|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice
20.1.2006 21:34:13   
jana30
Par tednov nazaj se nas je celi kup pritoževalo nad Lumpi pleničkami-novimi, zdaj ko sem pa jaz o tem obvestila Mercator in prosila za sodelovanje pa s enobena ne javi   ( forum otrok-starši čvekamo ), na sosednjem forumu so pa celo z novimi pleničkami super zadovoljne.
Jaz sem pa izpadla ta največje budalo user posted image

Carpe diem !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz pa zdaj več ne razumem-Lumpi plenice
20.1.2006 22:55:24   
Anonimen
Jana... ko boš na RR izpadla tako velika budala kot jaz, takrat se pa sekiraj... user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat še pošteno zaostajaš za mano... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2006 9:08:13   
*maja
Kar se tiče teh novih Lumpi plenic, jaz že od samega začetka ok kar so prišle ven, trdim da so veliko boljše kot tiste stare, tako da mi prisegamo na Lumpi plenice za našega dvoletnika. Pa lahko ti povem, da čez dan in ponoči ogromno popije, pa se do sedaj še ni zgodilo, da bi bil moker okoli in okoli tako kot se zgodi pri npr. Pampersi ali pa novi DM-ovi plenici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2006 10:29:59   
jana30
Kerensa res hvala za tolažbo. Si mi kar polepšala dan.user posted image

Carpe diem !

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 9:22:00   
Bejba
Mi smo tudi razočarani nad novimi Lumpi plenicami, tako da smo presedlali na Hoeferjeve. Ampak zaenkrat res še nismo našli plenic, ki bi našemu zdržale na riti vsaj tri ure, če gremo kam ven, ne da bi premočile user posted image . Je pa res, da spije ogromne količine čaja.

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2006 10:07:32   
Mateja*
Men pa glih Hoferjeve niso preveč všeč. Nam slabo držijo. Lumpijeve so mi pa že od začetka supe, pa zdaj tudi, ko so nove. DM-so tud slabe, Pamperske pa itak kupim samo v Mullerju, ker so original nemške. Tiste iz DMja ali Mercatorja so samo kopija teh nemških. Te pa super držijo celo noč, pa naš ogromno pije.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 10:10:55   
janjja
Jaz tudi ne razumem, tudi naša spije ogromno pa še nikol ni nobena plenica  premočila, previjam pa jo seveda manj ko na tri ure.. Če je pokakana takoj, drugače pa malo pošlatam, pa vidim, če je potrbno previti.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2006 12:31:13   
nejcko
Meni so nove Lumpi plenice čisto v redu, edino, kar sem opazila, da ježki komaj držijo - če tamala ne bi imela bodija, bi se vse skupaj odpelo in bi ji plenice padle dol. Ne vem pa, ali je to samo ta paket tak ali so vsi, ker sem zdaj prvič kupila tale nov model Lumpijev (gre pa za kilažo od 8-18 kg).

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2006 12:39:38   
Bejba
A ni v ta novi pakungi Lumpi plenic tudi polovico plenic notri za enak denar kot prej user posted image ?

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2006 12:45:57   
beba76
Jaz sem bila s "ta starimi" veliko bolj zadovoljna. So bile edine bo zdaj, v katerih smo se zjutraj zbudili suhi. Pri teh novih smo pa skoraj vsako jutro spet polulančki. Pa tudi v Babylove, Babydream, Libero, Pampers (nemške in polske), pa mogoče še kaj. V glavnem, našega lulčka nič ne premaga - je zmagovalec user posted image .

Jana, kje pa je kaj za napisat proti novim Lumpikam??user posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2006 14:58:49   
Pi-kica 1
Jaz sem pa bila s tastarimi Lumpijevimi plenicami tudi veliko bolj zadovoljna, kot sem z novimi. Te mi takoj premočijo, stare mi pa zlepa niso. Grem takoj iskat, kje je kaj za napisat.

LP

Pi-kica

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?