Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 20.1.2006 19:48:09
|
|
|
|
CIPRESA
|
maja tudi pri meni so bile bolečine iste kot bi imela M in vse kar zraven paše, krčov pa nisem imela. Če bi se krči in bolečine nadaljevale pa rajši prej stopi do G...saj veš za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 20.1.2006 20:33:49
|
|
|
|
yennika
|
Maja, tudi jaz imam iste "bolečine"! Po mojem to pomeni, da si mala pikica dela gnezdece in tako raste! Smo pa že veliko govorile o tem špikanju. Naj ti pomagam z tem linkom! http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=762635 Srečno ! lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 20.1.2006 21:28:36
|
|
|
|
urska2258
|
Torej tvoje spikanje smo bolj ali manj iskusile vse nosecke.Verjetno smo bplj pozorne na vse novosti ,sploh pri prvi nosecnosti. Ce ne krvavis, potem je to cist normalno,bolecine v predelu jajcnikov ali v spodnjem delu trebuha,kot nekaksni krci pri menstruaciji.Jaz sem mela do 5 tedna par dni te bolecine kar mocne, pa je minilo, saj bos vidla pol se sele zacne zabava (razen ce bos seveda ena od tistih redkih srecnic)- slabosti,bruhanje,utrujenost .Ampak samo da bo vse O.K. pa ze potpis. No uzivaj pa se pazi
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 21.1.2006 7:37:13
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, maternica se razteguje. Če pa bo predolgo trajalo in, če bi bilo prehudo, pa pojdi do G.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 21.1.2006 8:12:28
|
|
|
|
MATEJA
|
Vse normalno, da boli in špika, le da ni izcedka (niti rjavega, kam pa rdečega). Jaz sem v prvih tednih na to gledala tako: Če špika, pomeni da se neki dogaja - moj si dela "bivalni prostor" za naslednjih 9 mesecev; Če ne čutim nič in se nič ne dogaja tam spodaj, pomeni da nekaj ni o.k.!!! In verjemi, da sem bolečine lažje prenašala in sem bila srečna, kadar so bile. Seveda pa je od punce do punce odvisno, kaj čuti in kako boli!! Brez skrbi, rajši uživaj!
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 21.1.2006 23:36:26
|
|
|
|
Maja_77
|
Hvala, ste me malo pomirile... Na 1. pregled sem se naročila v petek in ga imam že v 5t, torej čez dva dni. Upam da bo vse ok. Se mi pa zdi to kar kmalu. Kdaj ste imele pa ve 1. pregled? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 22.1.2006 1:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
To je morda prehitro, da bi se kaj videlo, tako da ne bodi razocarana, ce se bo videla samo vrecka in ne srcek- ta se vidi po sedmem tednu pa se takrat vcasih ne..
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 23.1.2006 9:51:08
|
|
|
|
Reja
|
Tudi moja maternica je imela raztegovalne vaje nekje v osmem tednu. Zdaj je malo bolje.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 23.1.2006 10:19:41
|
|
|
|
Doti
|
Ja, tudi mene ste malo pomirile! Šele tri dni vem, da sem , ampak bolečine in špikanje me spremljajo že ves teden. Sprva sem mislila, da bom dobila . Ampak moja maternica ima konkretne raztezovalne vaje!! Hvala bogu, da obstaja ta forum!!
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 24.1.2006 23:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_77 Že kakšen teden imam krče in bolečine, podobno kot med M. Imate podobne težave ali ne bi smelo biti nobenih bolečin? ham,...jaz imam trenutno te težave, ampak, misli, čeprav sva delala že nekaj na naraščaju (no ok, nič, hudega ne bo, če se zdaj še ne bo prijelo , ker sva komaj začela), no v glavnem pika me v jajčniku in imam bolečine ravno take, kot bi dobila M ,...res je da tabletk ne jemljem od nekje konca decembra ampak je pa še prehitro da bi M prišla, morala bi priti nekje 29. 1. mene pa že zdaj dajejo taki krči ampak ti si noseča, tako, da je vzrok opri tebi nekje drugje,...morda povsem normalen držim pesti!
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 26.1.2006 9:56:05
|
|
|
|
Doti
|
Pred tremi dnevi ste me pomirili s svojimi izkušnjami glede bolečin v trebuhu, sedaj pa imam nove težave in vprašanje. Bolečinam in šikanju se je pridružil rjav izcedek. Sem še čisto na začetku nosečnosti in prvi pregled imam konec drugega tedna. Vem da je najboljše, da se s težavami obrnem na svojega ginekologa, ampak me vseeno zanimajo vaše izušnje. In sicer zanima me, če ti da ginekolog v tem primeru bolniško. Res da mi je na prvem mestu moja pikica in me skrbi, da bo vse vredu, ampak svojemu šefu še ne morem povedat, da sem noseča, kar bi v primeru bolniške mogla. Prosim za hitre odbovore! HVALA! Doti
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 26.1.2006 10:01:38
|
|
|
|
Reja
|
Na rjav izcedek so ginekologi zelo pozorni, tako da je najbolje, da kar takoj pokličeš. To ne pomeni, da je kaj narobe, verjetno pa boš morala počivati. Kar sem brala na forumih, ti bodo verjetno predpisali tudi bolniško.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 5.7.2006 18:57:45
|
|
|
|
force
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Vse kaže da bom tudi jaz postala redna uporabnica vašega foruma in to me zelo veseli . Rabim vašo pomoč, in sicer dva dni nazaj sem naredila test ki je pokazal + , sicer pa mi M zamuja okoli 13 dni. Me pa zelo pogosto močno špika v jajčnikih in imam krče, kot da bi dobila M. Je prav da se to dogaja že tako zgodaj? Prosim povejte mi, ker me skrbi da je kaj narobe. Ker vse pišete da ste to imela okoli 5t. Pregled pri G imam šele konec avgusta. Hvala vam za odgovore
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 5.7.2006 19:04:11
|
|
|
|
emaa
|
Če ti M zamuja 13 dni si že skoraj polnih 6 tednov noseča, je pa to normalno, da te špika čisto od začetka, pa tudi ne mine tako kmalu.
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 5.7.2006 21:08:14
|
|
|
|
force
|
O hvala Emamair, naj kar špika samo da ni nič narobe! Sj mi je prav nerodno, ampak a 6 tednov sem že noseča. Kako pa se to izračuna?
|
|
|
|
RE: Bolečine v prvih tednih?? 5.7.2006 21:28:00
|
|
|
|
ezvezdica
|
Lep pozdrav vsem! Sem tudi ena še frišna nosečka,nosečka,ki je končno postala srečka !Upam,da bo tako do konca! Sama sem imela zadnjo 28.5.,prvi pregled pri ginekologinji pa imam 14.7. in že komaj čakam,da še ona potrdi nosečnost in preveri,če je vse kot mora biti. Tudi mene je do kakega 37.dneva ciklusa(takrat sem tudi naredila test,ki je bil seveda +)malo bolelo-krčilo v spodnjem delu trebuha.Imela sem občutek,kot da se bo vsak čas spet kaj pocedilo,pa se ni,ha!Po moje tudi te "bolečine" pomenijo,da se nekaj v maternici dogaja;torej si pikica postilja! Jaz pa se pazim,pridno jemljem Tifol tabletke in uživam vsak dan v tem novem,težko pričakovanem (7 let!!!) stanju!! Držimo pesti za nas,punce!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)
MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!