|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krstni boter in starost otroka
20.1.2006 9:51:08   
Meggi

Kako ste izbrale botra za otroka. Sestre brate al prijateljice. Meni se zdi pomembno da si oseba zna vzeti ČAS za krščenca in ga obdari z POZORNOSTJO ČASOM in ne z darili.

Kaj pravite za primerno starost otroka. Večji se že lahko bolj zabava dojema opazuje, mali pa bolj prespijo. Večjega pa težje držiš tam pred oltarjem???????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krstni boter in starost otroka
20.1.2006 9:59:14   
viv_
Mirna je bila stara 3 mesece, botrica je bila pa njena edina teta, moževa sestra.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 10:33:05   
Cikica
Ja res je,boljše da jih krstiš ko so še majhni,ker tudi mi našegauser posted image nismo še krstili in bo star 2letiuser posted image me je že strah kako bo vse skupaj potekalo.
Ko pa ga bomo krstili pa bom izbrala sestro.Ga ma full rada in se dobro razumemouser posted image user posted image
user posted image lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 10:36:59   
Maxica
Midva sva izbrala moževo sestro in mojega bratranca, ki je župnik. Max je bil star skoraj 3 mesece, ampak drugega bi raje, ali prej, ko še vse prespi, ali pa kasneje, ko že malo opazuje vse skupaj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 10:38:33   
natasa0212
Mi jo še tudi nismo krstili,je stara dva meseca in jo bomo poleti,ko bo bolj toplo.Izbrala sva pa najinega prijatelja,ki je čisto nor na njo.Sina(ki je zdaj že star 8 let)smo pa krstili pri osmih mesecih,za botra pa mou je šel moj brat.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 14:21:27   
hubi
Naš je bil star 4 mesece. Botra sta pa bila moja sestra in možev dedek.

(odgovor članu natasa0212)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2006 23:42:23   
SPORTINA
Mi pa smo imeli krst namenoma pri starosti 2 let.
Dva dvoletnika pri enem krstu-po dobrih izkušnjah
že pri enem takem krstu....Čudovit krst!
Tudi tretji oz. četrti bo tak...čakamo, da "shodi".

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2006 8:00:30   
NATAŠI
Starost je različna nekje od 4 meseccov naprej, se sama odločiš. Moj bratranec bo dal zdajle krstit pri 7 mesecih.

glede izbire koga imeti pa čist prav ramišljaš... sploh ni fora v denarju, ampak gre za pozornost in ljubezen do krščenca.. da ima čas in se igrata skupaj, gresta kdaj na sprehod ... skratka kar drži se  svojega  občutka

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2006 8:16:00   
tejčica
Hčerko smo krstili pri enem letu. Bilo bi boljše da bi to storili prej, ker je bila takrat tako nemirna, da smo jo komaj v naročju držali. Je že hotela vse raziskovat. Botra oz. botrco smo imeli samo eno, ker po njegovi strani ni nihče krščen. Izbrala pa sva mojo mami.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2006 8:30:17   
Anonimen
Botra moja sestra in njen mož, star slabe tri mesece.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2006 15:03:22   
Pikapolonica
Tia je bila krščena pri 7 mesecih, botra je bila pa moja sestra... Najboljša izbira na svetu. Topla, ljubeča mamica treh otrok. Idealna skratka.

LP, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2006 20:02:15   
KODA
Tastarejši je bil krščen pri 5 mesecih.Botra je bila moja sestra.
Tamlajši je pa bil krščen pri 11 mesecih.Botra je pa bila moževa sestra.
Izbira z obeh strani je user posted image .

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2006 11:13:27   
TARA in MAJ
naš Maj je bil krščen pri petih mesecih botrca pa je bila sterejša sestrica stara 15 ler

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2006 20:58:14   
teta beta
Botrca je bila moja svakinja, od brata žena, tamala pa je bila stara 3,5 mesece. Glede izbire botra sva imela kar dolge debate, on je hotel svojo sestro, jaz svojega brata, potem pa sva sklenila kompromis in mislim, da sva zelo dobro izbrala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2006 22:56:07   
Pia73
Prvemu sinu je krstna botra moja mlajša sestra. Krstili smo ga pri starosti 3,5 meseca.

Drugemu sinu je krstna botra moja zelo dobra prijateljica. Krstili smo ga pri 2,5 mesecih.

Prvič in drugič smo združili krst z enim rojstnim dnevom. Botri pa sta osebi, ki bi jima zaupala otroka, če midva umreva. To je bilo najino merilo. Mislim, da to pove vse.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?