|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet na začetku?
19.1.2006 14:43:33   
Liona
Hojla,

včeraj zjutraj sem se že neizmerno veselila medle črtice na testi First Sign. Danes proti popoldnevu sem naredila test s Clear Blue in bil negativen. Sploh ne vem pri čem sem... Očitno pa na začetku. Tako sem slabe volje. Kar jokala bi...user posted image . Veliko razočaranje.

Pozdravček vsem,

Liona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet na začetku?
19.1.2006 14:57:28   
gaja*
hej liona,
ne bit preveč slabe volje, sej nas je več takih ki čakamo user posted image ... Veš, tele rahle črtice tud men delajo sive laseuser posted image .
Ti user posted image že dolgo zaostaja? Sicer jaz bi še vseeno bolj zaupala CB, kot drugim. Ker pri drugih se mi zdi, da se tista ta druga črtica (če nisi noseča) še vseeno preveč vidi (ko vsrka vodo) in nam nesrečnicam daje upanje. Ker ta druga črta tam pač je, vprašanje je le, a je obarvana al ne. Se motim? No ne vem, tako je pač moje mnenje.

Jaz sem se ravno danes odločila, da bom naredila test v torek (v nedeljo je 30.dan). Če bom pa vzdržala še dlje in seveda te rdeče tečke ne bo, pa še boljš. Sem že sita teh - na testih. Valda, da mata lek pa krka take profite, saj z mojim dnarjem od testov kr enmu plačo potalajo user posted image user posted image Ali pa bom test naredila že jutr, al pa soboto..... ker sem čist neučakana user posted image

No, ne obupat, bom držala pesti tud zate in za user posted image user posted image

LP, gaja

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2006 15:04:14   
Liona
Danes je 30 dan... user posted image  še vedno ni, tudi nimam takega občutka kot ponavadi pred njo. Malo me samo špika in bolijo me prsi. Saj bom tudi jaz ponovila test, če je še vedno ne bo do nedelje... user posted image . Sicer ga danes nisem naredila z jutranjim urinom, ampak CB naj bi bil zanesljiv v kateremkoli delu dneva....

Lp, Liona

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2006 15:48:48   
enia
Liona, vem, kao se počutiš. Grozno! Enako se je meni zgodilo. Sicer sem obakrat delala test CB, prvič +, drugič -. Nikoli nisem delala zjutraj, prvega popoldan, drugega zvečer. Sem misla, da je to narobe, čeprav piše, da je vseen. Sem bla pri G, me je pogledala in izključla IMN - je rekla, da je to najbolj pomembno. Na UZ ni videla nič user posted image , je rekla, da je možnost lažno pzitivnega zaradi kakih hormonov ali pa splav (ker sem vmes med testom imela tudi izcedek). G in Pušenjak pravita, da ni nujno, da je krvavitev močna, niti se ne vidi, da je nosečnost bila, ker je še tako zgodnja.
Sama kr upam, da je bila tako zgodnja, da se ni nič videlo in čakam naslednjo M. Tebi predlagam, da test ponoviš še enkrat (morda raje z jutranjim urinom) ali greš k G.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2006 15:56:30   
Liona
Jaz nisem imela nobenega krvavega izcetka... user posted image  sem imela ponavadi na 28 dni (zadnjo 19.12.) in mi v zadnjem letu ali dveh ni nikoli zamujala. Čudi me predvsem to, da ne čutim nobenih bolečin, pred user posted image  in njen prvi dan pa sem od bolečin ponavadi skoraj umrla. Res mi ni nič več jasno. Mogoče preveč hitim in je vsebinskost hormona še izredno nizka. Upam, da je temu tako. Kaj naj naredim? Še počakam? Res ne vem. Doma imam še dva mini BC. Ne vem...

Hvala vsem za odgovore,
Liona

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2006 17:50:58   
enia
Liona, jst mislim, da bo najbolš, glede na to, da maš test že doma, da ga ponoviš. Pa z jutranjim urinom, ker je raven hormonov v prvem urinu najvišja.

Držim pesti zate.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?