55
|
|
|
|
janjja
|
Jaz tudi ne razumem, tudi naša spije ogromno pa še nikol ni nobena plenica premočila, previjam pa jo seveda manj ko na tri ure.. Če je pokakana takoj, drugače pa malo pošlatam, pa vidim, če je potrbno previti.
|
|
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 23.1.2006 12:31:13
|
|
|
|
nejcko
|
Meni so nove Lumpi plenice čisto v redu, edino, kar sem opazila, da ježki komaj držijo - če tamala ne bi imela bodija, bi se vse skupaj odpelo in bi ji plenice padle dol. Ne vem pa, ali je to samo ta paket tak ali so vsi, ker sem zdaj prvič kupila tale nov model Lumpijev (gre pa za kilažo od 8-18 kg).
|
|
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 23.1.2006 12:39:38
|
|
|
|
Bejba
|
A ni v ta novi pakungi Lumpi plenic tudi polovico plenic notri za enak denar kot prej ?
|
|
RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice 23.1.2006 12:45:57
|
|
|
|
beba76
|
Jaz sem bila s "ta starimi" veliko bolj zadovoljna. So bile edine bo zdaj, v katerih smo se zjutraj zbudili suhi. Pri teh novih smo pa skoraj vsako jutro spet polulančki. Pa tudi v Babylove, Babydream, Libero, Pampers (nemške in polske), pa mogoče še kaj. V glavnem, našega lulčka nič ne premaga - je zmagovalec . Jana, kje pa je kaj za napisat proti novim Lumpikam??
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?